• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Günaydın kızlar
Amniyosentezin 2.inci raporu perşembe günü çıkmıştı.Biz dün gittik sonucu almaya çok şükür ilk rapor gibi o da temiz çıktı.Çok mutlu oldum.tamamen rahatladım artık
Allahım yüreği ağzında her türlü sonuç bekleyenlerin sonunu benim gibi yapsın inş amin ...
Dün oğluma ilk cicilerini aldık
Maviye elim hiç gitmedi
Oraganik beyazhastane çıkşı aldım
Beyaz zıbınlar patikli altlar aldım
Ne çok şey var alınacak
Ama dayanamadım daha fazla
Kızıma da bi şeyler alıp çıktık
Gece 11i geçiyordu eve geldiğimizde
Gözün çok çok çok aydın olsun canım.

Bende doktordan geldim. Buyuk ihtimalle erkek dedi bebegimizi:anneadayı::emir_bebek:
Haftaya perşembe günü yine gidicem o zaman daha da netleşir dedi.
Benimki anası gibi ağır kanlı olcak sanırım. Doktor dürte dürte anca bakabildi:KK70:
4 gündür feci gripim ve geçmiyor..
İlaçta kullanamıyorum. Ihlamur kuşburnu bol limonlu içiyorum. Turunçgiller yiyorum bol c vitamin olsun diye. Burnum tıkalı beni çok halsiz bırakıyor. :hasta:
Ne yapsam bilemedim. :bicak:

Ben test sonucunu görmedim. Doktorun ekranında çıkıyor sanırım. Sen rahat ol. Benim 45 yaşlarında bile doğum yapan akrabalarım oldu. Turp gibi maşallah çocuklar. Geçenlerde k.k bir konu okudum. Tüm testler yapıldığı halde sonuçları iyi cikipta. Bebekleri down sendromlu olarak dünyaya gelen. Her şey bizim için. Yumurta kalitesi düşüyor yaş geçtikçe. Hakkında hayırlısı olsun

Amin insallah

Bende doktordan geldim. Buyuk ihtimalle erkek dedi bebegimizi:anneadayı::emir_bebek:
Haftaya perşembe günü yine gidicem o zaman daha da netleşir dedi.
Benimki anası gibi ağır kanlı olcak sanırım. Doktor dürte dürte anca bakabildi:KK70:
4 gündür feci gripim ve geçmiyor..
İlaçta kullanamıyorum. Ihlamur kuşburnu bol limonlu içiyorum. Turunçgiller yiyorum bol c vitamin olsun diye. Burnum tıkalı beni çok halsiz bırakıyor. :hasta:
Ne yapsam bilemedim. :bicak:

Gözün aydın canim sağlıklı sıhhatli gelsin kuzu canım benim yaptığım bir karışım var 1 limon 1 y.k bal 1y.k sirke 1cay k toz zencefil bir bardak içme suyuna koyup içiyorsun. biraz terletiyor sonra dinçlik geliyor. Oğluma da yaparım oksurugunr burun akıntısına iyi gelir. Mideni eksitmiyorsa limon denemeni tavsiye ederim.

Amin insallah

Gözün aydın canim sağlıklı sıhhatli gelsin kuzu canım benim yaptığım bir karışım var 1 limon 1 y.k bal 1y.k sirke 1cay k toz zencefil bir bardak içme suyuna koyup içiyorsun. biraz terletiyor sonra dinçlik geliyor. Oğluma da yaparım oksurugunr burun akıntısına iyi gelir. Mideni eksitmiyorsa limon denemeni tavsiye ederim.
Sirke hiç sevmiyorum ama denicem. Tarifini çok sağol canım. Allah razı olsun. Ultrason cihazına girip onu gördükçe ömrüm artıyor. Ki nasip olurda dünyaya gelse kimbilir nasıl olur

Hayatimmm70 Hayatimmm70 canım sürmesini az koyabilirsin o zaman zaten sirke tadı veya kokusu hiç gelmiyor emin ol. Bende sirke hiç sevmem çünkü. Inşallah işine yarar canım hemen ayağa kalkarsın.

