- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.921
Merhaba annler sizleri sirekli takip ediyorum.6+3 de kalp atisini goremeduik.vajinalda baktirmadim.idrar yolu enfeksiyonu olmustum fitil kullandum.ondan beri pembe akintim oluyor.daha once 7 haftalik dusugum var.korkuyorum gene bisey olacak diye.progesteron vurduruyorum zaten.benim gibi pembe akintisi olan var mi
kese ve bebek varben cuma gideceğim,kese gözüktü mü?
Merhaba hanımlar.
Uzuuunnn yıllardır forumu takip ederim. Hatta oğluma hamileyken hep burada geçirdim hamileliğimi. Oğlum 10 yaşında. 4 yaşındayken ikinciyi istemeye başladık. 1 yıl hiç acele etmedim. Oğluma 9 ay sonra hamile kalmıştım buda olur nasılsa dedim. 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok sevindik. Ama hcg ler düzgün artmadı. Keseyi hiç göremedik. Bozulmuş gebelik dediler kurtar oldum. Kurtaran bir hafta sonra iç kanamaya ameliyata alındım.bir tutumu kaybettim. Ardından 4 kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde var olan tüp te hasarlı çıktı. Tüp bebek yaptır dedi gittiğim 3 doktorda. Çok ağladım çok acı çektim. Ve geçen hafta 6 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık olmuş bile ben farkedene kadar. Suan 7 haftalığız. Keseyi gördük cuma da kalp atışı için gidicez doktora. İnşallah herşey yolunda giderde bu sefer nasip olur kucağımıza almak. Çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Yani uzun lafın kısası artık bizde buradayız.
Teşekkür ederim. Aynen öyle. Allah öyle bi zamanda güldürdü ki yüzümüzü şaşıp kaldık.Hosgeldiniz! Hayirli olsun insallah :)
Hicbirzaman umidimizi kaybetmememiz gerekiyor guzel bi ornek, Allah ol der olur.
yani doktor 1000lerde olmasi lazim dedi simdi konustum cumaya tekrar cagirdi kese icin bu sefer ama oyle diyince kafam karisti bilmiyorumki gec dollenmemi
canım benım 6+4 de görmedi ertesı gun cıhazı ıyı olan baska bır doktora gıttım gayet net gordu ve kalbı dınledık aman üzmeyesın kendini.6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi
yastıgına lavanta koy veya kase ile basucuna koy cok rahatlıycaksın canımGece burun tıkanıklığı yüzünden yatakta dört dönen ben miyim bir tek ? İki gecedir burnum tıkanıyo yıkıyorum yok kapalı sanki nefes alamıyorum .
Ben boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.Kızlar günaydın. Ben hasta oldum yaboğazım çok kötü. Burnum tıkalı. Daha bayram haftası hastaydım. Ne çabuk geldi tekrar.
Dün kursta klima çarptı sanırım. Tepemde üflüyordu.
Ne yapsam bilemedim. Bu boğazımdaki ağrı bulantı da yapıyor. Umarım sıkıntısız atlatırım.
Canım çok teşekkür ederim. Girebilirim o zaman havuzaKızlar havuz konusunu sordum Dr uma ben termal e gideceğim için fazla sıcak su olmasın tansiyonu nu düşürebilir baygınlık hissi verir normal havuzda ve yüzmede kendini aşırı yormadığın müddetçe sıkıntı yok hijyeninden eminsen girebilirsin dedi
Ben emin gibiyim hijyen konusunda bakalım
bende sonradan netten baktim degerim 5 haftaya gore normal ama doktorun lafi beni endiselendirdi 2. cocugum ama boyle yasamamistim bakalim cuma gorurum ins hayirlisiTam iki kati artmamis Ama yuzde 60 artmasi yeterli. 1000-1500 de vajinal gozukur
canim hayirdir. Dis gebelik mi olustu? Allah yardimcin olsun benim degerlerkm az az artiyordu bakalim kalp atisini gorebilecek miyiz benimkide tehlikede.Allah razı olsun :)
Seninde gözünaydınn hemde ne güzel bi surpriz olmus :) Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)
Tesekkur ederim :)
Hamilelik kısmet insallah :)
Bi atlatalimda hayirlisiyla bu durumu.
Cok sukur dedigin gb degerlerimde dusuk.
Igne tedavisi basladi.Beklemedeyim.
Boğazına bal sür çemberle bağla nasıl geçirdiğine sende şaşiŕacaksinBen boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.
bana dedin sanirim cnm ne oldu bilmiyorum pazartesi degerim 72 di carsamba 185 oldu bugun 858 oldu doktor 1000olmaliydi dedi bakicaz duruma gore cuma gene bakilacakcanim hayirdir. Dis gebelik mi olustu? Allah yardimcin olsun benim degerlerkm az az artiyordu bakalim kalp atisini gorebilecek miyiz benimkide tehlikede.
bana dedin sanirim cnm ne oldu bilmiyorum pazartesi degerim 72 di carsamba 185 oldu bugun 858 oldu doktor 1000olmaliydi dedi bakicaz duruma gore cuma gene bakilacak
Kizlar iki kese gördük
Evet simdi baska bir doktora gittim ve duydum kalbini cok sukurki Allahimm sagliklada nasip etsin insaallahh kucaklarimiza almayi 6+5 olmusum ben bebis hizli buyumuscanım benım 6+4 de görmedi ertesı gun cıhazı ıyı olan baska bır doktora gıttım gayet net gordu ve kalbı dınledık aman üzmeyesın kendini.
Bana da 1000 olması gerekiyor demişti 804 çıkmıştı canım. %60 artış yeterli hiç tedirgin olma değerlerin gayet güzel
Amin cümlemize İnşallahKizlar cihaz cok onemli sabah duyamadik simdi duyduk kalbinii cok mutluyum Allahim kucaklarimiza almayida nasip etsinn insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?