2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar iyi pazarlar.avent pipetli suluk almayi dusunuyorim bende.ins icer ondan.biberondan iciyor suyi ama suluk daha saglikli sanki.birde sut icin cam biberon almayi dusunuyorum avent 120 ml.cam biberon kullanan varmi mama icin yada inek sutu icin?
benimki suyu en rahat pipetliden içiyor.normalde genzine çok kaçırır suyu ama pipetli daha rahat oldu

Kizlar avent pipetli sulugu kac ml almaliyim.???
Birde cam avent biberonu kac ml almaliyim sizce???oglum temmuzin 18inde 14 aylik olucak.baktim nete ama bilgi edinemedim
kaç ml bilmiyorum ama büyüğün bi küçüğünü almıştım.yemek yerken su verince illa içine kaçırıyor yiyecekleri o sebeple günde en az bir kere yıkıyorum.bide içinde su bekledikçe koku yapar diye küçük olanı seçmiştim.benim fikrim bunlar nacizane

Kizlar avent pipetli sulugu kac ml almaliyim.???
Birde cam avent biberonu kac ml almaliyim sizce???oglum temmuzin 18inde 14 aylik olucak.baktim nete ama bilgi edinemedim
Bunu yanlış anlamışım. Avent pipet sulugu 9 aylık olanını aldım. Çok büyük olmasın elinde rahat tasisisin diye. Disarida uzun kalırsak bazen yetmiyor, ama daha büyüğünü de tutamayabilir.

Kizlar merhabalar.bebisinde istahsizlik olanlar varmi ya (( bu durum beni cok uzuyor.ne versem cikariyor agzindan oglum tukurur gbi.yumurta peynir yediremiyorum.Allahtan yogurda hayir demio.
Merhaba, donem donem benimkide yemek istemedigi oluyor ama eline bi tabak veya herhangi bisey verip oyalandiginda aciyor agzini. Bu aralar daha cok kahvaltida kasarli omlet yapip onun catalina batirip veriyorum kendisi yiyor catali geri veriyor tekrar batir diye ve hepsini bitiriyor. Aksamlarida patates veya makarna tarzi kendi alip yiyecegi seyler olabilir yani cok hosuna gidiyor belki oyle deniyebilirsin? :)

Benim oglum tutmayi birak catali elindeki herseyi mama sandalyesinden asa atiyor.catal tutamiyoruzki daha biz.suyu felan ben iciriyorum henuz

Benim oglum tutmayi birak catali elindeki herseyi mama sandalyesinden asa atiyor.catal tutamiyoruzki daha biz.suyu felan ben iciriyorum henuz

Aynen herseyi asagi atma huyu bizdede var malesef :) kendi kendine ogrenir o ugrastikca. Tabi biraz etrafi kirletiyorlar ama olsun :)

Kkzlar ii geceleer.oglum mama icti şokum suanda.arkadasim geldi bugin aksam otirmasina esiyle.6aylik oglu aptamil mama kullaniyo..bana senin oglan hic mama icmedi dimi dedi bnde sorma bi suru cesit aldik hep kustu istemedi dedim.istersen birakayim 2 olcek dene dedi bnde yok icmez brakma bosuna dedim.bayadir mama iccekmi denemesi yapmamistik ama icten icede merakim wardi acaba versem napar diye.iyi brak bakalim dedim bnde.ama biraz aciktida bilerek emzirmedim bisey vermedim ve sonuc 50lik mamayi icti itiraz etmeden.kafam karisti smdi benimde.biraz kilosu dusuk acaba alip versemmi mama yoksa inek sutumu versem mama yerine.fikir verin kizlarrrrrr

Canım emiyorsa, ek gıda yeterli alıyorsa kilo alımı normalse ki ben fotoğraflarda zayıf bir bebek görmedim. Bence gerek yok. İstersen dr.undan da bir fikir al.

Normal sut 2 yasina kdr onermiyorlar. Ben mama veriyorum. Ama inanilmaz istahsiz. Hicbirsey yemiyor. Sutu suyu kasikla iciriyorum. Sutu 60 cc yapiyorum bitirmiyor bile. Dusunsenize yenidogana bile 60 cc yapiliyor. Yemek olayindan kafayi yicem artik

Normal sut 2 yasina kdr onermiyorlar. Ben mama veriyorum. Ama inanilmaz istahsiz. Hicbirsey yemiyor. Sutu suyu kasikla iciriyorum. Sutu 60 cc yapiyorum bitirmiyor bile. Dusunsenize yenidogana bile 60 cc yapiliyor. Yemek olayindan kafayi yicem artik
Al benden de o kadar dün sadece 2 hurma yedi başka bir şey sokmadı ağzına sürekli emiyorsuyu filan oyun yapa yapa zorla içiriyorum

Aynenn bnde cnim.ben veriyorum inek sutu artik.gece yatarken 100ml yada 125 ml.mama icmiyordu gecenlerde 50 ml icti sasirdim kaldim arkadas bebegine yaparken yapti oglumada icecekmi die icti baya.kilosu iyi mama verceme inek sutu veriyim dedim.nasilsa yasini gecti.iStahsiz baya evet

Al benden de o kadar dün sadece 2 hurma yedi başka bir şey sokmadı ağzına sürekli emiyorsuyu filan oyun yapa yapa zorla içiriyorum
Kac aylik kac kg boyu ne kdr canim. Ya bizimki 9 aylik 8500grdi. 14.5 aylik 9 kg. Son 6 aydir mahvetti bizi. Zaten 6-9 ay arasi da ek gidaya ancak gecmistik. Her zaman sikintiydi ek gida. Anne sutuyle beslendi hep gibi bisey oldu bizimiikibakalm. Su isini cozmek lazim. Bi oturusta 240 içiyor yazmis arkadas. Benimki haftada iciyordur malesef

Nerde içecek 240 filan belki haftayı bile bulmuyordur. 14 aylık oldu 83 cm boy 9,5 kilo. Valla kilo filan umrumda değil yese yarabbi şükür diyeceğim. Memeyi kes diyorlar imkanı yok yapamam şu anda.çok bağımlı

Nerde içecek 240 filan belki haftayı bile bulmuyordur. 14 aylık oldu 83 cm boy 9,5 kilo. Valla kilo filan umrumda değil yese yarabbi şükür diyeceğim. Memeyi kes diyorlar imkanı yok yapamam şu anda.çok bağımlı
Doktora sormadan kesmeyi bencede.bazen yemek yemeyen çocuklar için Dr kesmeyi onerebiliyorlar gerçi şu arada üç yaşına kadar emzirende çok fazla.bizimkide iki üç gündür yetmiyordu.bugun bı baktım dişi patlamış sıcaklarda etkiliyor

Selam güzel anneler.herkesin genelde yemek sorunu var.bizimde tırnak kesememe.imkani yok kestirmiyor.nasil keseceğimi şaşırdım artık.uykuda kesemiyorum uyanıyor.uyanirken emerken TV karşısında denedim.makastan mı korktu diye yanında kendi trnaklarimi kestim,tırnak makasıyla oynamasına izin verdim ama nafile.bana akıl verecek var mı

Bende genelde çizgi film ya da reklam izlerken kesiyorum. Şarkı uyduruyorum tek tek parmaklarını sayıyorum keserken biiir, ikiii diye. Zar zor kesiyorum bi şekilde

A
Ay biz cokk benziyoruz. Meme meme diye deli oluyor kizim. Masallah boyu cok iyi. Memeyikesersem travma yasar. Ne gerek var. Almazsa almasin kilo. Ileride yasadigi travma onune cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…