• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Merhaba annler sizleri sirekli takip ediyorum.6+3 de kalp atisini goremeduik.vajinalda baktirmadim.idrar yolu enfeksiyonu olmustum fitil kullandum.ondan beri pembe akintim oluyor.daha once 7 haftalik dusugum var.korkuyorum gene bisey olacak diye.progesteron vurduruyorum zaten.benim gibi pembe akintisi olan var mi

Gecmis olsun canim korkma. Kalp atisi icin 6+3 erken olabilir daha.

Merhaba hanımlar.
Uzuuunnn yıllardır forumu takip ederim. Hatta oğluma hamileyken hep burada geçirdim hamileliğimi. Oğlum 10 yaşında. 4 yaşındayken ikinciyi istemeye başladık. 1 yıl hiç acele etmedim. Oğluma 9 ay sonra hamile kalmıştım buda olur nasılsa dedim. 1 yıl sonra hamile olduğumu öğrendim. Çok sevindik. Ama hcg ler düzgün artmadı. Keseyi hiç göremedik. Bozulmuş gebelik dediler kurtar oldum. Kurtaran bir hafta sonra iç kanamaya ameliyata alındım.bir tutumu kaybettim. Ardından 4 kimyasal gebelik yaşadım. Rahim filminde var olan tüp te hasarlı çıktı. Tüp bebek yaptır dedi gittiğim 3 doktorda. Çok ağladım çok acı çektim. Ve geçen hafta 6 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalık olmuş bile ben farkedene kadar. Suan 7 haftalığız. Keseyi gördük cuma da kalp atışı için gidicez doktora. İnşallah herşey yolunda giderde bu sefer nasip olur kucağımıza almak. Çok uzun yazdım. Kusura bakmayın. Yani uzun lafın kısası artık bizde buradayız.

Hosgeldiniz! Hayirli olsun insallah :)
Hicbirzaman umidimizi kaybetmememiz gerekiyor guzel bi ornek, Allah ol der olur.

6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi
canım benım 6+4 de görmedi ertesı gun cıhazı ıyı olan baska bır doktora gıttım gayet net gordu ve kalbı dınledık aman üzmeyesın kendini.

Kızlar günaydın. Ben hasta oldum ya :KK43: boğazım çok kötü. Burnum tıkalı. Daha bayram haftası hastaydım. Ne çabuk geldi tekrar.
Dün kursta klima çarptı sanırım. Tepemde üflüyordu.
Ne yapsam bilemedim. Bu boğazımdaki ağrı bulantı da yapıyor. Umarım sıkıntısız atlatırım.
Ben boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.

Kızlar havuz konusunu sordum Dr uma ben termal e gideceğim için fazla sıcak su olmasın tansiyonu nu düşürebilir baygınlık hissi verir normal havuzda ve yüzmede kendini aşırı yormadığın müddetçe sıkıntı yok hijyeninden eminsen girebilirsin dedi

Ben emin gibiyim hijyen konusunda bakalım
Canım çok teşekkür ederim. Girebilirim o zaman havuza

Allah razı olsun :)
Seninde gözünaydınn hemde ne güzel bi surpriz olmus :) Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)

Tesekkur ederim :)

Hamilelik kısmet insallah :)
Bi atlatalimda hayirlisiyla bu durumu.
Cok sukur dedigin gb degerlerimde dusuk.
Igne tedavisi basladi.Beklemedeyim.
canim hayirdir. Dis gebelik mi olustu? Allah yardimcin olsun benim degerlerkm az az artiyordu bakalim kalp atisini gorebilecek miyiz benimkide tehlikede.

Ben boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.
Boğazına bal sür çemberle bağla nasıl geçirdiğine sende şaşiŕacaksin

canim hayirdir. Dis gebelik mi olustu? Allah yardimcin olsun benim degerlerkm az az artiyordu bakalim kalp atisini gorebilecek miyiz benimkide tehlikede.
bana dedin sanirim cnm ne oldu bilmiyorum pazartesi degerim 72 di carsamba 185 oldu bugun 858 oldu doktor 1000olmaliydi dedi bakicaz duruma gore cuma gene bakilacako_O

bana dedin sanirim cnm ne oldu bilmiyorum pazartesi degerim 72 di carsamba 185 oldu bugun 858 oldu doktor 1000olmaliydi dedi bakicaz duruma gore cuma gene bakilacako_O

Bana da 1000 olması gerekiyor demişti 804 çıkmıştı canım. %60 artış yeterli hiç tedirgin olma değerlerin gayet güzel

canım benım 6+4 de görmedi ertesı gun cıhazı ıyı olan baska bır doktora gıttım gayet net gordu ve kalbı dınledık aman üzmeyesın kendini.
Evet simdi baska bir doktora gittim ve duydum kalbini cok sukurki Allahimm sagliklada nasip etsin insaallahh kucaklarimiza almayi 6+5 olmusum ben bebis hizli buyumus

Bana da 1000 olması gerekiyor demişti 804 çıkmıştı canım. %60 artış yeterli hiç tedirgin olma değerlerin gayet güzel

İnşallah doktora yarın Gidicem tahlil sonuçlarimi gösteremedim daha. Gebelik kesin ise kan sulandırıcı iğne vericek. 2 gündur gidipte gösteremedim. Sinir oldum iyice. çarşamba 365 cuma 879 dün akşam özelde yaptırdım 1568 çıktı. İnşallah sonuçlar güzeldir doktora göre.
Bir daha tahlil istemez. Bayağı detaylı kan tahlili yazmış doktorum cuma günü. 3 sayfa toplamda

Back