• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Progestan iğnesi vurunan arkadaşlar doktorum dediki o ignede agri yapar ondan da olabilir yururken kalçada acıma .
Sol yanima oturunca uzun sure2 ilk etapta topalliyorum.size de ogle oldumu yorum yaoar misiniz

Ben oğluma park yatak aldim 3 sene park yatakta yattı daha sonra baza aldik bazasinda yatmaya başladı 4 kapılı birde dolap aldik odasına odamız çok müsait şimdi kızıma da bı baza bide dolap alicaz inşallah bide yatak odasına sepet beşikleri en istiyorum

Kızlar bu kalça kemiklerim ağrıyor bir de dün çok iş yaptım şimdi yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor özel bölgedekiler. Sizce bisey olur mu dinlenince geçiyor o özel bolgedekiler ama kalça kemiklerim son zamanlarda hep ağrıyo yürüdükçe:KK43:
Askim benimde oyle ozellikle sol kalca kemigim azicik yorulayim hemen agrir. Doktora soyledim bana bi vitamin verdi icinde bolca kalsiyum ve magnezyum olan. Sende bi danis doktoruna kuzum.

Maşallah hızlısın Ben daha sadece bebek arabasını aldım o da taksitli ödiyim diye Onun dışında kayınvalidemin bebek yokkenden aldığı ve ördüğü yelek ceket vs var
Bebek arabasını karar veremiyoruz kuzum, arabamız küçük öyle büyük bi şey almak istemiyoruz, ilk aylarda bebek arabası kullanılmaz sanırım, yaza doğru karar verirsek alıcaz inşallah

Kızlar bu kalça kemiklerim ağrıyor bir de dün çok iş yaptım şimdi yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor özel bölgedekiler. Sizce bisey olur mu dinlenince geçiyor o özel bolgedekiler ama kalça kemiklerim son zamanlarda hep ağrıyo yürüdükçe:KK43:
Canım benim de çok ağrıyor, doktora sordum ağrır bundan sonra kemikler esniyor sesi. Kalsiyum takviyesi yapsak dedim alakası yok dedi, dinlenirken ve uyurken bacak aranıza yastık koyun dedi, biraz iyi geliyor

Bebek arabasını karar veremiyoruz kuzum, arabamız küçük öyle büyük bi şey almak istemiyoruz, ilk aylarda bebek arabası kullanılmaz sanırım, yaza doğru karar verirsek alıcaz inşallah
En kullanışlı ve taşınabilirliği kolay baston arabalar ben oğlumda 3 aydan sonra hep kullandim nerdeyse 4 yaşına kadarda kullandık :)

Biz park yatağı almıştık kızlar, bi ara oda mı yapsak diye düşündüm ama zaten yanımızda yatacak bi süre o yüzden park yatak aldık da şu içindeki şilte nasil bisey olsun ona karar veremedik park yatak silteleri var ama ince gibi geliyor bana

En kullanışlı ve taşınabilirliği kolay baston arabalar ben oğlumda 3 aydan sonra hep kullandim nerdeyse 4 yaşına kadarda kullandık :)

Aynen canım bizde baston almıştık biraz hor kullanndiik sanırım perçemleri sökülmeye başladı aynı arabadan başkalarında görüyorum gayet güzel kullanıyorlar sapasağlam.
Ama biz puset de ihtiyaç duyduk oglumda o yüzden eşim travel sistem bebek arabası alsak mi diyor
Travel sistem bebek arabası kullananlar var mı kullanışı kolay mi? Tecrübesi olan var mi

Aynen canım bizde baston almıştık biraz hor kullanndiik sanırım perçemleri sökülmeye başladı aynı arabadan başkalarında görüyorum gayet güzel kullanıyorlar sapasağlam.
Ama biz puset de ihtiyaç duyduk oglumda o yüzden eşim travel sistem bebek arabası alsak mi diyor
Travel sistem bebek arabası kullananlar var mı kullanışı kolay mi? Tecrübesi olan var mi
Onlar benimde hoşuma gider oldu ama.bebek arabası almicam yengem hiç kullanmadi kizina onunkini alicam bende yeni almaya gerek yok dedik

canm arkadaşlarım yaz aylarında doğum yaptılar. 2 si de travel sistem bebek arabası almıştı. çok rahat kullandılar yaz boyu. ben de kraft fit bebek arabasını aldım ama bizim aaraba bagajı geniş sığıyor. travel sistem bebek arabalarında genel sorun bagaja sığmama oluyor :)

Biz park yatağı almıştık kızlar, bi ara oda mı yapsak diye düşündüm ama zaten yanımızda yatacak bi süre o yüzden park yatak aldık da şu içindeki şilte nasil bisey olsun ona karar veremedik park yatak silteleri var ama ince gibi geliyor bana
bana bir satıcı park yatak içine ortopedik bir yatak alırsam daha iyi olacağını söyledi. bir düşün tatlım istersen

Park yatakla beraber sünger yatak geldi ama onu begenmemistik ve bizde ustune visko yatak aldık.

Ortapedik yaylı oluyor genelde ama visko da yay yok vücut şeklini alıyor bizim çift kişilik yatagimizda visko ortapedik yataktan ilk geçince bi garip geldi ama şu anda çok rahatız o yüzden oğluma da visko almıştık.

Kızıma bakım teyzeleri kocaman olmuş :KK200:

Eklentiler

• IMG_20171204_143325~2.jpg
    IMG_20171204_143325~2.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 53
Evet cnm babişkomuz her mobilyamızı yapıyor ve ben de ucundan tutarım anımız olur. büyüyen beşiği eşim önerdi bana göre ikinci bebişte yatardı içinde :KK70: tabi o şimdilik ikinci bebiş düşüncesinde değil ama yaş 32 olunca ara vermek olmaz diye düşünüyorum bunu bir de doğum yaparken düşüncem tabi :halay:
Cok şanslısın
Doğum yaparken kolay canım bence büyütürken düşünürsün
Ama gece uyanması falan aliscan icin ara vermemek mantıklı.bide cocuk büyüyünce insan rahatliga da alisinca ikinciyi düşünmek zor olur diyolar

Back