Kızlar bugün devlet hastanesine gittim 4 lu testim hakkında başka doktordan yorum almak istedim. Doktor saolsun açıklayıcı oldu AFP yüksekliği nelerden kaynaklanır diye ama hiç bir sorun da olmayabilir dedi. Perinatolog önerdi ki ben 18 Aralık gün almıştım en iyisini yapmışsın dedi. 18+3 normalde haftamız ama 19+6 çıktık şok oldum doktora ısrarla değil dedim ama o gelişimi bu yönde dedi, 22 cm boyumuz. Ben göremedim ama ekran bana dönük değildi o yüzden özlemim hiç geçmedi saolsun oynuyor bebiş arada :emir_bebek:

Kızlar bugün devlet hastanesine gittim 4 lu testim hakkında başka doktordan yorum almak istedim. Doktor saolsun açıklayıcı oldu AFP yüksekliği nelerden kaynaklanır diye ama hiç bir sorun da olmayabilir dedi. Perinatolog önerdi ki ben 18 Aralık gün almıştım en iyisini yapmışsın dedi. 18+3 normalde haftamız ama 19+6 çıktık şok oldum doktora ısrarla değil dedim ama o gelişimi bu yönde dedi, 22 cm boyumuz. Ben göremedim ama ekran bana dönük değildi o yüzden özlemim hiç geçmedi saolsun oynuyor bebiş arada :emir_bebek:
Maşallah bebise boylu olucak anlaşılan şimdiden kocaman olmuş :KK48:

Bugün yine gittim doktora veee kızımız geliyooooorrr :KK49: Doktorum çok temkinli yine de ayrıntılı ultrasona kadar alışveriş yapma dedi :KK12:5buçuk yaşında bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasipetsin :dua: 4lü tarama sonucunu aldık çok şükür sorun yok...26 aralıkta detaylı ultrasona gidicem...hayırlısı olsun

Bence detaylıda bişey çıkmıycak canım zaten o kadar çok farklı bi değerin yoktu...gönlünü ferah tut ne güzel beslenmiş büyümüş annesi ben şimdiden 5 kilo aldım popom kocaman

Bugün yine gittim doktora veee kızımız geliyooooorrr :KK49: Doktorum çok temkinli yine de ayrıntılı ultrasona kadar alışveriş yapma dedi :KK12:5buçuk yaşında bir oğlum var şimdi de kızım olacak inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasipetsin :dua: 4lü tarama sonucunu aldık çok şükür sorun yok...26 aralıkta detaylı ultrasona gidicem...hayırlısı olsun
ay bu doktorlar..15.haftada bana da kız dedi haftaya yine kontrole gidicem.korkuyorum degisecek diye:)Ama 17.haftanda da hala %100 cinsiyet şu diyemiyorlarsa off.ki ne off..ben nasıl dayancam ozaman:eek:insan bisiler almak istiyor cidden..

Bence de işte :) kıyafetlerini aldım tamamladım, yelekler battaniyeler de hazır, artık odasını yerleştirsem diyorum ama işte herkes erken diyince cesaret edemiyorum :) şimdiden her bir yerim ağrıyor benim, 7 Aydan sonra nasıl olurum bilmem :anneadayı:
Valla kimseye bakma bence.gücümüz varken halledelim işleri :)

Kızlar ya daha öncede söylemiştim ya kayınvalidenin ismi tutturmuş benim adımı köyün ya istemiyorum açık açık söylüyorum anlamiyo kimse beni ya:(((( onca stresin içind e bide şimdi bunu düşüncem doğuma kadar napicam ya:(

merhabalar bende mayıs annesi olacam inşallah 3,5 yasına girecek bir oğlum dr bu hamilelğime %80 kız dedi mide bulantım hala gecmedi ara ara var herseyden tiksiniyorum
Hayırlı olsun canım n güzel rabbim hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin hoşgeldin aramıza benim oglumda 3yas aylık

Kızlar ya daha öncede söylemiştim ya kayınvalidenin ismi tutturmuş benim adımı köyün ya istemiyorum açık açık söylüyorum anlamiyo kimse beni ya:KK43:((( onca stresin içind e bide şimdi bunu düşüncem doğuma kadar napicam ya:KK43:
Neydi ki adı...ne densizlik yaa imdat...orta yolu bulmaya çalış eşinle...aylarca pek seslenmedi benimki, babası yıllar önce terk etmiş o ara yeni çıkıyordu piyasaya tabi başka kadınla evli falan bize de ufak çaplı bi kelek attı ve ben hangi ismi istersen iste olur ama babanın ismi asla olmaz dedim ben...dogum sancım başlayınca çocuğun adı ne olacak ne olacak ya ben orda korkuyorum sancı çekiyorum o deli gibi tutturmuş çocuğun adı...adamın adı da kötü gerçekten...Ege diyordum kudurdu ege yle ne alakamız var diye efe olsun yanına bişey koy dedim yiğit efe ali efe ahmet efe gibi...gitmiş dümdüz efe yazdırmış...babasının adı olmadı diye lohusa halimde bana ne kötülükler yaptı yüzüme bile bakmadı mahfetti beni...bunları yaşamamak için birlikte ismi kesinleştirerek devam edin

