- Konu Sahibi kardelen384
-
- #66.121
Böyle bişey mi dediğinizben kraft sleeper kulanıyorum ilk çocuğumda da kullandım çok rahat oluyor. 10. Aya kadar yatak olarak kullanıyorum. Gece emzirip yatıyorum otomatik sallayıp uyutuyor. Bende rahat uyuyorum. Tavsiye ederim. Ayrıca let go da 2. Eli çok uygun bakın isterseniz.
Bende prima kullaniyorum cok memnunum 2.5 ayda sadece 1 kere kakasi tastiAy kızlar bu primadan gınah geldi artık.çocuk daha 3 aylık bile değil ama emerken 3 kere üstüme işedi. Kaka günde en az birkere taşıyor.bezi değişyirecem sizler ne kullanıyorsunuz ve sorun yaşıyormusunuz
Bende prima kullaniyorum cok memnunum 2.5 ayda sadece 1 kere kakasi tasti
evet bunun benzerini kullanıyorum 10. aydan sonra yatak olarak küçük geliyor sonrasında mama sandalyesi olarak kullanılıyor ama ben o şekilde kullanmadım salıncak olarak biraz kullanıp ikinciye saklamıştımBöyle bişey mi dediğiniz Eki Görüntüle 2173121
Ben ikinci falan istemiyorum kalsın yani. Benm istediğim böyle bişey max taşıma kapasitesi fazla olduğu için de 3 4 yaşına kadar kullanır daha sonradan da.evet bunun benzerini kullanıyorum 10. aydan sonra yatak olarak küçük geliyor sonrasında mama sandalyesi olarak kullanılıyor ama ben o şekilde kullanmadım salıncak olarak biraz kullanıp ikinciye saklamıştım
ayni sorunu ben de yasiyorum.prima hava kanalli urun uretiyor. kac kez aradim. iyilestirmeye calisiyoruz diyorlar. sikayet var i okursan hep ayni sorun yeni urunlerde.ben eski uretim 4 paket buldum onlar cok iyi, bitince degistirecegim.sleepy denedim kapasitesi az geldi cok idrar yapan bebekler icin ozellikle gece yetmiyor, prima premium care deniycem kakayi da emiyomus.bakalim artikaçıyorum herseferinde ama nasıl oluyor hiç anlamadım ve çok sinir oluyorum bu duruma artık
Canım bende de pihtilasma çıktı ilk bebegimde bilmedigimizden 22 haftalikken kalbi durdu. Bu hamileligimde clexan 4000 igne kullandm hergün sadece keseyi görene kadar ilk 6 hafta aspirin kullanmistm sonra igneye geçtik doğuma son güne kadar igne kullandım çok şükür sağlıkla doğdu kızım 40 hafta dolduğu sancı falan olmadığı için sezeryan oldum aslında normal gibi gidiyordu süreç suni sancı denedik olmadı. Herkesin değeri farklı olduğundan ve pihtilasmada literatürde kesin bilgi olmadığından doktorların insiyatifine göre değişiyor bu igne coraspin kullanımı. Kimisi bir ay önce kesiyor, kimi yarıya azaltıyor kimisi doğuma kadar kullan diyor. İyi bir doktor bul ve doktoruna güven ben iki doktora gidiyirdm ikisi de farklı şeyler söylüyordu son ana kadar vurundum iğneyi bırakmaya cesaret edemedim . Sağlıkla kucağına al insallahKızlar benim pıhtılaşma çıkmıştı ve hergün hibor iğne kullanıyorum. Protombin 2 heterozigot diğerleri normal çıkmıştı. Benim durumda olan ayrıca coraspin de kullanan var mı. Dr um sadece hibor kullandırıyor başka arkadaşlardan okudum coraspin de kullanan sayısı çok kafam karıştı
2 haftada 200 gram almışGöbeği yoktu artk varçok uzun iştahla emdi hep
Allah razı olsun arkadaşım cevabın için çok çok teşekkür ederim. Bende tüp bebek ile gebe kaldım ikizdi bir tanesinin kalbi durdu maalesef bir kaç gündür üzüntüden kendime gelemedim. Dr um coraspine gerek yok sadece hibor gebelik boyunca kullanacaksın dedi ama bir türlü içim rahat etmedi sizlere danışayım dedim. İnşallah bebeğim benimle kalır ve sağlıkla kucağıma alırım. İsteyen bekleyen tüm kardeşleriminde Allah yardımcısı olsunCanım bende de pihtilasma çıktı ilk bebegimde bilmedigimizden 22 haftalikken kalbi durdu. Bu hamileligimde clexan 4000 igne kullandm hergün sadece keseyi görene kadar ilk 6 hafta aspirin kullanmistm sonra igneye geçtik doğuma son güne kadar igne kullandım çok şükür sağlıkla doğdu kızım 40 hafta dolduğu sancı falan olmadığı için sezeryan oldum aslında normal gibi gidiyordu süreç suni sancı denedik olmadı. Herkesin değeri farklı olduğundan ve pihtilasmada literatürde kesin bilgi olmadığından doktorların insiyatifine göre değişiyor bu igne coraspin kullanımı. Kimisi bir ay önce kesiyor, kimi yarıya azaltıyor kimisi doğuma kadar kullan diyor. İyi bir doktor bul ve doktoruna güven ben iki doktora gidiyirdm ikisi de farklı şeyler söylüyordu son ana kadar vurundum iğneyi bırakmaya cesaret edemedim . Sağlıkla kucağına al insallah
Çok güzel bir ürüne benziyor. Rahat edersiniz sizde.Ben ikinci falan istemiyorum kalsın yani. Benm istediğim böyle bişey max taşıma kapasitesi fazla olduğu için de 3 4 yaşına kadar kullanır daha sonradan da. Eki Görüntüle 2173135
İnşallah yoksa gündüz hiçbi iş yapamıyorunÇok güzel bir ürüne benziyor. Rahat edersiniz sizde.
