- 22 Eylül 2017
- 475
- 495
- 103
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #3.901
Bende geçen seneki gebeliğimde öyle yaptım sevincten herkese söyledik. bebek öldükten sonra yıprandim. Niye neden sorularından. Bu sefer eğer devam ederse gebeliğim 3 ay dolmadan söylemicem. Su an cevremden sadece kızkardeşim ve yakin arkadaşım olan kuzenim biliyor . Biraz zaman geçsin bakalım.
Bende geçen seneki gebeliğimde öyle yaptım sevincten herkese söyledik. bebek öldükten sonra yıprandim. Niye neden sorularından. Bu sefer eğer devam ederse gebeliğim 3 ay dolmadan söylemicem. Su an cevremden sadece kızkardeşim ve yakin arkadaşım olan kuzenim biliyor . Biraz zaman geçsin bakalım.
Bende haftaya carsamba gitmeyi dusunuyorum. 4+2 de kese gorunmemisti, yakinlarima soyledim tabi ama saglikli oldugunu kesin bilince daha rahat olur herkeze haykirmak :)
tarihlerimiz çok yakın, şuan 4+6 görünüyorum ama ultrasonda belki farklı görülür
benim doktor garantici, dün bhcg 1965 çıktı ama yine de 1 hafta sonra çağırdı kese için
keşke kalp de duyulsa haftaya
2_3 gün beklemek en iyisikizlar doktordan geldim kese net gozukmedi ama bir parilti var dedi doktorum daha erken ama istersen vajinal bakalim dedi yada 2-3gun daha bekleyelim dedi hcg 185den 858e cikmis bu arada ne yapsam bilemedim
ben cuma gideceğim,kese gözüktü mü?Bende doktordayim suan kalp atisini goremedik benimle ayni haftada olup duyamayan varmi
Çok geçmiş olsun canım aynen gebelikte normalmiş olmasıBenimde burnum tıkanık genelde. Çok rahatsız ediyor. Hamilelikte normal diye biliyorum. Bir de üstüne oğlumla grip olduk 2 gündür çok fenayızAllah beterinden korusun hepimizi
Tamam tatlım iyi tatillerTermal Otel olarak geçiyo ama Normal havuz vs de var zaten yazdığım gibi sıcak önermedi Dr um hamam sauna zararlı olduğunu biliyorum girmicem canım
Merhaba canım 1 gün daha bekle tekrar yaptir tahlil. Eğer istenilen artış olmazsa üzülme olurmu bak ben tüp bebek yaptırdım değerim senin gibiydi %40 oranında artış oluyordu sonra tutunamadı düştü üzülmüştüm ama çok değil nasip değilmiş demek dedim. 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım çok şükür herşey yolunda. Şuanki değerin tutunmaya çalışan bir gebelik var eğer sağlıklı ise tutunur sağlıklı değilse düşer önemli olan sağlıklı bir gebelik olması demişti bana doktorum.Mrb ben de evde silik çizgi görünce kan testi yaptım adete bir gün kala(yani dün) 49 çıktı.bugün eşim kendi hastanesinde tekrar yaptı değer aynı çıktı ortalama artış olmamış acaba 24 saat geçmedi üzerinden o yüzden mi böyle oldu yoksa sorun mu var
Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz Benim de dün 6+1 'di hem kese hem bebek göründü kalp atışını inşallah haftaya duyarım. Alttan bakıp dinleyelim dediler istemedim sizde istemeyin ne olur ne olmazHem keseyi hemde kalp atisini duyariz insallah :) Erkenden gidip tekrar bos donmek istemiyorum. Suan 5+1, haftaya 6+2 olunca gidecem insallah.
oyle yapicam cnm bakalim hayirlisi ama oglumda daha hizli yukselmisti diye hatirliyorum2_3 gün beklemek en iyisi
doktorda oyle dedi ama 1000 olmasi lazimdi deyince endiselendim acikcasi cuma zor olcak banapepitoo canım acele etme 4 gün bekle bence en az erken gözükmesi için daha
Artışı cok guzel panik yapma bekle biraz daha2_3 gün beklemek en iyisi
Öncelikle hayırlı olsun bebişleriniz Benim de dün 6+1 'di hem kese hem bebek göründü kalp atışını inşallah haftaya duyarım. Alttan bakıp dinleyelim dediler istemedim sizde istemeyin ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?