- 26 Temmuz 2011
- 259
- 339
- 303
- Konu Sahibi kardelen384
- #69.141
Bizimki sadece alkış yapıyorMerhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki sadece alkış yapıyorMerhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
Bizimki de yapmıyor dahaMerhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
aynı bizimki de.bizde gece uyanıp en az yarım saat gaz çıkarıyoruz.tabi uyumasida uzuyorKızlar selam benim minik 1 aydır gece 2 ye kadar ayakta asla dalmıyor gece uykusuna standart 2 yani gündüz 7 ,8 ,9 uyandırmaya calisiyorum gece erken geçsin diye yok kıyameti kopartıyor gözleri kapalı ağlıyor emip geri uyuyor 10.30 a kadar dönemsel mi bu acaba sizin uyku durumları nasıl ayrica saat başı uyanıyor gece
buharli pisirici kullaniyorum, cok pratik hem de en saglikli pisirme metodu.Merhaba anneler, ben ağıstos annesiyim kızım 4 buçuk aylık, yavaştan fiyatlar artmadan mama sandalyesi ve buharlı pişirici almak istiyorum sizler tecrübelisiniz öneriniz nedir? Birde yoğurt makinası alayım mı? Gereksiz olan ne var yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese mutlu yıllar
Buharlı pişirici hangisini kullanıyorsunuz?buharli pisirici kullaniyorum, cok pratik hem de en saglikli pisirme metodu.
yogurdu ev ortaminda da yapabilirsin illa makinesini almana gerek yok. ama paradan yana sıķıntım yok diyorsan onu da al.
bizimde dış çıktıktan sonra 3 4 gün aglamalarimiz oldu.bide ne yapsak susmuyordu özellikle gece yapıyordu.ağrı kesici ver demişlerdi ama onuda ağız salyasiyla geri çıkartıyordu bende kendim içtim 2 gün sütten geçer diye.faydası oldu sanki yada kendiliğinden geçti.hem bebeğe direk vermektense benden alması daha iyi oldu.bi dene istersenDiş tozu kullaniyoruz tamamen bitkisel ama aglamamiz disten önce de vardi inanin ne yapicami bilmiyorum.yarin jelde alirim çok tavsiye etmeselerde.hangi markayi kullanıyorsunuz?
philips avent kullaniyorum, 1.5ay oldu simdilik memnunumBuharlı pişirici hangisini kullanıyorsunuz?
Tamam çok teşekkürlerphilips avent kullaniyorum, 1.5ay oldu simdilik memnunum
Kızım alkış yapıyor. Alkış yap diyorum oyle yapıyor yada sevdiği müzik çalınca yapıyor. Bugünler de "Gel gel" yapmaya başladı. Gel gel diyor ellerini açıp kapatarak. Her cocuk farklı tabi birde abisi var ona alkış yaptırıyor du karşısına geçip oyle oyle öğrendi.Merhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
ay 8 saat uykumuz hiç olmadı bizim,maşallah diyeyim inşallah eski haline döner.biz emmeye devam çünkü besin alerjimiz var.ek gıda konusunda çok yavaş ilerliyoruz.sütten aldığı için bende diyetteyim.günde 2 öğüne çıkarmaya çalışıyorum.15 şubat işbaşı yapacam ama nasıl olacak bilmiyorumMasallah sen emzirmeye devam ediyomusun sevindim.bizimki cerez niyetine üc beş damla emiyo o kadar.aglama konusuna gelince anlatamuyorum inan cok degisti onceleri mis gibi deliksiz 8saat uyur emzirip geri uyurdu iki saat sonrada uyanirdi hem ben dinc oluyodum hemde kendisi mutlu oluyodu simdi cok sinirli huysuz geceleri 10defa kalkiyo haliyle bende uykusuz kalinca çok Kötü oluyorum.tek istedigim biran evvel düzene girmesi.bugun tam 8aylik oldu ikinci dişi patlamak üzere.hayirlisi olsun artik.sanada teşekkür ederim arkadasim yardimci olmaya çalıştığın icin