• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende geçen seneki gebeliğimde öyle yaptım sevincten herkese söyledik. bebek öldükten sonra yıprandim. Niye neden sorularından. Bu sefer eğer devam ederse gebeliğim 3 ay dolmadan söylemicem. Su an cevremden sadece kızkardeşim ve yakin arkadaşım olan kuzenim biliyor . Biraz zaman geçsin bakalım.

Ilk gebeligimde bizde 2 ay bekledik ama daha kontrole gitmemistim bile. Randevu aldiktan sonra aileme soyledik hatta sakasina belkide bisey yoktur dedik gercektende oyle cikti :) Kese bos olunca kurtaj olmak zorunda kaldim. Bu seferde annem ogrendikten sonra ilk dedigi sey "insallah keseyi doldurmussunuzdur" :-)

Bende geçen seneki gebeliğimde öyle yaptım sevincten herkese söyledik. bebek öldükten sonra yıprandim. Niye neden sorularından. Bu sefer eğer devam ederse gebeliğim 3 ay dolmadan söylemicem. Su an cevremden sadece kızkardeşim ve yakin arkadaşım olan kuzenim biliyor . Biraz zaman geçsin bakalım.

Bende haftaya carsamba gitmeyi dusunuyorum. 4+2 de kese gorunmemisti, yakinlarima soyledim tabi ama saglikli oldugunu kesin bilince daha rahat olur herkeze haykirmak :)

tarihlerimiz çok yakın, şuan 4+6 görünüyorum ama ultrasonda belki farklı görülür
benim doktor garantici, dün bhcg 1965 çıktı ama yine de 1 hafta sonra çağırdı kese için
keşke kalp de duyulsa haftaya :KK53:

tarihlerimiz çok yakın, şuan 4+6 görünüyorum ama ultrasonda belki farklı görülür
benim doktor garantici, dün bhcg 1965 çıktı ama yine de 1 hafta sonra çağırdı kese için
keşke kalp de duyulsa haftaya :KK53:

Hem keseyi hemde kalp atisini duyariz insallah :) Erkenden gidip tekrar bos donmek istemiyorum. Suan 5+1, haftaya 6+2 olunca gidecem insallah.

benim sabah burnum kanadı biraz, kan sulandırıcı kullandığım için yoğun oldu
doktoruma sordum KBB uzmanına bir görün dedi, önemsiz bir durum bence, kuruduğu için olmuştur ama yine de iş çıkışı gideceğim bakalım

Mrb ben de evde silik çizgi görünce kan testi yaptım adete bir gün kala(yani dün) 49 çıktı.bugün eşim kendi hastanesinde tekrar yaptı değer aynı çıktı ortalama artış olmamış acaba 24 saat geçmedi üzerinden o yüzden mi böyle oldu yoksa sorun mu var
Merhaba canım 1 gün daha bekle tekrar yaptir tahlil. Eğer istenilen artış olmazsa üzülme olurmu bak ben tüp bebek yaptırdım değerim senin gibiydi %40 oranında artış oluyordu sonra tutunamadı düştü üzülmüştüm ama çok değil nasip değilmiş demek dedim. 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür herşey yolunda. Şuanki değerin tutunmaya çalışan bir gebelik var eğer sağlıklı ise tutunur sağlıklı değilse düşer önemli olan sağlıklı bir gebelik olması demişti bana doktorum.

Hem keseyi hemde kalp atisini duyariz insallah :) Erkenden gidip tekrar bos donmek istemiyorum. Suan 5+1, haftaya 6+2 olunca gidecem insallah.
Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz Benim de dün 6+1 'di hem kese hem bebek göründü kalp atışını inşallah haftaya duyarım. Alttan bakıp dinleyelim dediler istemedim sizde istemeyin ne olur ne olmaz

Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz Benim de dün 6+1 'di hem kese hem bebek göründü kalp atışını inşallah haftaya duyarım. Alttan bakıp dinleyelim dediler istemedim sizde istemeyin ne olur ne olmaz

Amin cumlemizin hayirli olsun haftaya bende gorurum insallah :)
Evet alttan pek onermiyorlar bence gerek te yok cunki vakti zamani gelince normalde sekilde de duyulacaktir insallah.

Merhaba annler sizleri sirekli takip ediyorum.6+3 de kalp atisini goremeduik.vajinalda baktirmadim.idrar yolu enfeksiyonu olmustum fitil kullandum.ondan beri pembe akintim oluyor.daha once 7 haftalik dusugum var.korkuyorum gene bisey olacak diye.progesteron vurduruyorum zaten.benim gibi pembe akintisi olan var mi

Merhaba hanımlar.
Uzuuunnn yıllardır forumu takip ederim. Hatta oğluma hamileyken hep burada geçirdim hamileliğimi. Oğlum 10 yaşında. 4 yaşındayken ikinciyi istemeye başladık. 1 yıl hiç acele etmedim. Oğluma 9 ay sonra hamile kalmıştım buda olur nasılsa dedim. 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok sevindik. Ama hcg ler düzgün artmadı. Keseyi hiç göremedik. Bozulmuş gebelik dediler kurtar oldum. Kurtaran bir hafta sonra iç kanamaya ameliyata alındım.bir tutumu kaybettim. Ardından 4 kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde var olan tüp te hasarlı çıktı. Tüp bebek yaptır dedi gittiğim 3 doktorda. Çok ağladım çok acı çektim. Ve geçen hafta 6 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık olmuş bile ben farkedene kadar. Suan 7 haftalığız. Keseyi gördük cuma da kalp atışı için gidicez doktora. İnşallah herşey yolunda giderde bu sefer nasip olur kucağımıza almak. Çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Yani uzun lafın kısası artık bizde buradayız.

Back