- Konu Sahibi kardelen384
- #66.101
Instagram da baldan anne var ve baldan anne uyku var. Çok faydali cnm takip et. Ben onun sayesinde biraz düzen oturttum. İlk zamanlar bilinçsizdim çabuk çabuk uyutuyodum geri uyaniyodu sinir küpü oluyorum. Sabah en geç sekizde güne baslamaliymis bebekler. Seninki 7.30 ta uyaniyosa 7 de uyandır. Yani uyandırma saatini ne kdr geriye alırsn uyuma saatini de erkene almış olursun. Üç aylık bebeğim ve uyku aralığı 1 yada 1.5 saat olmaliymis. Ben bunu bazen emzirerek iki saate çıkarıyorum. Sende bunu mutlaka dene. Bnm oğlum uykusu gelince ellerini yüzüne sürüyor birde kafasını yan çevirip gömüyor. Bir de her akşam banyo rutini oluştur. 7 de yaptırıyorum ben. Uyanık tutuyorum yediye kdr. Sonra banyo yaptırıp emzirip uyutuyor.um. bir süre sonra bebeğin beyni de vucududa buna alisiyor. Hiii ben smdi banyo yaptım sütumü emdim artık uyku vakti diyip uyuyorlar. Allah yardımcın olsun insallah duzen tutturablirsin. En önemlisi çabuk uyutmamaya çalış. Sıkışsin iyice uykuya.Hanımlar bisi sormak istiyorum benim ilk çocuğum olduğu için tecrubesizim kızım gece 4 ten önce uyumuyor uyku saatleri aşağıdaki gibi ben nasıl gece uyumasını sağlayabilirim lütfen yardım edin yakında işe başlıyacağım uykusuz çalışamam vücut kaldırmaz çalışmam da lazım
Sabah
07:30 kalkış
09:00 uyku
12:00 kalkış
13:30 uyku
15:00 kalkış
17:00 uyku
17:30 kalkış
19:00 uyku
19:30 kalkış
21:00 uyku
21:30 kalkış