• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba hanımlar.
Uzuuunnn yıllardır forumu takip ederim. Hatta oğluma hamileyken hep burada geçirdim hamileliğimi. Oğlum 10 yaşında. 4 yaşındayken ikinciyi istemeye başladık. 1 yıl hiç acele etmedim. Oğluma 9 ay sonra hamile kalmıştım buda olur nasılsa dedim. 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok sevindik. Ama hcg ler düzgün artmadı. Keseyi hiç göremedik. Bozulmuş gebelik dediler kurtar oldum. Kurtaran bir hafta sonra iç kanamaya ameliyata alındım.bir tutumu kaybettim. Ardından 4 kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde var olan tüp te hasarlı çıktı. Tüp bebek yaptır dedi gittiğim 3 doktorda. Çok ağladım çok acı çektim. Ve geçen hafta 6 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık olmuş bile ben farkedene kadar. Suan 7 haftalığız. Keseyi gördük cuma da kalp atışı için gidicez doktora. İnşallah herşey yolunda giderde bu sefer nasip olur kucağımıza almak. Çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Yani uzun lafın kısası artık bizde buradayız.

Dis gebelik sonrasi kimyasal gebelikler gecirmenin sebebini dis gebelige bagladi mi doktorun hic canim?
Suan tedavi goruyorumda simdilik dusunemesemde boyle ihtimalleride duymak isterim.
Gozunuzaydin Allah saglikla kucaginiza almayi hep iyi haberlerini duymayi nasip etsin :)

canim hayirdir. Dis gebelik mi olustu? Allah yardimcin olsun benim degerlerkm az az artiyordu bakalim kalp atisini gorebilecek miyiz benimkide tehlikede.

Evet canım,kan degerimde dusuk olunca kan takviyesi aldim mudahale gerekirse diye.3 gun hastanedeydim beta hcg takip edildi bu sabah dis gebelik tedavisine basladik igne oldum.

Senin degerlerin nasil?Bi sikayetin var mi farklilik?

En icten dileklerimle diliyorum insallah yeni oldugu icindir ve katlamistir degerlerin ve normal bir gebelik olarak ilerler insallah♡

bana dedin sanirim cnm ne oldu bilmiyorum pazartesi degerim 72 di carsamba 185 oldu bugun 858 oldu doktor 1000olmaliydi dedi bakicaz duruma gore cuma gene bakilacako_O

Takibin yapiliyormus sevindim insallah iyi haberler alirsin canim

Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Benim de tahmini doğum tarihim 18 Mayıs. Cuma gününe randevu aldım inşaallah kalp atışını duyarız..

Ne güzel aynı günüz :) İnşaallah Rabbim sağlıklı evlatlar versin cümlemize.
Açıkçası gebeliğimi duyunca üzüntü ve şaşkınlık karışımı duygular yaşadım.Doktora gitmeye dahi hevesim yoktu ama bu grubu okudukça sizdeki heyecanları gördükçe banada bir şevk geldi :anneadayı:

suan pasabahce gidiyorum ama dogumumu umraniye afiyette yapmak istiyorum kizimi orda dogurdum riskli gebelikler uzmani vefa yılmazer hanim bi ay sonra felan baslicam ona gitmeyi henuz daha kucuk oldugu icin gitmedim.
Anladım canım ben avrupa yakasında oturuyorum bana uzak ama sagolasin bilgi icin

Evet bulantı yoktu 9 . Haftadami oldu acaba benide arada yokluyor gidiyor kotu bisry gercekten[/QUOTE]

Valla benide aç kalınca birde bu aralar ne yersem, yani midem dolsa da dolmasada hemen bulanıyo. Yani ne açmaya kalmaya geliyo ne dolu olmaya:KK43:. Birde aynen bende etten tiksiniyorum :skandal:

Evet bulantı yoktu 9 . Haftadami oldu acaba benide arada yokluyor gidiyor kotu bisry gercekten

Valla benide aç kalınca birde bu aralar ne yersem, yani midem dolsa da dolmasada hemen bulanıyo. Yani ne açmaya kalmaya geliyo ne dolu olmaya:KK43:. Birde aynen bende etten tiksiniyorum :skandal:[/QUOTE]
Etten tiksinenlere beni de ekleyin

Ben de usuyorum. Kan testinde hemoglobin degerlerim sinirin azicik altinda cikti. Ondan oldugunu dusunuyorum. Gerci ben kendimi bildim bileli hep sinirin altinda cikardi.

