2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ucu çıktıysa artık sıkıntı yapmaz bence çok iyi bakman lazım o dişlere hele kan damlasindan sonra ince bi tulbentle silmek gerekiyor yoksa çabuk çürür Allah korusun
Diş jeli var kullanmayı bırakmıştım .Devam etsem mi acaba. Kan damlası dan sonra da su versem nasıl olur

şu an aynı durumdayım. Uyumuyor bebeğim 1 hafta önce 4 5 saat kesintisiz uyurdu. Sizin bebeğimizin uykusu düzeldi mi ne kadar sürücek acaba bu durum
bizde tam düzeldi diyordum hatta saat oturtmaya çalışıyordum ama yavrum hastalandı.4 aylık aşısını yapıldığından beri iflah olmadı.bide üstüne mikrop almış boğazları kötü.mecburen antibiyotik başladık ve çok üzülüyorum

allerji bi tek süte olmayabilirmis ama ben paketli ürünlerinde hepsini kestim.çereze bile olabiliyormuş.şu 2 3 gün içerisinde değişik birşey yediysen o etkilemiş olabilir

Bizimki de tutmaya başladı.hic ağrıyor mu diye düşünmedim.bi yerde uykusu gelince oynar diye okumuştum

Bizimki de tutmaya başladı.hic ağrıyor mu diye düşünmedim.bi yerde uykusu gelince oynar diye okumuştum
Agrima ihtimali daha yüksek diye düşünüyorum ben cnm.

Kızlar birde demir damlasını kaç damla veriyorduk unuttum ya. Üç damla miydi

idrar numunesi almak icin oyle sacma sapan bir poset yapmislar ki, cocugun onun icine cisini yapmasi mucize olur heralde.
kizimin aglama nobetleri azaldi cok sukur, anlattigin durum hic aklima gelmemisti, tekrarlarsa aklimda olacak. tesekkur ederim
Evet özellikle kız çocuğundan almak zor ben poşeti takip elimle tutuyordum özellikle emzirip üstüne su verip hemen poşeti elimle tutuyordum yoksa bezde kenarları açılıp kenarlardan çıkıyor

BAna da alerji olabilir dedi 1 hafta diyet yapçam
İnş değildir ya, umarım kan ilacındandır

allerji bi tek süte olmayabilirmis ama ben paketli ürünlerinde hepsini kestim.çereze bile olabiliyormuş.şu 2 3 gün içerisinde değişik birşey yediysen o etkilemiş olabilir
sen yazinca aklima geldi, hic huyum degildir ama dun aylar sonra ilk defa doritos cips yemistim. ondan olmus olabilir mi acaba. insallah ondandir, daha ciddi birseyi yoktur.
senin beybi icin, bizim doktor bogazi icin gunde 2 kez ihlamur verebilirsin demisti, bogazini yumsatir iyi gelir kuzuya, cok gecmis olsun acil sifalar

Ay benim oğlan uyurken memede uyuyor ve huy edindi uyurken benim ayakta olmamı istiyor ya.gündüz kolay geçiyor uykuya ama gece uykusuna geçerken zor oluyor.emsinde yeterki ben ayakta olayım diyorum.

Bizimki de cekiyor kulağını uykusu gelince ama 4 aydan sorna kulak enfeksiyonu sık olurmuş kontrolde doktor sorun yok dedigi için rahatim ama sık bakıyorum akıntı var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…