• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Günaydın arkadaşlar dün düşük tehlikem oldu progestan iğne yaptı bu iğneden olan varmı felaket ağri yaptı bütün gece uyutmadı
Geçmiş olsun canım umarım iyisindir bende 3 hafta önce olmuştum sağ kalcami hissetmedim bikaç saat gece hep ağrı olmuştu çok korkarım da iğneden o yüzden çok kasarim kendimi..kanaman kesilmistir ınsaallah...sevgilerimle...

YAŞIMI BELİRTMEYİ UNUTMUŞUM BİR ÖNCEKİ MESAJDA. 33 YAŞINDAYIM. KESEYİ 5+3 TE GÖRDÜK. KALP ATIŞINI 6+3'TE DUYDUK

Bu gun tam 9 haftalik olduk bi hafta daha var randevuye 3 hafta sonra gitmis olucam. meraklanmaya basladim bu gece ruyamda 9 hafta kanamam basladigini gordum. hamile kaldimdan beri enterasan enteresan ruyalar

Merhaba,
Ben de bu cuma günü doktora gideceğim. sata göre 1 hafta geride çıkmıştı kese. Umarım herhangi bir sıkıntı yoktur.
İlk bebeğimi kaybettim çok endişeleniyorum.
Hepinize selamlar ve sorunsuz hamilelikler dilerim.

belki gec dollenmedir stres bebegin en buyuk dusmani insallah sagsalim uzun hayirli bi evlat olur alirsn kucana mutlulugun daim olsun insallah.

Günaydın güzel anneler. Naber ? :)
Ya benim hala belirtim yok. Azicik nazlanayim istiyorum ama hiç bir şey yok. Kuru kuruyada nazlanilmiyor ki. Tam biraz halsizlik var sanki diyorum hooppp geçiyor. Yada uyku bastirdi diyorum bi bakıyorum eşim benden önce uyumuş bile. Hiç böyle hayal etmemiştim
:KK45:
Eşler bizden daha çok hamiş davranıyorlar gibime geliyor:confused:
Kızlar günaydın. Ben hasta oldum ya :KK43: boğazım çok kötü. Burnum tıkalı. Daha bayram haftası hastaydım. Ne çabuk geldi tekrar.
Dün kursta klima çarptı sanırım. Tepemde üflüyordu.
Ne yapsam bilemedim. Bu boğazımdaki ağrı bulantı da yapıyor. Umarım sıkıntısız atlatırım.
geçmiş olsun cnm

son adet tarihim 6 ağustos muhtemel dogum tarihim bazı sitelerde 1 mayıs bazısında 14 mayıs çıkıyor :) 14 Mayıs benim için çok özel bir tarih inşallah sağlıcakla:nazar::dua::KK76:

kizlar doktordan geldim kese net gozukmedi ama bir parilti var dedi doktorum daha erken ama istersen vajinal bakalim dedi yada 2-3gun daha bekleyelim dedi hcg 185den 858e cikmis bu arada ne yapsam bilemedimo_O

Back