- Konu Sahibi kardelen384
- #69.121
Canlar, çoğunuz almissinizdir coktan Mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah sabırlar versinBuraya yazmıştım doğum için mayıs bebeklerine ne alınır diye Allah kısmet etmedi yavrumu kara toprağa verdim. Elbisesi buz gibi toprak oldu erken doğumla kaybettim
chicco polly easy aldik biz. baya buyukce, uzun sure kullanilir gibi, dengesi de cok guzelCanlar, çoğunuz almissinizdir coktan Mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
chicco polly easy aldik biz. baya buyukce, uzun sure kullanilir gibi, dengesi de cok guzel
ikea antilop aldım, memenunum. yalnız tepsisi ve yan yastığı ayrı satılıyor alırken dikkat etmekte fayda var.yan yastığını geri gönderdim ben silikonsuz sadece bez geldi bir de oturma kısmı boş diye. 20 tl ye civil ya da ebebkten birinden minder aldı eşim.Canlar, çoğunuz almissinizdir coktan Mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
Joie mimzy lx aldım.sağlam ve kullanışlı.yükseklik ayarı yapılabiliyor.sırt kısmı da 3 farklı pozisyonda kullanılabiliyor.minderleri çıkarılıp yıkanabiliyor.şuan memlekette ailemin yanına geldim.burda kullanmak için de e-bebekten normal fonksiyonsuz bir sandalye aldım.babyplus sanırım markası.ama çocuğum çok hareketli olduğu için devirebilir gibi geldi.Biraz daha büyüyünce içine zor sığar gibi.o yüzden evde kullanmak için iyi ki joie almışım diyorum.Canlar, çoğunuz almissinizdir coktan Mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba ben ikeadan aldım fiyatı da makul kullanışlı minderi çıkıyor ve yıkanıyorCanlar, çoğunuz almissinizdir coktan Mama sandalyesi tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba ben ikeadan aldım fiyatı da makul kullanışlı minderi çıkıyor ve yıkanıyor
Zaten 1 model var sanırım odur ben çok memnunum tavsiye ederimIkea antilop mu? Herkes ondan bahsediyor Bizim bebis cok hareketli sağlamlığı nasil acaba
Bende antilop aldım.Çünkü orada çalışıyorum :) uzun süre müşteri hizmetlerinde çalıştım bununla ilgili kırıldı,çocuğum düştü vs diye hiç geri dönüş almadık.Güvenle alabilirsinIkea antilop mu? Herkes ondan bahsediyor Bizim bebis cok hareketli sağlamlığı nasil acaba
Merhaba diş jelini kullanıyor musunuz ? Bizde çok işe yaradıSlm mayis anneleri.acil yardiminiza ihtiyacim var.oglum yedi bucuk aylik.ikinci dişimiz patlamak üzere ve cok huysuz.disten öncede hep huysuzdu sürekli agliyo.yatarken saga dönse agliyo sola dönse agliyo.bi bebek aglamayi bu kadar severmi.esim yurt disinda ve tekim kimsede de durmuyo.dogdugundan bu yana hep agliyo.şu siralar daha fazla.lütfen yardim edin bi akil verin dayanacak gücüm kalmadi artik
Gerçekten çok güzel bir ürün fiyat olarakta makulBende antilop aldım.Çünkü orada çalışıyorum :) uzun süre müşteri hizmetlerinde çalıştım bununla ilgili kırıldı,çocuğum düştü vs diye hiç geri dönüş almadık.Güvenle alabilirsin
Benimkide yapmıyor ama biz prematüre doğduk sanırım onunla ilgisi varMerhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
benimki de yapmiyor, yapmasi mi lazimmişMerhaba bebeklerınız alkış ve bay bay yapıyo mu . Artık bıraz yapması lazım galıba ..
benımkı yapmıyor .
Bende onu kullanıyorum ama oğlum kilolu o yüzden minder olunca dar oluyor ek olarak almayabilirsin kendın birseyler ayarlayabilirsinIkea antilop mu? Herkes ondan bahsediyor Bizim bebis cok hareketli sağlamlığı nasil acaba
Çok üzüldüm çok zor Allah sabır versinBuraya yazmıştım doğum için mayıs bebeklerine ne alınır diye Allah kısmet etmedi yavrumu kara toprağa verdim. Elbisesi buz gibi toprak oldu erken doğumla kaybettim
Amin Allah razı olsunÇok üzüldüm çok zor Allah sabır versin