- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
- #66.341
Bana bak beni dellendirme kiz üstüne pıçakçı guzumu salarimDerken!! İstemiyorsan okuma şekerim hayret bi şeysin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bak beni dellendirme kiz üstüne pıçakçı guzumu salarimDerken!! İstemiyorsan okuma şekerim hayret bi şeysin
Ya bide onlar var dimi insanı bunalıma.kadar götürürler bilmiyorsan yazma nedir bu cvp verme öne çıkma merakiPeki Ya sürekli yanlış yönlendirmeler
Salmazsan hatrım kalır yerim ben onu yerimBana bak beni dellendirme kiz üstüne pıçakçı guzumu salarim
Onun da evde canı sıkılıyor sanırımYa bide onlar var dimi insanı bunalıma.kadar götürürler bilmiyorsan yazma nedir bu cvp verme öne çıkma meraki
Susarlar mi hicşunu da bilmiyor galiba yanlış bilgi adam öldürür bilmiyorsan susacaksin
Yarasi olan gocunur diye bir laf var ne kadar dogru. Kimi kastettigimi su topigi en basindan bari takip eden hemen herkes anlar. Sen niye uzerine alindin?
Şimdi senin bu düşüncende yanlış bence bende minikoğlana katılıyorum. Okumadan geçmek yada görmezden gelmek diye birşey olmaz yüzyüze görüşmemiş olabiliriz ama başından beri takip ediyorsan burda herkes birbiriyle ortak bir savaş verdi dertlerini paylaştı bildiğin beraber doğuma gittk görmesekte tanımasakta her beraberdik gece gündüz. Sen belki bu topiğe sadece okumak için girdin ama biz öyle yapmadık biri 2 gün girmese aklımız çıktı birşeymi oldu diye. Ama sonradan gelen ki burda senlik bir durum sözkonusu değil bazı arkadaşların tutumları bizim moralimizi bozuyor keyif alamadığımızı belirtiyoruz 1 yıldır gece gündüz topikte olan insanlara takip etmezsin olur biter gibi bir tutum sergilemen yanlış sen içseleştirmiş olmayabilirsin ama biz burayı ailemiz gibi gördük
Iyi de sen neden ustune alindin? Topikteki tum mesajlari tek tek okuyup kendini mi gördün cok bilmis olan? Oyle okumazsin olur biter tarzi kovar gibi konuşmak cok yanlış. Merak ediyorsan kim canim bu bahsettigin diye sorabilirsin. Herkes burda fikrini acikca ifade edebilir. Şahsına küfür edilmis gibi sert cıkışman cok garip açıkçası
Hayırdır sen neden böyle celallendin ki, sana söylemediği apaçık belli.. madem topiği sürekli takip ediyorsun neyden bahsettiğini bilirsin. Bence senin lohusa hormonların hala düzelmemiş, bi hava al kafanı dağıt, rahatla :) hayat düşündüğün kadar uzun degil
Bilmem belki başka bi sorunu vardır genelde etki ediyo çnkü. Ya da bebeğinize iyi gelmemiştir benm bebeğim sütümden kaynaklı zaten hafif kabızlık yaşıyo yani yaparken zorlanıyor rezene anason veriyorum zaten şimdilk gece çayına ihtiyacım yok da olursa verir denerim işe yaramazsa vermem dahaBen gece çayını sadece bir gün verdim inanılmaz kabız yaptı içerisinde şeker olduğu için bebiş sindiremedi ayrıca uykusunda iyi gelmedi bir dahada asla vermedim bebeğim 3 aylık bu arada
Iyi de arkadaşım madem "oyle biri yok" minvalinde konusuyorsun nasil o bahsettiğimiz kisiden farkımız olmuyor anlayamadım. Kimse saldirmiyor, herkes seni yaptığın gibi cevap hakkini kullaniyor. Gebelik depresyonuyla dalga gecen falan olmadi-ki zaten emin ol hepimiz gebelik depresyonuna girdik bi tek sen lohusa olmadinMaşallah hepiniz ne güzel saldırmışsınız.. ben ne üstüme alındım ne gocundum. Hedefi belli olmayan bir laf dedim. Neyse hepiniz tam hedefindesiniz bence o lafın artık. Sizin de o kastettiğiniz kişiden bir fqrkınız kalmadı tam olarak.
Gebelik depresyonumla dalga geçen arkadaş; Allah başına vermesin diyorum sadece.
Ne kolay çıkışıp ne kolay kalp kırmışsınız. Yazık..
