2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben dogumdan 9.5 ay sonra ilk regl oldum
9 ayda gebeligi ekleyince 18.5 ay... ay superdi

Ciddi mi adet olunca insan rahatlıyormuş cok fena sislik var ben de sanki 9. Ayda gibi rahatsız hissediyorum kendimi insallah 40im çıktıktan sonra normal adet döndüm devam eder.

Ciddi mi adet olunca insan rahatlıyormuş cok fena sislik var ben de sanki 9. Ayda gibi rahatsız hissediyorum kendimi insallah 40im çıktıktan sonra normal adet döndüm devam eder.
ben de sislik olmamisti. yapisal sanirim

Çok şanslısınız göğüslerim ve karnım çok fena şiş dokunamıyorum bile
yanlis anladim sanirim. dogum sonrasi regl olmayinca sismedim demek istedim.
yoksa gebelikte karnim ve goguslerim cok sisti. 12 haftadan sonra rahatlarsiniz

Benim bir kızım var. Bir de düşüğüm oldu nisan ayında. Her iki gebeliğimde de hamile olduğumu hissetmiştim. İkisinde de tek taraflı kasık ağrısı, şiddetli bel ağrısı ve bolca akıntım vardı. Bu belirtiler de yumurtlamadan birkaç gün sonra hemen başlamıştı. İki gebeliğimde de battan bir gün sonra yaptığım idrar testi negatif, bir sonraki gün yaptığım test pozitifti.
Belirtilerimi bu kadar net yaşayıp bu ay bu belirtilerin hiçbirini yaşamıyor olmama rağmen ve yarın adet olacağıma emin olsam da bir umut deyip heyecanlanıyorum

Aynı heyecan bende de var.. düşünmeyip akışına bırakıym dedim ama bugün tek taraflı kasık ağrım başladı o da sürekli bu konuyu düşünmemi sağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…