2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Birkaç tane kıyafet belirleyin sadece onları giydirin. Ya da havalar sıcak artık üzerini cikariverin. Ben blw yapıyorum. Oğlum da pis yiyor oldukça. Genelde soyuyorum sonra direkt banyoya

Evet bende arada eline vwriom blw yapim diom ama ne mumkun.direk yere atiyo ekmegi veya ne verdiysem eline.batmasi biyana etrafin herseyi atiyo yada tukuruyo.batsin varsin yeterki yesin kendi ama onuda yapmiyo.sizin nasil gdio peki blw ???istahsizlik varmi sizde de

Ben pek yemesine kilosuna takılmiyorum açıkçası. Benim icin önemli olan önüne sağlıklı şeyler sunmak. İsterse hiç yemeyebilir. Çok çok iştahlı olmadı zaten hiç.

Kızlar benim kızım da öyle kahvaltı hiç birşey yemiyo emmek istiyor sadece bi kaç gündür mama 3 4 kasik yiyordu koca tabaktan şimdi onu da bıraktı çorba yerdi sebze kiymali falan onu da bıraktı yoğurt desen bi kaşık yiyo tadını anlayınca bırakıyor puding meyve falan yiyo yerse isteyerek sadece kilosu az di doktor sağlıklı olsun da birşey olmaz zorlama dedi

Kizlar selamlar.bebeginiz ekmek yiyormu her ogunde?mesela bi kase tarhana corbasi yanina yogurt koyduysaniz ekmekte illa yemelimi?yani kisaca ekmekte yemelimi bebegimiz??

Sorma ya.neden bole yapiyolar ki insan uzuluyo ;( kactane disiniz war sizin.acaba distenmi yapiyorlar?ne corbasi veriyorsun sabahlari?
mercimek şehriye gibi çorbalardan yapıyorum et suyu tavuk suyu ilave edip. salçalı terbiyeli değiştirip değiştirip yapmaya çalışıyorum. meyve de veriyorum yerse pek kahvaltı gibi olmuyor ama ne yapalım. dişler de iki üstte iki alttaydı bu ay dördere tamamlıyor, sanırım yeni gelenlerin etkisi çok iştahına.

Kizlar selamlar.bebeginiz ekmek yiyormu her ogunde?mesela bi kase tarhana corbasi yanina yogurt koyduysaniz ekmekte illa yemelimi?yani kisaca ekmekte yemelimi bebegimiz??
kendi istemediği sürece ben hiç ekmek vermiyorum.kendi gösterip isterse az az yediriyorum.ekmek sağlıklı birşey değil bence onun yerine sebzesini koftesini yada çorbasını yesin

havalar sıcak sıcaktan istemiyo olabilir.dr söylediği çok doğru.biz kiloluyuz ama besin alerjisi bizde,en ufak şeyde hasta olma bizde,her aşıdan sonra öksürük burun akıntısı bizde.bu havada bile hasta olabiliyor.öğlen emzirmeye gittiğimde yine hırıltısı vardı

Aynen kuzum benim ikisi de hasta şuan kafayı yemek üzereyim artik

Yemiyo canim arada kendisi isterse yer ama ekmek çok vermiyorum ramazan pide çok yemişlerdi. Ben sade yese raziyim yoğurt çorbayı falan

Bazen bırakıyorum arkamdan ağlıyor, tuvalete gidiyorum bekle diyorum. Bir gün anlar diye denemeye devam ediyorum. Bazen geliyor ben klozetteyken kucağıma oturuyor. Yada tuvalet kağıdını çekiyor. Dengeyi tutturamadim daha.

Kizlar merhabalar.bebisinde istahsizlik olanlar varmi ya (( bu durum beni cok uzuyor.ne versem cikariyor agzindan oglum tukurur gbi.yumurta peynir yediremiyorum.Allahtan yogurda hayir demio.
zorlanıyorum. Bazen ac kalkıyor özellikle dış çıkarırken, boğazı agriyorsa filan. ama genelde günde üç kez biberondan süt içiyor. Yetiyordur. Peşinden kaşıkla kosmuyorum. En kotu günlerde mama sandalyesine oturtup çubuk kraker veriyorum. Bazen tabak tabak yiyor. Sebze sevmiyor , sağlıklı yedirmekte zorlanıyorum.

