- Konu Sahibi kardelen384
Bakalım benim durum ne olacak.Bende adet belirtileri de yoktu ama test yaptım negatif adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de benzermiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım benim durum ne olacak.Bende adet belirtileri de yoktu ama test yaptım negatif adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de benzermiş
İnşallah hayırlı haberlerini alırızBakalım benim durum ne olacak.
amin ins herkesin guzel haberi olur bu ay.İnşallah hayırlı haberlerini alırız
İnşallahamin ins herkesin guzel haberi olur bu ay.
Yok , gebelıkte prolaktın yani süt hormonu yukselir buda adet olmanı engeller normal şartlarda ama bazıları 40 çıktıktan sonra oluyormus[/QUOT
Anladım tesekkurler
ben dogumdan 9.5 ay sonra ilk regl oldum
9 ayda gebeligi ekleyince 18.5 ay... ay superdi
Merhaba :) inşallah güzel haberlerinizi alırız sizindeHerkese merhaba hanımlar.Herkes iyi haberler alsin bu ay.Bu ay korunmayı bıraktık sabırsizım bat 4 eylül .zaman gecmiyor
ben de sislik olmamisti. yapisal sanirimCiddi mi adet olunca insan rahatlıyormuş cok fena sislik var ben de sanki 9. Ayda gibi rahatsız hissediyorum kendimi insallah 40im çıktıktan sonra normal adet döndüm devam eder.
ben de sislik olmamisti. yapisal sanirim
yanlis anladim sanirim. dogum sonrasi regl olmayinca sismedim demek istedim.Çok şanslısınız göğüslerim ve karnım çok fena şiş dokunamıyorum bile
Aynı heyecan bende de var.. düşünmeyip akışına bırakıym dedim ama bugün tek taraflı kasık ağrım başladı o da sürekli bu konuyu düşünmemi sağlıyoBenim bir kızım var. Bir de düşüğüm oldu nisan ayında. Her iki gebeliğimde de hamile olduğumu hissetmiştim. İkisinde de tek taraflı kasık ağrısı, şiddetli bel ağrısı ve bolca akıntım vardı. Bu belirtiler de yumurtlamadan birkaç gün sonra hemen başlamıştı. İki gebeliğimde de battan bir gün sonra yaptığım idrar testi negatif, bir sonraki gün yaptığım test pozitifti.
Belirtilerimi bu kadar net yaşayıp bu ay bu belirtilerin hiçbirini yaşamıyor olmama rağmen ve yarın adet olacağıma emin olsam da bir umut deyip heyecanlanıyorum
Benim de var kasık ağrım ama 4-5 gündür olduğu için adettir diyorum.Aynı heyecan bende de var.. düşünmeyip akışına bırakıym dedim ama bugün tek taraflı kasık ağrım başladı o da sürekli bu konuyu düşünmemi sağlıyo
Tek tarafta mı ağrı sizinde ??Benim de var kasık ağrım ama 4-5 gündür olduğu için adettir diyorum.
EvetTek tarafta mı ağrı sizinde ??
Benimde öyle. Bat geçmiş miydi sizin ?
Yarın, aslında şu saat itibarıyla bugün olması lazım.Benimde öyle. Bat geçmiş miydi sizin ?
Anladım.Hayırlısı olsun hakkımızdaYarın, aslında şu saat itibarıyla bugün olması lazım.