• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba güzel anneler,

2018’de bebişlerimizi dört gözle beklerken kucağımıza almak da nasip oldu. Emdi emmedi gazı dişi ek gıdası derken kocaman oldular.

Bilmeden kırdığım üzdüğüm kişiler varsa özür diler haklarını helal etmelerini dilerim.

Herkesin yeni yılı mutlu sağlıklı geçsin, Allah bizlere sabır sağlık versin ki evlatlarımıza gerekli özeni gösterelim. Eşlerimizle yavrularımızla nice mutlu huzurlu senelere. :KK200:

Kızlar selam benim minik 1 aydır gece 2 ye kadar ayakta asla dalmıyor gece uykusuna standart 2 yani gündüz 7 ,8 ,9 uyandırmaya calisiyorum gece erken geçsin diye yok kıyameti kopartıyor gözleri kapalı ağlıyor emip geri uyuyor 10.30 a kadar dönemsel mi bu acaba sizin uyku durumları nasıl ayrica saat başı uyanıyor gece

Kızlar selam benim minik 1 aydır gece 2 ye kadar ayakta asla dalmıyor gece uykusuna standart 2 yani gündüz 7 ,8 ,9 uyandırmaya calisiyorum gece erken geçsin diye yok kıyameti kopartıyor gözleri kapalı ağlıyor emip geri uyuyor 10.30 a kadar dönemsel mi bu acaba sizin uyku durumları nasıl ayrica saat başı uyanıyor gece
aynı bizimki de.bizde gece uyanıp en az yarım saat gaz çıkarıyoruz.tabi uyumasida uzuyor

Merhaba anneler, ben ağıstos annesiyim kızım 4 buçuk aylık, yavaştan fiyatlar artmadan mama sandalyesi ve buharlı pişirici almak istiyorum sizler tecrübelisiniz öneriniz nedir? Birde yoğurt makinası alayım mı? Gereksiz olan ne var yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese mutlu yıllar :KK200:

Diş tozu kullaniyoruz tamamen bitkisel ama aglamamiz disten önce de vardi inanin ne yapicami bilmiyorum.yarin jelde alirim çok tavsiye etmeselerde.hangi markayi kullanıyorsunuz?

Merhaba anneler, ben ağıstos annesiyim kızım 4 buçuk aylık, yavaştan fiyatlar artmadan mama sandalyesi ve buharlı pişirici almak istiyorum sizler tecrübelisiniz öneriniz nedir? Birde yoğurt makinası alayım mı? Gereksiz olan ne var yardımcı olursanız çok sevinirim. Herkese mutlu yıllar :KK200:
buharli pisirici kullaniyorum, cok pratik hem de en saglikli pisirme metodu.
yogurdu ev ortaminda da yapabilirsin illa makinesini almana gerek yok. ama paradan yana sıķıntım yok diyorsan onu da al.

Diş tozu kullaniyoruz tamamen bitkisel ama aglamamiz disten önce de vardi inanin ne yapicami bilmiyorum.yarin jelde alirim çok tavsiye etmeselerde.hangi markayi kullanıyorsunuz?
bizimde dış çıktıktan sonra 3 4 gün aglamalarimiz oldu.bide ne yapsak susmuyordu özellikle gece yapıyordu.ağrı kesici ver demişlerdi ama onuda ağız salyasiyla geri çıkartıyordu bende kendim içtim 2 gün sütten geçer diye.faydası oldu sanki yada kendiliğinden geçti.hem bebeğe direk vermektense benden alması daha iyi oldu.bi dene istersen

