2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hatırlıyormusun bilmem En son iki tane göğüs ucum çıkmıştı resim atmıştım.Ondan sonrada mecburen bitti
hatırladım cnm, geçti mi tamamen o şişlik? benim annemin de sütü beş altınaylıkkken bitmiş öncesinde de azmış, hep mama takviyesi almışız kardeşimle. ikimiz de iri ve sağlıklıyız ki ben 1,72 kardesim 1,74 lük danalarız. üzme kendini hiç nasipten ötesi yok.

evet benim korkum da emmeyi erken bırakır mı ya da sütüm erken biter mi? azaltayım bari ben de ek gıdayı.

Kızlar annemin bir rahatsızlığından dolayı bugün hastanede sabahladım.Yaklaşık bir buçuk yaşında bir bebeği kalp masajı ile getirdiler ve 10 dakika içerisinde anneye ölüm haberini verdiler.üzerine beyaz bir çarşaf serip götürdüler.Oturdum ağlıyorum hastanede.Bu yüzden boşverin kilosunu onu bunu yememesini,her şeyin başı sağlık daha büyük bir zenginliğimiz yok hiç birimizin

Şişlik geçti ama göğüs ucum hep yara gibi kuru kuru doktorda yapabileceğim birşey yok dedi gönderdi.Çocuğa süt yetsin diye yeni kanallar açılmış bir çok kanal oluncada sütüm azalmış.O azalınca diğeride küstü gitti.Mamayla büyüyor en azından sağlıklıyız çok şükür.Rabbim güzel sağlıklı ömür versin bebişlerimize

amin, en önemlisi sağlıklı olmaları zaten.

hic bu acidan dusunmemistim, ek gidayi cok alirsa daha faydali olur gibi gelmisti ilk. ama asil onemli olani unutmusum. ben de ek gidaya sınır getiriyim artik. zaten cok bisey yemiyordu ama daha kontrollu vericem artik.

evet benim korkum da emmeyi erken bırakır mı ya da sütüm erken biter mi? azaltayım bari ben de ek gıdayı.
yanlis yonlendirmeyeyim de istedigi kadar ek gida alip seni gunduz 4 saatte bir emiyorsa devam et istahli demekki ama ek gidadan doyup seni emmiyorsa bazi ogunlerinde once emzir sonra ek gida ver. yedigi kadar yesin. benim oglum ek gidadan sonra emmedigi icin şoyle bir duzen olusturdum.
sabah kalkis emzirme,
45 dakika 1 saat sonra kahvalti,
oglen uykusundan once emzirme
uyaninca ek gida
ikindi uykusundan once emzirme
uyaninca ek gida verdim ama almiyor emziriyorum
aksam saatlerinde biz sofradayken ufak tefek yiyecek veriyorum cignemeyi ogrensin ufak ekmek kofte meyve vs.
gece yatana kadar da istedigi zamanlarda emziriyorum, gece de 2 kez emiyor.
regl donemlerinde sutum azaliyor, ek gidayi uc ogune cikariyorum, ama normal gunlerde emince doydugu belli oluyor, bebegini gozlemleyerek ek gida miktarini ayarlayabilirsin.

teşekkür ederim, önce emzirip sonra ek gıda vereyim ben de.

Selam kızlar.oğlum 2 alt dişi 2 gün arayla çıkardı ve çok kötü oldu.ilk gün hızlı yükselen ve zor düşen ateş ikinci gün iştahsızlık huysuzluk ve ateş.yavrumun ağlamaktan sesi kisildi üstlerde allah büyüktür diyorum.

hayirli ugurlu olsun, isirilmaya hazirla kendini . anne ve baba disinda disini ilk goren, bebege hediye alir, adet derler. kimseye soylemeyin disi ciktigini, ilk kim fark ederse hediyesini hazirlasin

Benim bebegim 7.5 aylik ve 7.3 kilo. Kilosu gayet iyi kilolu demek sagliklo demek degil sonucta.
aynen bizimde mama biberon hic almadi 300er gram alinca mecbur erken gectik ek gidaya.

Kizlar kahvaltii sormussunuz. Ben buz kaliplarinda peynir alti suyu dondurdum. Siz anne sutuyle de yapabilrsiniz. Bi kalip peynir alti suyu. Bir ceviz rendesi. Birr tatli kasigi pekmez bir cay kasigi tereyagi bir tane bebe biskuvisi bunlari karistiriyorum. Bu olculerle neredeyse dolu dolu bir yemek kasigi karisim oluyor. Yanina bir tatli kasigi labne veya tuzu alinmis beyaz peynir arti bir yumurta sarisi veriyorum. Bence kahvalti cok onemli bir ogun. Bende adam akilli yeni basladim.

Buraya yazmıştım doğum için mayıs bebeklerine ne alınır diye Allah kısmet etmedi yavrumu kara toprağa verdim. Elbisesi buz gibi toprak oldu erken doğumla kaybettim

peynir altı suyunu nasıl elde ediyorsun? ben hiç oeynir yapmadım da

Buraya yazmıştım doğum için mayıs bebeklerine ne alınır diye Allah kısmet etmedi yavrumu kara toprağa verdim. Elbisesi buz gibi toprak oldu erken doğumla kaybettim
Allah sabır versin canım melek yavrun sefaatcin olsun. İnan diyecek söz bulamıyorum rabbim kimsenin başına vermesin çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…