- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #69.161
benim kizim da biraz anlattigin gibi. uyumak icin kullaniyor memeyi sadece. uykusu yokken bir iki cekiyor sonra oyun oynamaya basliyor memeyle. emmeyi birakmasin diye ek gida porsiyonlarini azalttim ben. kimi doktor yedigi kadar ver diyor ama karni doyunca emmez ki bu cocuk bizi. azalttim walla ek gidayi.Selam kizlar. Nasilsiniz? Kizim sekiz aylik oldu. Sanirim memeyi birakmak uzere sadece uykuya dalmak icin bi iki dk emiyo sonra emzigi agzina alip uuyuyo. Bi de uyaninca emiyo gun icinde ek gidadan önce emziriyorum ama israrla emmek istemiyo. Birakacak diye korkuyorum. Basina gelen var mi?
geçmiş olsun. portakalı bir yaşından sonra vermemi söylemişti doktorum, bşr yerde de pişik yaptığını okumuştum.kizlar 2 gundur benim bebegimin hem poposunda hem de genital bolgesinde kizariklik vardi. simdi kirmizi benekler de cikmis. hem cişi hem de kakasi tahris etmis gibi. pekmez veriyorum iki gundur ama daha once de vermistim sorun olmamisti. farkli bir gida vermedim ona. ama ben bikac gundur portakal suyu iciyorum. acaba o sute gecince asitli mi geldi ? bir fikri olan var mi? ne yapabilirim
tesekkur ederim. portakali kizima vermedim ben suyunu ictim. belki benim sutumden ona da gecmistir, asitli olunca da pisik yapmistir.geçmiş olsun. portakalı bir yaşından sonra vermemi söylemişti doktorum, bşr yerde de pişik yaptığını okumuştum.
portakal olabilir.benek alerji göstergesi.ben arada 1 portakal yiyorum ama suyunu içiyorsan bir portakaldan fazla tuketiyo olabilirsinkizlar 2 gundur benim bebegimin hem poposunda hem de genital bolgesinde kizariklik vardi. simdi kirmizi benekler de cikmis. hem cişi hem de kakasi tahris etmis gibi. pekmez veriyorum iki gundur ama daha once de vermistim sorun olmamisti. farkli bir gida vermedim ona. ama ben bikac gundur portakal suyu iciyorum. acaba o sute gecince asitli mi geldi ? bir fikri olan var mi? ne yapabilirim
ilk aylarda bende memede dediğin gibi bir saat falan uyutuyordum,ebem öyle yapmamami alışırsa bırakmayacağını söylemişti.isterse 10 kere kalksın ama memede uyutma dedi.bizde çok uyanıyoruz.baktım uyumuyor bir iki saat uyutmuyorum beraber oturuyoruz.sonra mecbur uyuyorBenimki alkış yapmıyor ama ağzına ben vurdugumda “a a a a” yapıyor kizilderililer gibi.. ben öğrettim.. kendine de yapmaya çalışıyor ama henüz beceremedi 8 aylik suan.
Ya kizlar gece 10 milyon kere uyanmaya devam ediyoruz biz hala.. disleriyle ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum, özellikle 2 aydır geceleri düzeni bozuldu. O kadar sık uyanıyor ki, uykusuzluğa yenilip mememi ağzına veriyorum ve bu sekilde saatlerce uyuyoruz! Uyanabilirsem ben ya da esim gecenin bir yarısı memeyi ağzından cekiyoruz bazen çektiğimiz anda uyanıyor ve hemen aranıyor , memeyi tekrar emene kadar ağlıyor Sutum de yok ki dogru düzgünresmen emzik yaptı beni! Yalanci emzik almiyor, biberon almiyor. esim de susturamıyor. Ne yapacağımızı sasirmis durumdayız. devamli uyanip bizi kontrol ediyor. Valla kafayi yemek uzereyim ve cok yorgunum.
Mama sandalyesi joie mimzy lx tavsiye ederim.buharlı pişirici ve yoğurt makinası bence gerekli değil.ben yiyecekleri tel süzgece koyup su kaynayan tencereye oturtup üstüne kapak kapatıyorum öyle pişiyor.yoğurdu da minicik kavanoza günlük mayalıyorum.10 dakikamı almıyor.tercih meselesi tabi ama ben evde fazla eşyadan yana değilim.Merhaba anneler, ben ağıstos annesiyim kızım 4 buçuk aylık, yavaştan fiyatlar artmadan mama sandalyesi ve buharlı pişirici almak istiyorum sizler tecrübelisiniz öneriniz nedir? Birde yoğurt makinası alayım mı? Gereksiz olan ne var yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese mutlu yıllar
evet suyunu sıkınca 1 bardak icin 4-5 portakal gidiyor. portakal suyunu icmeyince azaldi kizarikligi. ne kadar narin bu minnoşlar :)portakal olabilir.benek alerji göstergesi.ben arada 1 portakal yiyorum ama suyunu içiyorsan bir portakaldan fazla tuketiyo olabilirsin
Mama sandalyesi sunnybaby taffy plus baya indirimdeydi yılbaşı günü, 449 tl den 290 tl ye düşmüştü hemen aldım, kullanıcı yorumlarını okuyarak. buharlı pişirici de aynı gün aldım. Yoğurt makinası almayacağım. Sen küçük kavanoza nasıl mayalıyorsun canım, 1 çay kaşığı falan mı koyuyorsun yoğurt?Mama sandalyesi joie mimzy lx tavsiye ederim.buharlı pişirici ve yoğurt makinası bence gerekli değil.ben yiyecekleri tel süzgece koyup su kaynayan tencereye oturtup üstüne kapak kapatıyorum öyle pişiyor.yoğurdu da minicik kavanoza günlük mayalıyorum.10 dakikamı almıyor.tercih meselesi tabi ama ben evde fazla eşyadan yana değilim.
