Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askim benimde oyle ozellikle sol kalca kemigim azicik yorulayim hemen agrir. Doktora soyledim bana bi vitamin verdi icinde bolca kalsiyum ve magnezyum olan. Sende bi danis doktoruna kuzum.Kızlar bu kalça kemiklerim ağrıyor bir de dün çok iş yaptım şimdi yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor özel bölgedekiler. Sizce bisey olur mu dinlenince geçiyor o özel bolgedekiler ama kalça kemiklerim son zamanlarda hep ağrıyo yürüdükçe![]()
Bebek arabasını karar veremiyoruz kuzum, arabamız küçük öyle büyük bi şey almak istemiyoruz, ilk aylarda bebek arabası kullanılmaz sanırım, yaza doğru karar verirsek alıcaz inşallahMaşallah hızlısın Ben daha sadece bebek arabasını aldım o da taksitli ödiyim diye Onun dışında kayınvalidemin bebek yokkenden aldığı ve ördüğü yelek ceket vs var
Canım benim de çok ağrıyor, doktora sordum ağrır bundan sonra kemikler esniyor sesi. Kalsiyum takviyesi yapsak dedim alakası yok dedi, dinlenirken ve uyurken bacak aranıza yastık koyun dedi, biraz iyi geliyorKızlar bu kalça kemiklerim ağrıyor bir de dün çok iş yaptım şimdi yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor özel bölgedekiler. Sizce bisey olur mu dinlenince geçiyor o özel bolgedekiler ama kalça kemiklerim son zamanlarda hep ağrıyo yürüdükçe![]()
En kullanışlı ve taşınabilirliği kolay baston arabalar ben oğlumda 3 aydan sonra hep kullandim nerdeyse 4 yaşına kadarda kullandık :)Bebek arabasını karar veremiyoruz kuzum, arabamız küçük öyle büyük bi şey almak istemiyoruz, ilk aylarda bebek arabası kullanılmaz sanırım, yaza doğru karar verirsek alıcaz inşallah
En kullanışlı ve taşınabilirliği kolay baston arabalar ben oğlumda 3 aydan sonra hep kullandim nerdeyse 4 yaşına kadarda kullandık :)
Onlar benimde hoşuma gider oldu ama.bebek arabası almicam yengem hiç kullanmadi kizina onunkini alicam bende yeni almaya gerek yok dedikAynen canım bizde baston almıştık biraz hor kullanndiik sanırım perçemleri sökülmeye başladı aynı arabadan başkalarında görüyorum gayet güzel kullanıyorlar sapasağlam.
Ama biz puset de ihtiyaç duyduk oglumda o yüzden eşim travel sistem bebek arabası alsak mi diyor
Travel sistem bebek arabası kullananlar var mı kullanışı kolay mi? Tecrübesi olan var mi
Bebek arabasını karar veremiyoruz kuzum, arabamız küçük öyle büyük bi şey almak istemiyoruz, ilk aylarda bebek arabası kullanılmaz sanırım, yaza doğru karar verirsek alıcaz inşallah
bana bir satıcı park yatak içine ortopedik bir yatak alırsam daha iyi olacağını söyledi. bir düşün tatlım istersenBiz park yatağı almıştık kızlar, bi ara oda mı yapsak diye düşündüm ama zaten yanımızda yatacak bi süre o yüzden park yatak aldık da şu içindeki şilte nasil bisey olsun ona karar veremedik park yatak silteleri var ama ince gibi geliyor bana
Biz park yatağı almıştık kızlar, bi ara oda mı yapsak diye düşündüm ama zaten yanımızda yatacak bi süre o yüzden park yatak aldık da şu içindeki şilte nasil bisey olsun ona karar veremedik park yatak silteleri var ama ince gibi geliyor bana
bana bir satıcı park yatak içine ortopedik bir yatak alırsam daha iyi olacağını söyledi. bir düşün tatlım istersen
Şu normal bizlerin yattığı kalın yataktan dimi onu diyorsunuz kızlarPark yatakla beraber sünger yatak geldi ama onu begenmemistik ve bizde ustune visko yatak aldık.
ya yerim ne tatlı görünüyor, güzel kız:)Kızıma bakım teyzeleri kocaman olmuş![]()
Maşallah güzel kuzuyaaaaKızıma bakım teyzeleri kocaman olmuş![]()
Cok şanslısınEvet cnm babişkomuz her mobilyamızı yapıyor ve ben de ucundan tutarım anımız olur. büyüyen beşiği eşim önerdi bana göre ikinci bebişte yatardı içindetabi o şimdilik ikinci bebiş düşüncesinde değil ama yaş 32 olunca ara vermek olmaz diye düşünüyorum bunu bir de doğum yaparken düşüncem tabi
![]()