Bu doktorlar insanı deli ederler..
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
11. Haftamda cinsiyeti için belirtiler kız yönünde dedi. 15. Haftamda kesin kız dedi bende artık kız olarak alıştırdım kendimi tabi ilk bebeğim yani kız erkek değil derdim. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Ama belirsizlik sinir ediyor insanı şuanda 19 hafta dayım doktorum erkek dedi tabi ben şok.. Bide hastaneye gitmeden önce gittim pembe ciciler baktım kızım için doktor erkek deyince inanamadım. Tabi bu seferde kesin konuştu değişmez artık dedi ben tepki verince inanmam için pipisini gösterdi
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
ama ben bi doktora daha gideceğim zaten.. Yinede ne bileyim insan sinir oluyor daha öncede kesin konuştu kız dedi bi yanılma payı bıraksa bari tamam ama yok net konuştu hep şimdi oğlum olacağı gerçeğine alışamadım
![KK12 :KK12: :KK12:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk12.gif)
Psikolojimi etkiledi bu durum ikinci bi doktora gitsem de artık şüpheliyim doğduğu zaman emin olabilirim anca başına gelen var mı böyle bir durum