Bir de atesinizi olcun. Atesiniz 38 derece uzerine cikarsa ates dusurucu (izin verdikleri sadece bir ilac var doktorunuza sorun mutlaka) kullanmaniz durduramazsaniz hastaneye gitmeniz gerekiyor.
Mide bulantısındanmış çıkarınca rahatladım dün. Bugün iyiyim. Gebe değilken her insan gibiydimm ama bu aralar herkese nazaran sıcak geliyor açıkçası:anneadayı:

Valla benide aç kalınca birde bu aralar ne yersem, yani midem dolsa da dolmasada hemen bulanıyo. Yani ne açmaya kalmaya geliyo ne dolu olmaya:KK43:. Birde aynen bende etten tiksiniyorum :skandal:
Etten tiksinenlere beni de ekleyin[/QUOTE]

Et aşerme için erkek diyolar. Bizimji tam tersi acaba kız mı ki bebişlerimiz:KK45::halay::KK200: oğlan ya da kız değişmez ama insan tahmin edemeden de duramıyor:KK49:

Et aşerme için erkek diyolar. Bizimji tam tersi acaba kız mı ki bebişlerimiz:KK45::halay::KK200: oğlan ya da kız değişmez ama insan tahmin edemeden de duramıyor:KK49:[/QUOTE]
ben ilk hamileligimde etten tiksinmistim oglum olmustu bence alakasi yok yediklerimizle :dondurma::dondurma:

Kızlar hamilelikte havuza girmenin bir sakıncası varmı doktora sormayı unutmuşum. Oğlum havuza gitmek istiyor sürekli. Bende tereddütte kaldım

İlk çocuğumda gebelik boyunca havuza gitmiştim..Hatta doktorum tavsiye etmişti bir gebe için en ideal sporlardan biri yüzmek demişti.Tabiki hijyeninden emin olmak gerekiyor.

Benim de tahmini Doğum 18mayıs,bugünki kontrolde duyduk kalp atışlarını

Teşekkürler ,hayırlı olsun bebeğiniz

Kızlar istanbul Anadolu yakasında . doktor Mehmet Ömer Demirelli Otağtepe tıp merkezinde görev yapıyor. Ben SGK Hastanesi'ne gidiyorum normalde her şey için ama bazen randevu bulamıyorum doktoruma. Birde FSM tip merkezinde Nurdan hanım var . Bana söylenilen. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş varmı dir. Ömer bey mi yoksa Nurdan hanım mi . Hangisine randevu alsam bilemedim.
Bir arkadaşım Nurdan hanımda doğum yapmıştı çok memnundu
Hatta kendisi sezeryan sonrası vajinal doğum yaptıran doktorlardan..İlk çocuğu sezeryan olup ikinci evladını normal doğum yapmak isteyen anneler var ise tavsiye ederim.

İlk çocuğumda gebelik boyunca havuza gitmiştim..Hatta doktorum tavsiye etmişti bir gebe için en ideal sporlardan biri yüzmek demişti.Tabiki hijyeninden emin olmak gerekiyor.

Teşekkürler ,hayırlı olsun bebeğiniz

Bir arkadaşım Nurdan hanımda doğum yapmıştı çok memnundu
Hatta kendisi sezeryan sonrası vajinal doğum yaptıran doktorlardan..İlk çocuğu sezeryan olup ikinci evladını normal doğum yapmak isteyen anneler var ise tavsiye ederim.
Teşekkür ederim canım. Doğum için büyük ihtimalle devlet hastanesinde olucam. Sadece arada kontrol için gidicem.

Canı sürekli et yemek isteyenlere de beni yazın :oha: başımda bugün fırfıııır dönüyor,mide bulantım ağrım sızım hiçbirşeyin yoktu ama bebiş artık ufaktan burdayım demeye başlıyor galiba bu başdönmesi çok fena çok rahatsız ve tedirgin ediyor :KK17:

Tebrik ederim cnm, hosgeldin :emir_bebek:
Bilgilerini yazarsan listeye eklerim
Teşekkür ederim canım
Hala şoktayım. Daha 20 aylık bir oğlum var. En az 3-4 sene düşünmüyorduk güya. Ama bekleyemedi miniğim:anne:
Son adet tarihim 20.08.2017
Tahmini Doğum tarihi 27.05.2018
Ankara
Yaşım 31
İkinci bebeğim.

Allahım hepimizi sağ Salim yavrularına kavuşmayı nasip etsin.:anneadayı:

Dis gebelik sonrasi kimyasal gebelikler gecirmenin sebebini dis gebelige bagladi mi doktorun hic canim?
Suan tedavi goruyorumda simdilik dusunemesemde boyle ihtimalleride duymak isterim.
Gozunuzaydin Allah saglikla kucaginiza almayi hep iyi haberlerini duymayi nasip etsin :)
Öncelikle tesekkur ederim güzel dileklerin için ama hayır dış gebeliğe bağlamadı. O daha çok diğer tüpünde tıkalı olmasına bağladı kimyasalları. Bu arada kimyasallar hsg çektirmeden önce yaşandı. Son 3 yıldır hiç gebe kalmamıştım. Umarım benim yaşadıklarımı hiç yaşamazsın. bir an önce sağlıklı bi hamilelik yasamanı dilerim.

Ben boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.
Vicks hamileyken kullanmak s
Ben boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.
Vicks hamileyken kullanmak sakincaliymis arkadaşım hamileyken doktru tum vücuduna sürdü diye hemen banyo yap demişti istersen doktoruna sor

Et aşerme için erkek diyolar. Bizimji tam tersi acaba kız mı ki bebişlerimiz:KK45::halay::KK200: oğlan ya da kız değişmez ama insan tahmin edemeden de duramıyor:KK49:
ben ilk hamileligimde etten tiksinmistim oglum olmustu bence alakasi yok yediklerimizle :dondurma::dondurma:[/QUOTE]

Aynen bencede. Çünkü tam tersi de çıkabiliyor:KK76:

Back