Kalp kıran biz değiliz sensin, saldırmak lafını zaten üzerime almıyorum, lohusa depresyonu ile dalga geçmedim, seni niçin tam olarak ciddiye almadığımı belirttim aslında ama nokta atışı yapmışım belli ki hayatın merkezi sen misin arkadasım, bu kadar stres iyi degil, senin de birilerine çatasın gelmiş belli ki ama biz sana prim vermeyizMaşallah hepiniz ne güzel saldırmışsınız.. ben ne üstüme alındım ne gocundum. Hedefi belli olmayan bir laf dedim. Neyse hepiniz tam hedefindesiniz bence o lafın artık. Sizin de o kastettiğiniz kişiden bir fqrkınız kalmadı tam olarak.
Gebelik depresyonumla dalga geçen arkadaş; Allah başına vermesin diyorum sadece.
Ne kolay çıkışıp ne kolay kalp kırmışsınız. Yazık..
Yok kuzum niye uzesin. Gelmedi tekrar sutum malesef mamayla devam ediyoruz. Bizkm sipa da emmedi bi damla bile yok şu an malesef. Ama emiyorsa emzir gelir insallahLastMadOnEarth ay canım günlerdir sana bakıyordum buradan iyi ki geldiniz aklıma gelmiyordu nickin nilts aklımda kalmış bunu çıkaramadım sütün geri geldi mi ya benim de gitti tamamen ebe emzir gelir diyo ama sağdım falan damla bile yok sen ne durumdasın inşallah uzmemisimdir seni
Ay belki sütün gitti diye üzülüyorsundr bide ben konuyu açıp uzmemişimdir inşallah dedim Valla benim de 1 ayı geçti belki 2 ay olmuştur Bir Damla dahi süt yok sana sorayım dedim boşa kürek çekmeyim geleceğini pek sanmıyorum da 10.günden itibaren azalarak bitti cunku neyse sağlık olsun bende mamayla büyümüşüm ve maşaallah var okul cağında senelerce doktor yüzü görmediğim oluyorduYok kuzum niye uzesin. Gelmedi tekrar sutum malesef mamayla devam ediyoruz. Bizkm sipa da emmedi bi damla bile yok şu an malesef. Ama emiyorsa emzir gelir insallah
Ay şu kişiyi merak ettim az çok tahmin ediyorum aslında bana mesleğim üzerinden yürümüştü ilk baslarda uyuz olmustumYa kızlar sizi çok özledim valla ama çok yanlış yönlendirmeler var buraya girince depresyona giriyorum. Hele şeker olayı facia. Ya kavga edicem ya girmicem. Eskiden böyle değildi sofiarya ya sorardık ciddi bilgileri. Zatem çocuklardan fırsat bulamıyorum ama okumak çok iyi geliyordu. Artık iyi gelmiyor
Aynen kuzum kismet degilmis ben de mamayla büyüdüm esim de oyle. Yapacak bisey yok doysunlar da mamayla doysun yavrucaklarimiz buna da sukur bosver sen de takma kafayaAy belki sütün gitti diye üzülüyorsundr bide ben konuyu açıp uzmemişimdir inşallah dedim Valla benim de 1 ayı geçti belki 2 ay olmuştur Bir Damla dahi süt yok sana sorayım dedim boşa kürek çekmeyim geleceğini pek sanmıyorum da 10.günden itibaren azalarak bitti cunku neyse sağlık olsun bende mamayla büyümüşüm ve maşaallah var okul cağında senelerce doktor yüzü görmediğim oluyordu
Aynen bazen patavazsizlar çıkıyor can sıkıyor işte kv.gecen mama almış ay emseydi iyiydi diyo sanki süt var ben vermedim kendi emzirmek istememiş uykudan kalkamiyomus bana laf soyluyoAynen kuzum kismet degilmis ben de mamayla büyüdüm esim de oyle. Yapacak bisey yok doysunlar da mamayla doysun yavrucaklarimiz buna da sukur bosver sen de takma kafaya
Ben oyle söyleyenlere ayyy emziremem sekerim kusura bakmayın goguslerim deforme olur diyorumAynen bazen patavazsizlar çıkıyor can sıkıyor işte kv.gecen mama almış ay emseydi iyiydi diyo sanki süt var ben vermedim kendi emzirmek istememiş uykudan kalkamiyomus bana laf soyluyo
Ben oyle söyleyenlere ayyy emziremem sekerim kusura bakmayın goguslerim deforme olur diyorum