ayne dediğin gibi senin ruh halin aynen ona geçiyor.sen rahatsan bebekte rahat oluyor.bunu çok iyi test ettim.seni strese sokan kişilerden mutlaka uzak dur.sen stres yapınca bebeğinde yapıyor.en basiti bebek sadece eşimleyken farklı kv leylek farklı davranıyor.geçenlerde kardeşlerimden daha samimi olduğum arkadaşlarım geldi.tüm gün beraberdik.gündüz uyumayan oğlum tüm gün boyunca emdi ve uyudu.evden çıkınca bebeğin huzursuz olacağını düşünüyorsun ama aksine sen rahatladıkça oda rahatlıyor ve huzur buluyor.bebeğinin gazlı olduğunu söylüyorsun ben doktor önerisiyle (ki doktorun çok zorda kalmadıkça ilaç kullandırmaz) 2 gaz damlasını düzenli olarak kullanıyorum.buna rağmen emzirme önlüğünü alıp çıkıyorum dışarıya.gezmeye de gidiyorum arkadaşlarla da buluşuyorum.hata geçenlerde çok stres yaparak balık tutmaya gittik ve bebeğim açık alanda misler gibi uyudu
al bebeğini emzirme önlüğünü eşinle yemeğe çık pikniğe git arkadaşlarınla dışarıya çık muhabet et ve bebeğinin o sakin masum mutlu ve huzurlu halini gör bence.
Birde piskoloji bence insanın kendi içinde halletmesi gereken birşey.sorun olarak ne görüyorsan onu kabullendiğin anda herşey daha kolay oluyor