bebegin ani ölümüne sebep olabilir çok önemli bir konu sonuçta geçici bir süreç doğum yapınca istediğini yersin benimde vardı sekerim diyet yaptim insülin kullandım bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım sekerim bitti istediğim tatlıyı yiyorum önemli olan karnındaki bebeginKızlar size bir sorum olacak.gebelik sekeri olup,dikkat etmeyip saglikli dogum yapan varmi acaba?yani sekerin bebegin kilolu bi bebek olmasi dışında ne zarari var ki?
diet yapman ve gerekirse ilac kullanman gerekli. annede gebelik sekeri varken vucudu yeterli insulin salgilayamaz ve sekeri dusuremez. o seker bebege de gecer, bebek de sekeri dusurmek icin fazlaca insulin salgilamak zorunda kalir. gebelik boyunca diyet yapilmazsa boyle devam eder. dogumdan sonra da bebek insulin salgilamaya alistigindan sanki ortamda seker var gibi insulin salgilamaya devam eder. ama artik kanindaki seker seviyesi normal duzeyde oldugundan salgilanan insulin bebegin sekerinin dusmesine ve allah korusun olumune sebep olabilir.Kızlar size bir sorum olacak.gebelik sekeri olup,dikkat etmeyip saglikli dogum yapan varmi acaba?yani sekerin bebegin kilolu bi bebek olmasi dışında ne zarari var ki?
O yine gazı olduğu için sallayarak uyuyordur.benim bebekte çok gazlı.gazı varsa uyuyamıyor.dediğin gibi anca sallarsam bir süre uyuyo ama gazını çıkarmış ve rahatlamışsa mışıl mışıl uyuyor.Gazı geçti gibi. Bize bio gaia hiç bi işe yaramadı. Kaleidon kullanıyorum o çok iyi geldi hala devam ediyorm. Ama bi kere sallanmaya alıştı sanırım. Ne gündüz ne gece durmuyo. E bebekte fisher pricein otomatik sallanan salıncağını gördğm geçen. Onu alıcaz galiba. Daha sonradan sallanan sandalye olarak da kullanılabiliyormuş. Bakalım belki işe yarar
bende niye böyle yapıyor hiç anlamadımBende prima kullaniyorum cok memnunum 2.5 ayda sadece 1 kere kakasi tasti
O yine gazı olduğu için sallayarak uyuyordur.benim bebekte çok gazlı.gazı varsa uyuyamıyor.dediğin gibi anca sallarsam bir süre uyuyo ama gazını çıkarmış ve rahatlamışsa mışıl mışıl uyuyor.
ayne dediğin gibi senin ruh halin aynen ona geçiyor.sen rahatsan bebekte rahat oluyor.bunu çok iyi test ettim.seni strese sokan kişilerden mutlaka uzak dur.sen stres yapınca bebeğinde yapıyor.en basiti bebek sadece eşimleyken farklı kv leylek farklı davranıyor.geçenlerde kardeşlerimden daha samimi olduğum arkadaşlarım geldi.tüm gün beraberdik.gündüz uyumayan oğlum tüm gün boyunca emdi ve uyudu.evden çıkınca bebeğin huzursuz olacağını düşünüyorsun ama aksine sen rahatladıkça oda rahatlıyor ve huzur buluyor.bebeğinin gazlı olduğunu söylüyorsun ben doktor önerisiyle (ki doktorun çok zorda kalmadıkça ilaç kullandırmaz) 2 gaz damlasını düzenli olarak kullanıyorum.buna rağmen emzirme önlüğünü alıp çıkıyorum dışarıya.gezmeye de gidiyorum arkadaşlarla da buluşuyorum.hata geçenlerde çok stres yaparak balık tutmaya gittik ve bebeğim açık alanda misler gibi uyuduYok ya gazı olduğı zamanlarda sallasam da uyumuyo. Gazını çıkardığım zamanlarda da uyumuyo. Huy edindi onu bence uyumuyo yani. instagramda ahu tükelin uyku eğitimini gördüm onu bakıcam bakalım işe yarar mı 4 12 ay diyo ama ben olursa şimdiden bakmak istiyorum. Çok yoruldum artık. Hiç bişeyden zrvk almamaya başladım. Psikolojim bozuldu herşeyden nefret edercesine bakıyorum. Habire eşime sarıp duruyorum bu sefer de kavga ediyoruz. Doktor arıyorum güzel bi tane bulursam gidicem de baktığım bütün hastanelerde erkek bayan istiyodum daha rahat konuşmak açısından. Bulamazsam mecbur gidicem. Çnkü iyice kontrolümü kaybetmeye başladım. İkimize de zarar belki de benm bu ruh halimden ötürü uyumuyor kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?