• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gecmis olsun Cnm. Allah sifa versin. En zararsiz sekilde atlatmayi nasip etsin. Duamdasin

Allah razı olsun :)
Seninde gözünaydınn hemde ne güzel bi surpriz olmus :) Allah saglikla tamamina erdirsin insallah :)

Cok gecmis olsun

Tesekkur ederim :)

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :) benim 15 mayıs 2 hafta önce hem kese hem kalbi duyduk çok şükür :)

Canımçol geçmiş olsun dış gebelik erken farkedilmiş ne güzel. İlerleseydi çok daha kötü olurdu şanslısın. Tanıdığım dış gebelikten bir sonraki adetinden hamile kaldı. Gönlüne göre olması dileğiyle ❤️

Hamilelik kısmet insallah :)
Bi atlatalimda hayirlisiyla bu durumu.
Cok sukur dedigin gb degerlerimde dusuk.
Igne tedavisi basladi.Beklemedeyim.

son adet tarihim 6 ağustos muhtemel dogum tarihim bazı sitelerde 1 mayıs bazısında 14 mayıs çıkıyor :) 14 Mayıs benim için çok özel bir tarih inşallah sağlıcakla:nazar::dua::KK76:

En standart hesaplama son adet tarihine 7 gun ekleyip 3 ay geriye gitmektir :)
6+7=13 Mayıs gorunur ama bunlar kalip,ultrasonda bebis yeni bi tarihte cikarabilir :)

6+2yim evet insallah erkendir doktor mm demedi ama 6+5 e uyumlu dedi zaten 3 kayibim oldugu icin doktorda bi garip konustu kalp atisi yok bi hafta daha bekleyelim dedi vajinal bakmak istedi onada ben izin vermedim cunku ilk gebeligimde vajinal bakilinca kanamam baslamisdi icimde korku kaldi
6+1 de bana alttan bakmıştı da kalp atışı kese ve bebeği gördü daha erken boşuna stres yapiyorsunuz

tabiki doktor cok onemli. bende devlette degil ozelde dogum yaptim. riskli gebeliklere bakan ve doktoru cok arastirdim ve dili cok tatli anneyi rahatlatan ben 32 haftaya kadar cok doktor degistim. sadece bana cok gibi geldi. ama sen zor kalmissindir risk atmak istemiyorsndur tabiki senin kararindir. benim dedim olacak diye birsey yok ve hepimiz insallah sagsalim aliriz kucagimiza. benim annem yok kaynanam desem orayi hic karistirmayalim bile bende ailem olmadigi icin esime bile dogumda yanimda olmasina calistigi yer izin vermedigi icin ozeli tercih ediyorum. beni cok rahatlattilar giydirdiler ugratilar ki bilmiyolardida ailemin boyle oldugunu ben hastaneden doktordan cok memnun kaldim. bu yuzden insallah yine ayni doktorda dogum yaparim. hepimiz icin en iyisi olsun insallah
Benim de pihtilasma olduğu için riskli bir kaybim var 5,5 aylık ben de iyi bir doktor ariyorm bulamadım henüz her seferinde ayrı bir doktora gidiyorum sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canim

Kızlar günaydın. Ben hasta oldum ya :KK43: boğazım çok kötü. Burnum tıkalı. Daha bayram haftası hastaydım. Ne çabuk geldi tekrar.
Dün kursta klima çarptı sanırım. Tepemde üflüyordu.
Ne yapsam bilemedim. Bu boğazımdaki ağrı bulantı da yapıyor. Umarım sıkıntısız atlatırım.
Geçmiş olsun. Benimde boğazım fena ağrıyor ve burnum hamilelikten tıkaniktı simdi iyice tıkandı. Tek yapabildiğim tuzlu limonlu suyla gargara. Iyi geliyor dene istersen

kizlar doktordan geldim kese net gozukmedi ama bir parilti var dedi doktorum daha erken ama istersen vajinal bakalim dedi yada 2-3gun daha bekleyelim dedi hcg 185den 858e cikmis bu arada ne yapsam bilemedimo_O

Artisin normal görünüyor . Bu degerde gozukmemesi de normal. Gec dollenme mi senin

Bu gun tam 9 haftalik olduk bi hafta daha var randevuye 3 hafta sonra gitmis olucam. meraklanmaya basladim bu gece ruyamda 9 hafta kanamam basladigini gordum. hamile kaldimdan beri enterasan enteresan ruyalar
Bu haftalarda garip rüyalar görmek normalmis sebebi bilinmesede 9. Haftada basliyomus tuhaf rüyalar

merhaba kızlar bız dun mınıgımın kallp atıslarını duyduk 8+2 gunluguz ama dun 7 tup kan verdım neu nötrofil degerım 74.24 cıktı normal deger sınır 74.00 sızın nasıldı bıraz korktm calıstgm ıcın doktoruma gosteremedım

Benim de pihtilasma olduğu için riskli bir kaybim var 5,5 aylık ben de iyi bir doktor ariyorm bulamadım henüz her seferinde ayrı bir doktora gidiyorum sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun canim

suan pasabahce gidiyorum ama dogumumu umraniye afiyette yapmak istiyorum kizimi orda dogurdum riskli gebelikler uzmani vefa yılmazer hanim bi ay sonra felan baslicam ona gitmeyi henuz daha kucuk oldugu icin gitmedim.

Geçmiş olsun. Benimde boğazım fena ağrıyor ve burnum hamilelikten tıkaniktı simdi iyice tıkandı. Tek yapabildiğim tuzlu limonlu suyla gargara. Iyi geliyor dene istersen
Gargara yapamıyorum :(
Limon bal karışımı bişeyler içtim. Umarım geçer. Taze zencefil bulursam onu da içerim akşama.
Geçmiş olsun Can'ım sana da.

haftaya salı gideceğim kese için ben de, nasıl geççek zaman bilmiyorum
herkese haykırasım ama kalp atışını da duyayım öyle diyorum

bence hemn demeyelim ilk uc ay gercekden nazar gibi birsey oluyo benim gorumcem dun ogrendi oda esime zarf atmis oyle ogrenmis ilkinide hemen dememistik ikinci dedim 6 hafta 5 gun dusurdum bunuda ertelem calistik hep

Bende geçen seneki gebeliğimde öyle yaptım sevincten herkese söyledik. bebek öldükten sonra yıprandim. Niye neden sorularından. Bu sefer eğer devam ederse gebeliğim 3 ay dolmadan söylemicem. Su an cevremden sadece kızkardeşim ve yakin arkadaşım olan kuzenim biliyor . Biraz zaman geçsin bakalım.

Bende haftaya carsamba gitmeyi dusunuyorum. 4+2 de kese gorunmemisti, yakinlarima soyledim tabi ama saglikli oldugunu kesin bilince daha rahat olur herkeze haykirmak :)

Back