- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.281
Okudum bizim cokndusuk o zaman ya napicam benBen kullanmadım hgb 10.6 çıkınca kullanmaya başladım
Bizimkide aylardır baba baba diye başımın etini yedi.Bende sinirleniyorum git baban baksın o zaman diyorum :) bide dede diyor.Anne hiç yok ortadaKizlar bizimki bu sabahtan beri surekli ba ba ba be be be diye seslere basladi yani ilk baba demis oldu
Gerci be be seslerini de anneannesi ebe olarak yorumladi Hani koylerde eskiler nineye ebe derler ya :)
Tatlı kaşığı sabah akşam pekmez ver dedi bizimki.birde demir ve d vitaminini düzenli kullan dedi.Düşük değilmiş bizim ama sınırdaymışOkudum bizim cokndusuk o zaman ya napicam ben7 cıktı
Kan değeri hgb 8-9 aylarda yapıyorlar bende hiç kullanmadım ilaç düşük çıkınca basladim
Bende pazartesi batırdım 7 cıktı hemşire tanıdık çocuk doktoruna görür dedi 12 13 oluyormuş normalde en düşük 11 olur bile düşük dedi kan ilacını bu aralar biraz az vermiştim pekmez de sevmiyo fazla ama genetik galiba benim de hep kan ile sıkıntı oluyo hep düşük sana çekmiş falan dedi şuan bile benim 8 9 ancadir ye iç kilo al ki çocukta beslensin dedi çok üzgünüm ben zayıfım diye mi kizi m beslenemiyo şimdi emiyo çünkü fazla ek gıda yemiyo( (
Okudum bizim cokndusuk o zaman ya napicam ben7 cıktı
Tatlı kaşığı sabah akşam pekmez ver dedi bizimki.birde demir ve d vitaminini düzenli kullan dedi.Düşük değilmiş bizim ama sınırdaymış
Zorla zorla veriyorum dış cikariyo ağzına kaşık değsin istemiyo tukuruyoTatlı kaşığı sabah akşam pekmez ver dedi bizimki.birde demir ve d vitaminini düzenli kullan dedi.Düşük değilmiş bizim ama sınırdaymış
Bende sebze çorbası yapiorim kıyma koyuyorum et bile yiyo kizi m köfte falan pişirince çok az ama hemen tikaniyo bi tatlı kaşığı belki yiyordu ama çok düşük cıktı genetik dedi bende öyleyim kan düşüklüğünden ilk doğumum da oluyordum hattabenim bebisin de 6 aylikken 10 cikti, sinirda kullan dedi dr. ama ben her gun 1 dolu yemek kasigi kiyma koyuyorum corbalarina.pekmez kan yapmiyo. her gun et yemeleri lazim.
evet sizinki çok düşük ama damlayi duzenli kullanin. endiselenmeyin duzenli kullaninca yükselir.Bende sebze çorbası yapiorim kıyma koyuyorum et bile yiyo kizi m köfte falan pişirince çok az ama hemen tikaniyo bi tatlı kaşığı belki yiyordu ama çok düşük cıktı genetik dedi bende öyleyim kan düşüklüğünden ilk doğumum da oluyordum hatta
ay ne alakası varya.protein ağırlıklı beslen falan dese anlayacağım.bizimkinin kilosu yerinde hatta üst sınırda.bende besin alerjisi nedeniyle diyetteyim.hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm ama benim oglumunda hemogramina ilk bakıldığında 10 du.sizin hemşireye göre benim oğlumun kani daha da düşmüş olması lazımBende pazartesi batırdım 7 cıktı hemşire tanıdık çocuk doktoruna görür dedi 12 13 oluyormuş normalde en düşük 11 olur bile düşük dedi kan ilacını bu aralar biraz az vermiştim pekmez de sevmiyo fazla ama genetik galiba benim de hep kan ile sıkıntı oluyo hep düşük sana çekmiş falan dedi şuan bile benim 8 9 ancadir ye iç kilo al ki çocukta beslensin dedi çok üzgünüm ben zayıfım diye mi kizi m beslenemiyo şimdi emiyo çünkü fazla ek gıda yemiyo( (
Bizimde hastayken öyleydi.Bardaktan bişeyler içmeye bayılıyor bardağı uzatıyordum ağzını açınca yemeği veriyordum :) geçer merak etmeZorla zorla veriyorum dış cikariyo ağzına kaşık değsin istemiyo tukuruyo
kulak iltihabı için iltihap giderici fitil kullandık. dun geçti neyse ki antibiyotik vermediler ama doktor üç günde bir takip etti verilen ilaic ise yariyor mu diye.Canım iyi olmanıza sevindim kulağı için birşey kullanmıyormusunuz kendisini geçecek yaşından kullanmıyosun gibi anladım
geç kalma yok. Her bebeğin kendi ayarı. Karsilastirma yapmıyoruzTabikide yaparlar cnm.her bebek ayni degilki sonucta.ama bolede okuyunca sasiriyorum bnde benim oglan niye gec kaldi die.aslinda dememek lazim yanlis yani
bize hiç vermediler, tahlil yapmadilar.. D vitamini kullanıyoruz anne kız.Kan ilacını hic kullanmayam var mı kizlar aranizda?
bize hiç vermediler, tahlil yapmadilar.. D vitamini kullanıyoruz anne kız.
kulak iltihabı için iltihap giderici fitil kullandık. dun geçti neyse ki antibiyotik vermediler ama doktor üç günde bir takip etti verilen ilaic ise yariyor mu diye.
geç kalma yok. Her bebeğin kendi ayarı. Karsilastirma yapmıyoruz
bize hiç vermediler, tahlil yapmadilar.. D vitamini kullanıyoruz anne kız.
Bende cok zayifladim işte ondan öyle diyolar herkes birşey buluyo bilse de konuşuyorlar bilmese de insanlar.ay ne alakası varya.protein ağırlıklı beslen falan dese anlayacağım.bizimkinin kilosu yerinde hatta üst sınırda.bende besin alerjisi nedeniyle diyetteyim.hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm ama benim oglumunda hemogramina ilk bakıldığında 10 du.sizin hemşireye göre benim oğlumun kani daha da düşmüş olması lazım
Inşallah canimBizimde hastayken öyleydi.Bardaktan bişeyler içmeye bayılıyor bardağı uzatıyordum ağzını açınca yemeği veriyordum :) geçer merak etme
Benimkide öyle valla oyuzden bu hafta sonu çekmeceli dolapları ayakkabiligi duvara monte ettik herşeyi çekiyoÖrümcekle evin içinde terör estiriyor benimki. Çok haylaz. Fırın kapağını açiyor. cekmeceler, masanın üzerine tepsi koyamıyorum azcik ucu dışarda kalsa hooop çekiyor kafadan aşağı indiriyor Allah'tan oğlanın huyunu biliyorum da ona göre hareket ediyorum.
Ben 1 tatlı kaşığı yoğurtOmleti beceremedim cok sivi oldu. Nasil yapiyorsun
Kizlar iyi geceler. Dis cikaran bebeklerinizde ates bolgesel mi oluyor?yani en cok neresi atesleniuor alnimi?kulak bolgesimi?
Ben 1 tatlı kaşığı yoğurt
1 Yumurta sarısı
Bir kibrit kutusu tuzsuz peynir iyice çırpıp
Tuzsuz tereyağı veya siviyagda pisiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?