Kızlar ya daha öncede söylemiştim ya kayınvalidenin ismi tutturmuş benim adımı köyün ya istemiyorum açık açık söylüyorum anlamiyo kimse beni ya:KK43:((( onca stresin içind e bide şimdi bunu düşüncem doğuma kadar napicam ya:KK43:
Eşin srnin dediğine saygı duyuyordu yanılmıyorsam.bosver duyma kv ni

Neydi ki adı...ne densizlik yaa imdat...orta yolu bulmaya çalış eşinle...aylarca pek seslenmedi benimki, babası yıllar önce terk etmiş o ara yeni çıkıyordu piyasaya tabi başka kadınla evli falan bize de ufak çaplı bi kelek attı ve ben hangi ismi istersen iste olur ama babanın ismi asla olmaz dedim ben...dogum sancım başlayınca çocuğun adı ne olacak ne olacak ya ben orda korkuyorum sancı çekiyorum o deli gibi tutturmuş çocuğun adı...adamın adı da kötü gerçekten...Ege diyordum kudurdu ege yle ne alakamız var diye efe olsun yanına bişey koy dedim yiğit efe ali efe ahmet efe gibi...gitmiş dümdüz efe yazdırmış...babasının adı olmadı diye lohusa halimde bana ne kötülükler yaptı yüzüme bile bakmadı mahfetti beni...bunları yaşamamak için birlikte ismi kesinleştirerek devam edin
Ay Allahım ya akıl fikir ver bu insanlara insan der kadin doğum yaptı ne koyarsa koysun adini ya hiç anlayış yok ki

Eşin srnin dediğine saygı duyuyordu yanılmıyorsam.bosver duyma kv ni
Evet oglum da hic ikiletmedi tamam dedi şimdi ise Gül koyalım bari diyo annesini kiramiyo galiba benimde eskiden gül istediğimi biliyorsa ne bilim b3n annesinin adının gülistan olduğunu ya:( bizim ailede herkes bilir benim gül ismini sevdiğimi gonca kendi adım hep goncagül derlerdi hatta bide eşim taraf hep güllü gülistan var koymak istemiyorum artık herkes üzerine alinacak

Birlikte kesinlestiremiyoruz ki tutturmuş bi durumda gülistan Allah aşkına ben küçücük bebeğe nasıl gülistan diyim yaa:( he bide söyle bi durum var kaynana hiç istemiyordu hala da istemiyor bebeği laf sokuyor erken erken sinirleniyorum falan diye yani o yüzden koymam zaten Allahım sabır ver

Aynen canım bizde baston almıştık biraz hor kullanndiik sanırım perçemleri sökülmeye başladı aynı arabadan başkalarında görüyorum gayet güzel kullanıyorlar sapasağlam.
Ama biz puset de ihtiyaç duyduk oglumda o yüzden eşim travel sistem bebek arabası alsak mi diyor
Travel sistem bebek arabası kullananlar var mı kullanışı kolay mi? Tecrübesi olan var mi
Canım ben Kraft twist xlx aldım travel sistem.sürüşü rahat evde deniyorum arada :) çift yönlü kullanılabiliyor.tekerlekleri büyük ama sökülebiliyor yani bagajda fazla yer kaplamaz.travel sistemlerin bastonlara göre sürüşü daha rahat diye biliyorum.

Günaydın kızlar
Amniyosentezin 2.inci raporu perşembe günü çıkmıştı.Biz dün gittik sonucu almaya çok şükür ilk rapor gibi o da temiz çıktı.Çok mutlu oldum.tamamen rahatladım artık
Allahım yüreği ağzında her türlü sonuç bekleyenlerin sonunu benim gibi yapsın inş amin ...
Dün oğluma ilk cicilerini aldık
Maviye elim hiç gitmedi
Oraganik beyazhastane çıkşı aldım
Beyaz zıbınlar patikli altlar aldım
Ne çok şey var alınacak
Ama dayanamadım daha fazla
Kızıma da bi şeyler alıp çıktık
Gece 11i geçiyordu eve geldiğimizde
Gözün aydın canım.sağlıkla gelsin dünyaya oğlun

Back