Serum fizyolojik yapıyordum beş gündür şimdi burnu normale döndü ama ateş zorluyor.Dolven,calpol fitil aferin her şeyi verdim.Baya çıplak dolaştırıyorum daha da hasta olursa diye korkuyorum.Hastane zaten ateşli bebeklerle dolu rabbim şifa versin hepimizin çocuklarına.Birde influnza virüsü duydum yarın tekrar götürcem böyle devam edersecok gecmis olsun, serum fizyolojik ile burnunu acik tutmaya calis. cok sıkı giydirme.
bu sene gergedan virusu gelmis, kalabaliklarda gezmeyin kizlar. ates 2 gun suruyormus. calpolu 6 saat arayla verebilirsin demisti bizim dr.
Allah acil sifalar versin.
Sütü kaynatıp kavanoza koyuyorum biraz ılınınca aynen 1 kaşık kadar yoğurdu karıştırıp kavanozu sarıyorum.kaloriferin yanında 6 saatte mayalanıyor.Mama sandalyesi sunnybaby taffy plus baya indirimdeydi yılbaşı günü, 449 tl den 290 tl ye düşmüştü hemen aldım, kullanıcı yorumlarını okuyarak. buharlı pişirici de aynı gün aldım. Yoğurt makinası almayacağım. Sen küçük kavanoza nasıl mayalıyorsun canım, 1 çay kaşığı falan mı koyuyorsun yoğurt?
ilik suyla koltukaltini bilek iclerini ov ates icin, ev isisi da yuksek olmasin cok. dusmezse doktora goturmek en dogrusu. aman dikkat et hastanede mikrop doludur, herkes hasta bu araSerum fizyolojik yapıyordum beş gündür şimdi burnu normale döndü ama ateş zorluyor.Dolven,calpol fitil aferin her şeyi verdim.Baya çıplak dolaştırıyorum daha da hasta olursa diye korkuyorum.Hastane zaten ateşli bebeklerle dolu rabbim şifa versin hepimizin çocuklarına.Birde influnza virüsü duydum yarın tekrar götürcem böyle devam ederseçok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun. Örneğin calpol verdin 4 saat sonra ateş yine çıktıysa ibufen le araya girebiliyorsun aklında olsun. Yani calpol verdiysen ve yine calpol vereceksen 6 saat ara olması lazım ama calpol verdin ateş 6 saat olmadan cıktı ibufen verebilirsin. Benim kızım 14 aralıktan beri hasta. Bu seneki virüsler cok korkutucu ve yorucu... direk ciğere iniyor gribal bi durumsa aman dikkat edin. Ben hastalandığı gibi götürdüm ve bronsiolit dedi doktor gribal olarak başladı oysa hemen indi.20 günü geçti hala hava alıyor ve hırıltısı var.Kızlar selam,oğlum iki gündür yüksek ateşli.Dün doktora götürdük kan ve idrar temiz çıktı.burnu biraz aktığı için gribal enfeksiyon ile diş birleşmiş yapıyor olabilir dedi.Temassız ile ölçüyorum 39 -40 fitil ateş düşürücü duş ıslak havlu düşüyor ilacın etkisi geçince tekrar çıkıyor.Sizin başka bir öneriniz var mıdır?
Sizede çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Örneğin calpol verdin 4 saat sonra ateş yine çıktıysa ibufen le araya girebiliyorsun aklında olsun. Yani calpol verdiysen ve yine calpol vereceksen 6 saat ara olması lazım ama calpol verdin ateş 6 saat olmadan cıktı ibufen verebilirsin. Benim kızım 14 aralıktan beri hasta. Bu seneki virüsler cok korkutucu ve yorucu... direk ciğere iniyor gribal bi durumsa aman dikkat edin. Ben hastalandığı gibi götürdüm ve bronsiolit dedi doktor gribal olarak başladı oysa hemen indi.20 günü geçti hala hava alıyor ve hırıltısı var.
bizimde aynıydı ve diştendi.2 gün sonra geçtiKızlar selam,oğlum iki gündür yüksek ateşli.Dün doktora götürdük kan ve idrar temiz çıktı.burnu biraz aktığı için gribal enfeksiyon ile diş birleşmiş yapıyor olabilir dedi.Temassız ile ölçüyorum 39 -40 fitil ateş düşürücü duş ıslak havlu düşüyor ilacın etkisi geçince tekrar çıkıyor.Sizin başka bir öneriniz var mıdır?
Hemen çoktı mı ateşten sonra bizim üçüncü gün bugün ;(bizimde aynıydı ve diştendi.2 gün sonra geçti
Ben acken veriyorum memeyi bi iki dk emiyo sonra biri bise yerken gorsun saldiriyo resmen ek gidasini sonra veriylrum ama emsin diye zorluyorumbenim kizim da biraz anlattigin gibi. uyumak icin kullaniyor memeyi sadece. uykusu yokken bir iki cekiyor sonra oyun oynamaya basliyor memeyle. emmeyi birakmasin diye ek gida porsiyonlarini azalttim ben. kimi doktor yedigi kadar ver diyor ama karni doyunca emmez ki bu cocuk bizi. azalttim walla ek gidayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?