- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi kardelen384
İnşallah hadi bakalım :) sende durum nedirHadi hayirlisi azicik gorunuyor,regl oncesi iyi haber :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hadi bakalım :) sende durum nedirHadi hayirlisi azicik gorunuyor,regl oncesi iyi haber :)
İnşallah hadi bakalım :) sende durum nedir
Aslında çok kısa ama zaman geçmiyor bizeBenim bat 5 Eylul Çook var.
Farkliliklar var ama regli beklemek daha iyi :)
Çok teşekkürler yorum için. Bugün de olmazsam yarın veriym o zamanPeki ateşlenme normal mi evde derece yok ölçemiyorum ama çok sıcak geliyor bana hava ateşim var gibi geceleri de u
Bence kan testi ver canim kafandaki soru işaretleri gider olumlu da olsa olumsuz da ama insallah olumlu olur benim bata birgün kala cıktı kan testinde ve idrarda ama 4 gün önce baktığımda idrarda yoktu
Ben henüz gitmedim amaHanımlar merhaba bende dün kan testi yaptım B.Hcg 47.72 daha çok Yen'i gebeliğim . Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah P.tesi bir daha kan testi yaptırcam kan değerlerim yükselmiş mi diye. Birde folik asit vs kullanılıyormuş ama dün kan testımi degerlendıren doktor bana hiç bişey söylemedi. daha erken mi bunun için yoksa p.tesı yı beklemeden kendim eczaneden alıp kullansam olur mu? Ayıca p.tesi gidebılecegım iyi bir doktor arayışına girdim . Acaba bana Önerebileceginiz kadın Doğum doktoru var mı ? Beylıkduzu Esenyurt ve avcılar cevresı .
teşekkürlerIdrar testi herkeste ayni sonucu vermiyor.En garantisi kan.Belirtilerde aslinda regl olmadiktan sonra daha fazlalasir,6-8.haftalar ozellikle.
Ikiside neredeyse ayni oldugu icin aile hekimi bile olsa danisin bence.
Aslında çok kısa ama zaman geçmiyor bize
Canım bnm yumurtlamadanitibaren sırf tek taraf ağrıdı hatta ağrı değilde çekilme gbi olduAranızda erken hamilelik belirtisi olarak tek taraflı kasık ağrısı yaşayan var mı ?
Canm bnde 4+3 üm bugün bnm de aykkatım çok üşüyor kalın battaniye örtüyorum akşamları o derece yanibide ayaklarim hep.buz gibi.hic.isinmiyor.hava burada 37.38 derece ama ayaklar buz kesiyor
Aaa çoğul gebelik olmasınKızlar çok mutluyum iki gün önce değerim 58 di bgün 218 olmuş darısı siz bekleyenlerin başına inşallah
Sanmıyorum aslında canım battan 3 gün sonraki değerim bu ama nerdeyse 4 kat artmış o da garip geldi çoğul gbelik gözümü korkutuyor ama olursada başımın üstünde yeri varAaa çoğul gebelik olmasın
İnşallah canım hayırlı olsun :) belki daha önce hayırlı olsun yazmışımdır ama olsunKızlar çok mutluyum iki gün önce değerim 58 di bgün 218 olmuş darısı siz bekleyenlerin başına inşallah
Benimde ayaklarımda şuan bile çorap var sürekli üşüyor ayaklarım anlamadımki var mı bişey acaba meraktayımCanm bnde 4+3 üm bugün bnm de aykkatım çok üşüyor kalın battaniye örtüyorum akşamları o derece yani
Benim yumurtladıktan sonra bi gün hafif ağrır gibi oldu geçti sonra hiç ağrımadı dün 5-6 saat ağrıdı ama şiddetli bi ağrı değil çok hafif bi şekilde sadece sağ tarafCanım bnm yumurtlamadanitibaren sırf tek taraf ağrıdı hatta ağrı değilde çekilme gbi oldu
Çok teşekkürler yorum için. Bugün de olmazsam yarın veriym o zaman
Kızlar çok mutluyum iki gün önce değerim 58 di bgün 218 olmuş darısı siz bekleyenlerin başına inşallah
Bende adet belirtileri de yoktu ama test yaptım negatif adet belirtileriyle hamilelik belirtileri de benzermiş
Kızlar çok mutluyum iki gün önce değerim 58 di bgün 218 olmuş darısı siz bekleyenlerin başına inşallah
Maşallah çok güzel benim de değer iki katından fazla artmıştı yarın keseyi görebilecek miyiz bakalım :)
Evet ya bu seferde çok mu artmış dyorum ne yapsam şaşırdım en iyisi iyiyi düşünmek yoksa bu 9 ay böyle geçmez inşallah görürsün yarın keseyiMaşallah çok güzel benim de değer iki katından fazla artmıştı yarın keseyi görebilecek miyiz bakalım :)
ay hadi hayirlisi bende merak ettim benim cok var 6 eylul ilk haber sende yarin hayirli haberlerin olur insallah
Evet ya bu seferde çok mu artmış dyorum ne yapsam şaşırdım en iyisi iyiyi düşünmek yoksa bu 9 ay böyle geçmez inşallah görürsün yarın keseyi