• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim 15 ay derken 9 ayın sonuda adet olmayacak miyiz ben mi yanlış biliyorum cahilliğimi mazur gör ilk gebeligim

40 icinde kanama oluyor bazen bitiyormus gb bazen hic durmayacak gb ama sonrasi ne olacagi belli olmaz.Emzirmede buyuk rol oynuyor reglde biraz aralar cokca acildikca olmak daha mumkun.Bende kizimda dogumdan sonra 10.ayda oldum ilk regl.

Benim bat yarın. Hiç umudum yok. Adet sancılarım var

Sancilar biraz normal aslinda olacakmis gb oluyor insan,hatta sonraki bikac ayda da ayni tarihlerde regl olacak gb hissetmistim ilk hamilelikte

Herkese merhaba hanımlar.Herkes iyi haberler alsin bu ay.Bu ay korunmayı bıraktık sabırsizım bat 4 eylül .zaman gecmiyor

Benimde 5 Eylul,bitmeyecek gb :)

Aranızda erken hamilelik belirtisi olarak tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı ?

Benim sol tarafimda var,kizimdada olmustu.

40 icinde kanama oluyor bazen bitiyormus gb bazen hic durmayacak gb ama sonrasi ne olacagi belli olmaz.Emzirmede buyuk rol oynuyor reglde biraz aralar cokca acildikca olmak daha mumkun.Bende kizimda dogumdan sonra 10.ayda oldum ilk regl.

Sancilar biraz normal aslinda olacakmis gb oluyor insan,hatta sonraki bikac ayda da ayni tarihlerde regl olacak gb hissetmistim ilk hamilelikte

Kasık ağrısından başka bişeyim yok o da çok şiddetli değil sızı gibi rahatsız edici sadece. Göğüslerimde de ağrı sızı hassasiyet hiçbişy yok.idrar testinde de negatif çıkıyo.kan testi yaptıralım bugün dedim eşime. Bekle biraz gecikmiştir gitmeyelim diyor.yalnız gidip kan vermek de istemiyorum.batım 4 gün geçti yarın 5. Beklemek ne zormuş

Hanımlar merhaba. Allahkısmet ederse şuan 3 haftalık hamileyim. Durumumu sizr özet geçeyim. Nisanda bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj sonrası doktorum demir eksikliğim için maltofer 100 mg verdi. 2 kere içtim bir daha içmedim. Geçtiğimiz günlerdr hamile olduğumu öğrenince sağlık ocağına gidip tüm kan değerlerime baktırdım. Demir (serum) ve ferittin düşüktü. Maltofere başladım. Bunun yanında birde folbiol 5 mg içiyorum. Sizce ikisini birden içmemelimiyim zararı olur mu henüz haftam çok küçük olduğuiçin doktora gitmek istemedim. Acemiyim. Yardımlarıbıza ihtiyacım var.

Hanımlar merhaba bende dün kan testi yaptım B.Hcg 47.72 daha çok Yen'i gebeliğim . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah P.tesi bir daha kan testi yaptırcam kan değerlerim yükselmiş mi diye. Birde folik asit vs kullanılıyormuş ama dün kan testımi degerlendıren doktor bana hiç bişey söylemedi. daha erken mi bunun için yoksa p.tesı yı beklemeden kendim eczaneden alıp kullansam olur mu? Ayıca p.tesi gidebılecegım iyi bir doktor arayışına girdim . Acaba bana Önerebileceginiz kadın Doğum doktoru var mı ? Beylıkduzu Esenyurt ve avcılar cevresı .

Hanımlar merhaba bende dün kan testi yaptım B.Hcg 47.72 daha çok Yen'i gebeliğim . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah P.tesi bir daha kan testi yaptırcam kan değerlerim yükselmiş mi diye. Birde folik asit vs kullanılıyormuş ama dün kan testımi degerlendıren doktor bana hiç bişey söylemedi. daha erken mi bunun için yoksa p.tesı yı beklemeden kendim eczaneden alıp kullansam olur mu? Ayıca p.tesi gidebılecegım iyi bir doktor arayışına girdim . Acaba bana Önerebileceginiz kadın Doğum doktoru var mı ? Beylıkduzu Esenyurt ve avcılar cevresı .
Doktor konusunda konuyu takipteyim.

Kasık ağrısından başka bişeyim yok o da çok şiddetli değil sızı gibi rahatsız edici sadece. Göğüslerimde de ağrı sızı hassasiyet hiçbişy yok.idrar testinde de negatif çıkıyo.kan testi yaptıralım bugün dedim eşime. Bekle biraz gecikmiştir gitmeyelim diyor.yalnız gidip kan vermek de istemiyorum.batım 4 gün geçti yarın 5. Beklemek ne zormuş

Idrar testi herkeste ayni sonucu vermiyor.En garantisi kan.Belirtilerde aslinda regl olmadiktan sonra daha fazlalasir,6-8.haftalar ozellikle.

