• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Öncelikle tesekkur ederim güzel dileklerin için ama hayır dış gebeliğe bağlamadı. O daha çok diğer tüpünde tıkalı olmasına bağladı kimyasalları. Bu arada kimyasallar hsg çektirmeden önce yaşandı. Son 3 yıldır hiç gebe kalmamıştım. Umarım benim yaşadıklarımı hiç yaşamazsın. bir an önce sağlıklı bi hamilelik yasamanı dilerim.

Parca alindi.3 gecedir hastanede yatiyordum.Beta takibi yapildi.Iste sabah igne vuruldum ciktim.Cuma ve Pazartesi beta takibi var.Herhangi bisyde yine gitmemi soylediler tabii takip olmasi acisindan.Ic kanama riski hala mevcut.Insallah igne yeterli olur.
İnsan cektigine,kaybinada yansa evde bekleyen kızım icin en cok hayirlisiyla son bulmasini...
Sevindim adına,hsgden sonra kalan cok galiba.Sonra kontrolleri yaptiririm.Bu surec bitsinde hayirlisiyla :) Tesekkur ederim

Canı sürekli et yemek isteyenlere de beni yazın :oha: başımda bugün fırfıııır dönüyor,mide bulantım ağrım sızım hiçbirşeyin yoktu ama bebiş artık ufaktan burdayım demeye başlıyor galiba bu başdönmesi çok fena çok rahatsız ve tedirgin ediyor :KK17:

Tedirgin olma canım. Bende herşey için tedirgin oluyorum seni anlıyorum ama normal yani. Dengeyi sağlamaya bak. :KK15:

Kızlar günaydın. Ben hasta oldum ya :KK43: boğazım çok kötü. Burnum tıkalı. Daha bayram haftası hastaydım. Ne çabuk geldi tekrar.
Dün kursta klima çarptı sanırım. Tepemde üflüyordu.
Ne yapsam bilemedim. Bu boğazımdaki ağrı bulantı da yapıyor. Umarım sıkıntısız atlatırım.
Canım bi.teknik biliyorum ama yani.zararı var mı bilemem. Bir tülbent üstüne pamuk koy uzunca üstüne karabiber sepele ve üstüne limon kolonyası dök. Çok abartma ki dayanabilesin. Boğazına ssr ve sabaha kadsr bekle. biraz fazlaca yakıyor ama Şıp diye kesiyor. Yani gebelikte kolonyanın o kadar drriye teması sıkıntı olur mu bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem geçmiş olsun:110:

Canım bi.teknik biliyorum ama yani.zararı var mı bilemem. Bir tülbent üstüne pamuk koy uzunca üstüne karabiber sepele ve üstüne limon kolonyası dök. Çok abartma ki dayanabilesin. Boğazına ssr ve sabaha kadsr bekle. biraz fazlaca yakıyor ama Şıp diye kesiyor. Yani gebelikte kolonyanın o kadar drriye teması sıkıntı olur mu bilemiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem geçmiş olsun:110:
Can'ım çok sağol. Emin'im çok faydası vardır ama ne olur ne olmaz. Yapmayayım. Bebeğim geç geldi Zaten bizi çok bekletti :)
Dayanıcam artık bir şekilde. Bal limon vs.

Ben boğazıma vicks merhem sürüp sarıyorum genellikle, uyurken yaparsam sabaha azalmış oluyor ağrılarım, bir de zencefilli limonlu çay bulantıya da boğazına da iyi gelir veya ıhlamur da içebilirsin.
Taze zencefil aldım Can'ım. Yarın başlıcam çayını içmeye. Sirkeli suyla da gargara yaparsam geçer diye ümit ediyorum. Ama sen de hamilelikte vicks kullanma bence.

Dis gebelik sonrasi kimyasal gebelikler gecirmenin sebebini dis gebelige bagladi mi doktorun hic canim?
Suan tedavi goruyorumda simdilik dusunemesemde boyle ihtimalleride duymak isterim.
Gozunuzaydin Allah saglikla kucaginiza almayi hep iyi haberlerini duymayi nasip etsin :)

Evet canım,kan degerimde dusuk olunca kan takviyesi aldim mudahale gerekirse diye.3 gun hastanedeydim beta hcg takip edildi bu sabah dis gebelik tedavisine basladik igne oldum.

Senin degerlerin nasil?Bi sikayetin var mi farklilik?

En icten dileklerimle diliyorum insallah yeni oldugu icindir ve katlamistir degerlerin ve normal bir gebelik olarak ilerler insallah♡

Takibin yapiliyormus sevindim insallah iyi haberler alirsin canim
evet canim benimde degerlerim 2ye katlanmadan artti. Ama keseyi gorduk suanda dis gebelik degil gibi gozukuyor agrim falan da yok

Günaydın kızlar
Benim 14-15 gün önce kasıklarımda feci ağrı olmuştu. Tabi adetime daha vardı o zaman. Sağlık ocağına gitmiştim. İdrar yolu enfeksiyonudur deyip antibiyotik tedavisi vermişti. Şimdi çok endişeleniyorum acaba bebeğe etki etmişmidir diye. Dr kontolune daha gitmedim. Haftaya gitmek istiyorum. İşlerim çok yoğun bu hafta. Ama içim içimi de yiyor yani:110:

Günaydın hanımlar:) 13 aylık bebeğim olduğu için fazla giremiyorum. Umarım herkes iyidir. Beta hcg 50 çıkmıştı 5 gün sonra 821 olmuş. Çok minik bir kese gördük vajinal ultrasonla cuma günü tekrar kontrolum var.

evet canim benimde degerlerim 2ye katlanmadan artti. Ama keseyi gorduk suanda dis gebelik degil gibi gozukuyor agrim falan da yok

Diger hicbir detayi dusunmeden kontrolunu bekle bence :) Dış gebelikte ihtimaller cok ama normal bi durumsada seni kasmasin en onemli haftalarin nihayetinde :) Doktorun takibini yapiyordur zaten.
Insallah guzel haberler alirsin :)

Günaydın hanımlar:) 13 aylık bebeğim olduğu için fazla giremiyorum. Umarım herkes iyidir. Beta hcg 50 çıkmıştı 5 gün sonra 821 olmuş. Çok minik bir kese gördük vajinal ultrasonla cuma günü tekrar kontrolum var.
gunaydin cnm senle hemen hemen ayniyiz benimde hcgm 828 cikti ama kese net gozukmedi cuma gidicem bende kese icin karindan goremezse vajinal bakcak ins goruruz keseyi

Back