• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Peki ateşlenme normal mi evde derece yok ölçemiyorum ama çok sıcak geliyor bana hava ateşim var gibi geceleri de u

Bence kan testi ver canim kafandaki soru işaretleri gider olumlu da olsa olumsuz da ama insallah olumlu olur benim bata birgün kala cıktı kan testinde ve idrarda ama 4 gün önce baktığımda idrarda yoktu
Çok teşekkürler yorum için. Bugün de olmazsam yarın veriym o zaman

Hanımlar merhaba bende dün kan testi yaptım B.Hcg 47.72 daha çok Yen'i gebeliğim . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah P.tesi bir daha kan testi yaptırcam kan değerlerim yükselmiş mi diye. Birde folik asit vs kullanılıyormuş ama dün kan testımi degerlendıren doktor bana hiç bişey söylemedi. daha erken mi bunun için yoksa p.tesı yı beklemeden kendim eczaneden alıp kullansam olur mu? Ayıca p.tesi gidebılecegım iyi bir doktor arayışına girdim . Acaba bana Önerebileceginiz kadın Doğum doktoru var mı ? Beylıkduzu Esenyurt ve avcılar cevresı .
Ben henüz gitmedim ama
Idrar testi herkeste ayni sonucu vermiyor.En garantisi kan.Belirtilerde aslinda regl olmadiktan sonra daha fazlalasir,6-8.haftalar ozellikle.

Ikiside neredeyse ayni oldugu icin aile hekimi bile olsa danisin bence.
teşekkürler

Canım bnm yumurtlamadanitibaren sırf tek taraf ağrıdı hatta ağrı değilde çekilme gbi oldu
Benim yumurtladıktan sonra bi gün hafif ağrır gibi oldu geçti sonra hiç ağrımadı dün 5-6 saat ağrıdı ama şiddetli bi ağrı değil çok hafif bi şekilde sadece sağ taraf

Maşallah çok güzel :KK66: benim de değer iki katından fazla artmıştı yarın keseyi görebilecek miyiz bakalım :)
Evet ya bu seferde çok mu artmış dyorum ne yapsam şaşırdım en iyisi iyiyi düşünmek yoksa bu 9 ay böyle geçmez inşallah görürsün yarın keseyi :dua:

ay hadi hayirlisi bende merak ettim benim cok var 6 eylul ilk haber sende yarin hayirli haberlerin olur insallah

İnşallah canım ben bayram sonrasına erteleyemedim. Hiç bir belirtim yok elimde sadece 2 kan testi var.

Evet ya bu seferde çok mu artmış dyorum ne yapsam şaşırdım en iyisi iyiyi düşünmek yoksa bu 9 ay böyle geçmez inşallah görürsün yarın keseyi :dua:

Benim 18 ve 20mm yumurta olduğu gün ovitrelle vuruldum canım. İki yum.da çatladıysa diye endişeleniyorum her şeyin hayırlısı artık. Benim 3,21 artış senin 3,75 benden fazla ;) Sen takip yaptırmış mıydın?

Back