sofrada pilav makarna gibi yiyecek oluyor genelde, o zaman ekmek biz bile yemiyoruz. Ama hamburger yapmissam ekmeğinden de koftesiden de veriyoruz. Bebeginiz sadece çorba mi içiyor? Bizimki makarnaya bayılıyor. Elleriyle yiyor

Hayir cnm sadece corba icmiyor.meyve yiyor yogirt yiyor.ama bu ara ne versem geri cikariyor.corbayi daha rahat icio sanki bu ara.makarnayi felan ya asagiya atio yada tukiruyo.duzelir ins.evet bnde saglikli yedirmekte zorlaniyorum gercekten.sut 3kez biberondan iciyor demissin ben sadece gece veriyorum.sut dedigin inek sutu dimi?acaba bnde versem gun icinde olirmu?cokta vermeyin inek situ diyor uzmanlar.

Yemiyo canim arada kendisi isterse yer ama ekmek çok vermiyorum ramazan pide çok yemişlerdi. Ben sade yese raziyim yoğurt çorbayı falan

Benim oglum skur yigurdu cok sevio.baslarda oguruyodu sora skur alisti.her ogunde versem yer.ama iste sabah ne yedircemi sasiriyorum yumurtayi cikariyo peynir desen oyle.

Kıymalı kabak yapıyorum ben oğlum çok seviyor.normal yemek yapar gibi zeytinyağında soğanı kavuruyorum sonra kıymayı.kabakları doğrayıp suyunu ekliyorum güzel oluyor.köfte yoğurup buzluğa atıyorum bol bol.onlardan pişiriyorum 2 3 tane.biber dolması ya da kabak dolması yapıyorum.

Benim oglum skur yigurdu cok sevio.baslarda oguruyodu sora skur alisti.her ogunde versem yer.ama iste sabah ne yedircemi sasiriyorum yumurtayi cikariyo peynir desen oyle.
Kuymak yapmayı denedinzmi acaba hem peynir de yemiş olur hemde yok tutar sevmeyen bebekte pek yok

Kizlar iyi pazarlar.avent pipetli suluk almayi dusunuyorim bende.ins icer ondan.biberondan iciyor suyi ama suluk daha saglikli sanki.birde sut icin cam biberon almayi dusunuyorum avent 120 ml.cam biberon kullanan varmi mama icin yada inek sutu icin?

Kizlar avent pipetli sulugu kac ml almaliyim.???
Birde cam avent biberonu kac ml almaliyim sizce???oglum temmuzin 18inde 14 aylik olucak.baktim nete ama bilgi edinemedim

Kizlar iyi pazarlar.avent pipetli suluk almayi dusunuyorim bende.ins icer ondan.biberondan iciyor suyi ama suluk daha saglikli sanki.birde sut icin cam biberon almayi dusunuyorum avent 120 ml.cam biberon kullanan varmi mama icin yada inek sutu icin?
Defalarca kırdım bu cam biberonlari. Şimdi aynısının plastik olanına geçtim. Alırken dikkat edin, en az 4 aylık olsun biberonun emzik kısmı. Gerçi ben küçüklere delik açtım igneyle

Baktım ne kadar süt icmeliler diye. Max 600ml icsin diyor bazı siteler. Benim kızım 800 rahat iciyordur. Gece uyurken bir 240, sabah uyanınca 240 haftaivi kahvaltı yapmaya vaktimiz olmuyor, uyanınca süt içip ve yolda kraker yiyor krese gidene kadar. Kresten gelince 200- 240 iciyor. Kreste artık süt vermiyorlar. Haftasonu bazen daha çok istiyor, gecen hafta gece uyanıp istedi gece yarısı 240 içti. Ama bu hafta düzelttik onu, dün istemedi. Doktorumuza danisacagim. Eve her hafta koliyle toptan UHT süt alıyoruz, hanfendi ancak doyuyor :) bulasikliktaki biberonlari gösterip gösterip ağlıyor süt vermezsek.

Okuduğum sitede cok süt içmek iştahsızlıga ve ana yemeklerden yememeye sebep olur diyor, benim kızım genellikle yiyor, hasta değilse dış çıkarıyorsa. kalsiyum alması için en az 1 buçuk bardak icsin diyor o da 300-400ml yapıyor. İştahını kaçırmayacak şekilde az az ana ve ara öğünlerle birlikte verin yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…