Hanımlar merhaba. Allahkısmet ederse şuan 3 haftalık hamileyim. Durumumu sizr özet geçeyim. Nisanda bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum. Kürtaj sonrası doktorum demir eksikliğim için maltofer 100 mg verdi. 2 kere içtim bir daha içmedim. Geçtiğimiz günlerdr hamile olduğumu öğrenince sağlık ocağına gidip tüm kan değerlerime baktırdım. Demir (serum) ve ferittin düşüktü. Maltofere başladım. Bunun yanında birde folbiol 5 mg içiyorum. Sizce ikisini birden içmemelimiyim zararı olur mu henüz haftam çok küçük olduğuiçin doktora gitmek istemedim. Acemiyim. Yardımlarıbıza ihtiyacım var.

Ikiside neredeyse ayni oldugu icin aile hekimi bile olsa danisin bence.

Peki ateşlenme normal mi evde derece yok ölçemiyorum ama çok sıcak geliyor bana hava ateşim var gibi geceleri de u

Bence kan testi ver canim kafandaki soru işaretleri gider olumlu da olsa olumsuz da ama insallah olumlu olur benim bata birgün kala cıktı kan testinde ve idrarda ama 4 gün önce baktığımda idrarda yoktu

hepinize.gunaydin kizlar ;)benim surekli midem eksiyor.hamileligi ogrendigimden beri var.affedersiniz gegirme veriyor surekli.bide sabahlari bulanti degilde boyle garip tat degisikliyi oluyor.benim belirtiler cok.erken basladi galiba.4+3um bugun

Peki ateşlenme normal mi evde derece yok ölçemiyorum ama çok sıcak geliyor bana hava ateşim var gibi geceleri de u

Bence kan testi ver canim kafandaki soru işaretleri gider olumlu da olsa olumsuz da ama insallah olumlu olur benim bata birgün kala cıktı kan testinde ve idrarda ama 4 gün önce baktığımda idrarda yoktu
aramiza hosgeldin ;) dogum tarihimiz ayni gozukuyor saglikla gelsinler insallah

Normal aslinda vucut isisi belirtiler arasinda :) hormonlar degistikce

bide ayaklarim hep.buz gibi.hic.isinmiyor.hava burada 37.38 derece ama ayaklar buz kesiyor

Bende usuyorum cok,hic sevmem ama corapla yattim gece:KK48: ilk gebelikle ayni belirtilerim var ama bakalim nasip,regli atlatmak daha onemli geliyor

Folik asit konusunda ben de takipteyim. Diğer konu hakkında fikrim yok canım maalesef İstanbul'da yaşamıyorum. Adana'da varsa doktor önerisi olan memnuniyetle alabilirim.

E Esra_Babies cevabin.icin.cok tesekkurler canim :) evet normal.galiba.senin bat ne zamandi?kan testini erken.yaptirmis olabilirmisin?
Cnm ilişki gunlerini dikkate alırsam son tarihten bu yana eğer var olupta kanda çıkmadıysa geç döllenmeden şüpheleniyorum cunku dün bekliyordum olmadım, bugunde beklicem bakalım, baya geç belli oluyormuş geç döllenme olunca, tabi adet olduğumda tüm umutlar söncek :) hayırlısı inşallah seninde hayırlı olsun inşallah:)

Selam güzeller en son klomen kullanışımda sevgili Kazen Kazen açmıştı topiği ve hamileydim o ay bak yine o açmış:KK200: totem yapalım olur inşallah bu ayda kullandim klomeni testte beyaz hayalet çizgi çıktı sadece inşallah olur sağlıkla, adete 5 gün var :KK19: sizce var mı iki sonra testi tekrar edeceğim

Eklentiler

• IMG_20170825_102827.jpg
    IMG_20170825_102827.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20170825_101729.jpg
    IMG_20170825_101729.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 59
Selam güzeller en son klomen kullanışımda sevgili Kazen Kazen açmıştı topiği ve hamileydim o ay bak yine o açmış:KK200: totem yapalım olur inşallah bu ayda kullandim klomeni testte beyaz hayalet çizgi çıktı sadece inşallah olur sağlıkla, adete 5 gün var :KK19: sizce var mı iki sonra testi tekrar edeceğim

Hadi hayirlisi azicik gorunuyor,regl oncesi iyi haber :)

Canım bence folik asit kullanmaya başla çünkü onu daha korunmayi birakmadan bile veriyorlar önemli birsey.

Doktor da ben Beylikdüzü medilife burcu Betül kazdala gidiyorum. Ayni hastanede senem hanimi ve selda hanimi da çok övüyorlar.

Back