Masallah sen emzirmeye devam ediyomusun sevindim.bizimki cerez niyetine üc beş damla emiyo o kadar.aglama konusuna gelince anlatamuyorum inan cok degisti onceleri mis gibi deliksiz 8saat uyur emzirip geri uyurdu iki saat sonrada uyanirdi hem ben dinc oluyodum hemde kendisi mutlu oluyodu simdi cok sinirli huysuz geceleri 10defa kalkiyo haliyle bende uykusuz kalinca çok Kötü oluyorum.tek istedigim biran evvel düzene girmesi.bugun tam 8aylik oldu ikinci dişi patlamak üzere.hayirlisi olsun artik.sanada teşekkür ederim arkadasim yardimci olmaya çalıştığın icin

Merhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
Kızım alkış yapıyor. Alkış yap diyorum oyle yapıyor yada sevdiği müzik çalınca yapıyor. Bugünler de "Gel gel" yapmaya başladı. Gel gel diyor ellerini açıp kapatarak. Her cocuk farklı tabi birde abisi var ona alkış yaptırıyor du karşısına geçip oyle oyle öğrendi.

Selam kizlar. Nasilsiniz? Kizim sekiz aylik oldu. Sanirim memeyi birakmak uzere sadece uykuya dalmak icin bi iki dk emiyo sonra emzigi agzina alip uuyuyo. Bi de uyaninca emiyo gun icinde ek gidadan önce emziriyorum ama israrla emmek istemiyo. Birakacak diye korkuyorum. Basina gelen var mi?

Masallah sen emzirmeye devam ediyomusun sevindim.bizimki cerez niyetine üc beş damla emiyo o kadar.aglama konusuna gelince anlatamuyorum inan cok degisti onceleri mis gibi deliksiz 8saat uyur emzirip geri uyurdu iki saat sonrada uyanirdi hem ben dinc oluyodum hemde kendisi mutlu oluyodu simdi cok sinirli huysuz geceleri 10defa kalkiyo haliyle bende uykusuz kalinca çok Kötü oluyorum.tek istedigim biran evvel düzene girmesi.bugun tam 8aylik oldu ikinci dişi patlamak üzere.hayirlisi olsun artik.sanada teşekkür ederim arkadasim yardimci olmaya çalıştığın icin
ay 8 saat uykumuz hiç olmadı bizim,maşallah diyeyim inşallah eski haline döner.biz emmeye devam çünkü besin alerjimiz var.ek gıda konusunda çok yavaş ilerliyoruz.sütten aldığı için bende diyetteyim.günde 2 öğüne çıkarmaya çalışıyorum.15 şubat işbaşı yapacam ama nasıl olacak bilmiyorum

Bir buçuk ay var işe baslamana az bi süre degil elinden geldigi kadar emzirirsin calisincada sagarsin gün de bir damlada olsa verirsin onemli olan alti ayliga kadar.insallah bi düzene girerler yoksa :işsiz::işsiz::işsiz::işsiz: kafayi yicem.benim çok şükür iş kaygim yok sana göre biraz daha rahatim.Allah herkese yardim etsin bugün diş jeli ve gece mamasi aldim rahatladi sanki

Benimki alkış yapmıyor ama ağzına ben vurdugumda “a a a a” yapıyor kizilderililer gibi.. ben öğrettim.. kendine de yapmaya çalışıyor ama henüz beceremedi 8 aylik suan.

Ya kizlar gece 10 milyon kere uyanmaya devam ediyoruz biz hala.. disleriyle ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum, özellikle 2 aydır geceleri düzeni bozuldu. O kadar sık uyanıyor ki, uykusuzluğa yenilip mememi ağzına veriyorum ve bu sekilde saatlerce uyuyoruz! Uyanabilirsem ben ya da esim gecenin bir yarısı memeyi ağzından cekiyoruz bazen çektiğimiz anda uyanıyor ve hemen aranıyor , memeyi tekrar emene kadar ağlıyor Sutum de yok ki dogru düzgün:( resmen emzik yaptı beni! Yalanci emzik almiyor, biberon almiyor. esim de susturamıyor. Ne yapacağımızı sasirmis durumdayız. devamli uyanip bizi kontrol ediyor. Valla kafayi yemek uzereyim ve cok yorgunum.

Back