2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ne koyuyosun canim corbasina?kahvaltilikmi?
Yok canim kahvaltı veremiyorum bayadır karışım yapıorduk artik yemiyo. Mama vermeye çalışıyorum zayıf diye tost yapıorum oğlumla ucundan falan yiyo biraz. Çorba sebze çorbası yapiorim oglum a kizim da yerdi ama artık onu da yemiyor

Kizlar artik pek kimse yazmiyor buraya dikkatimi cekti..siteden sanirim degismesiyle alakali.bu kahvalti isini biz hala cozemedik
Siz kahvaltida neler veriyorsunuz bebislere beni bi aydinlatin.birde kiymayi veya eti nasil veriyorsunuz??
bizde kahvaltıda seçenek yok alerjiden dolayı.kahvaltıda yumurta ve salatalik yiyor.çeşit olarak yumurtayı değişik şekillerde yapıyoruz.bide patates kızartması olursa bi iki tanede ondan veriyorum.zeytini sevmedi ama ara ara deniyorum yine.et vermedim hic ama koyma mutlaka veriyorum.ya çorbasına katıyorum yada köfte olarak veriyorum

Selam kızlar size birşey soracağım evde tek ken tuvalete nasıl gidiyorsunuz? Oğlum benden hiç ayrı kalmak istemiyor oyuzden banyoyu kullanıyorum ve kapıyı açık bırakıyorum.sözde çaktırmadan gidiyorum ama anlaması 1 dk bilse sürmüyor ve zet hızıyla yanıma geliyor.biliyorum yaptığım doğru değil ama ne yapacagimida bilmiyorum

Bizde aynı durumdayız.Malesef kapıyı kapatirsam çığlık çığlığa ağlıyor.bizim ki birde peceteyi kapıp klozetin içine kırpık kırpık atıyor )

Kizlar hayirli geceler olsun.bizde yaptik sonunda dogum gunu partimizi cok sukur.darisi yapacak olan annelerin asina :)))

Eklentiler

• IMG-20190623-WA0100.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG-20190623-WA0095.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20190623_153618_882.jpg
    152,1 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20190623_202732_088.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20190623_202732_093.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar hayirli aksamlar.bu alistirma bardaklarindan kullanan varmi aranizda?benim oglum ondan icerken boguluyor gbi oluyo.genzine kaciyo sanirim.biberon kullanan varmi peki su icin?bende cam biberon alicam kaliteli bisey.tavsiyelere acigim..birde kiymali tarifler lazim bana.kiyma aldim.30 tane kofte buyuklugunde tek tek sardim.hergun bitane yediriyorum.ama tarif sikntisi war :)

Köfte kıymalı yumurta kıymalı tarhana çorbası sulu köfte
Alıştırma bardağı almadım onun yerine pipetli bardak aldım onunla içiyor suyu birde abisinden kalma bı pipetli sulugu var dışarda onu kullaniyoruz

Munchkin mucize alistirma bardağı var bizde çok memnunuz akitma damlama yapmiyo kendi alıp içebiliyo sadece o zaman su akiyo fotoğraf eklerim canım .

selam kızlar pek uğrayan yok ama yine de gören olur herhalde. kıyafetlerdeki lekelerle başım dertte, ne kullanıyorsunuz. normal deterjanlara geçsek olur mu ki ?

selam kızlar pek uğrayan yok ama yine de gören olur herhalde. kıyafetlerdeki lekelerle başım dertte, ne kullanıyorsunuz. normal deterjanlara geçsek olur mu ki ?
Artik yetişkinler dahi kimyasalsiz yaşamaya çalışıyor, kendi deterjanlarini yapıyor, temiz icerik arıyor. Bırakın lekeli kalsın. Onun mis gibi cildinden önemli degil ya

Ben dalan roxy kullaniom basindan beri.ve dalin yumusatici.bilmem oyle cok lekeli biseyimjmiz olmuyo genelde.olursada prille citiliyorum sora atiyorum ben

Kizlar merhabalar.bebisinde istahsizlik olanlar varmi ya (( bu durum beni cok uzuyor.ne versem cikariyor agzindan oglum tukurur gbi.yumurta peynir yediremiyorum.Allahtan yogurda hayir demio.

Ben dalan roxy kullaniom basindan beri.ve dalin yumusatici.bilmem oyle cok lekeli biseyimjmiz olmuyo genelde.olursada prille citiliyorum sora atiyorum ben
deneyeyim bulaşık deterjanını. önlük kullanmıyor bizimki çıkartıp atıyor, giydirilenlerle de terliyor. salça lekesi kalıyor uzun programda bile.

Kizlar merhabalar.bebisinde istahsizlik olanlar varmi ya (( bu durum beni cok uzuyor.ne versem cikariyor agzindan oglum tukurur gbi.yumurta peynir yediremiyorum.Allahtan yogurda hayir demio.
oğlum da aynı, çorba veriyorum sabah genelde peynir yumurta yemiyor. ara ara deniyorum çeşitlerini ama tükürüyor.

deneyeyim bulaşık deterjanını. önlük kullanmıyor bizimki çıkartıp atıyor, giydirilenlerle de terliyor. salça lekesi kalıyor uzun programda bile.
Birkaç tane kıyafet belirleyin sadece onları giydirin. Ya da havalar sıcak artık üzerini cikariverin. Ben blw yapıyorum. Oğlum da pis yiyor oldukça. Genelde soyuyorum sonra direkt banyoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…