• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bnmde boyle onde top gbi gobegm var hem yumusak bi deri hemde sertlikde var hamile gbi normal dogumda kalmaz diye cok heveslenmstm :KK43: tamm canm yazarsan iyi olur
Bende de var canım 5 aylık hamile gibiyim korse takıyorum o da acıttı dikişlerimi bıraktım bugün takmayi

Bnmde boyle onde top gbi gobegm var hem yumusak bi deri hemde sertlikde var hamile gbi normal dogumda kalmaz diye cok heveslenmstm :KK43: tamm canm yazarsan iyi olur
Bende de var canım 5 aylık hamile gibiyim korse takıyorum o da acıttı dikişlerimi bıraktım bugün takmayi

Canım ilacın adı "magnesie calcinee saba TOZ" sezaryenden sonra vermişti doktor ama hiç kullanmadim çok şükür kabiz olmadım. Ama annem kabiz olunca kullandı. Kullanma talimatını oku, fazlası müshil etkisi yapıyormuş. Insallah ise yarar

Kızlar kızımda gaz var atamıyorum önerisi olan var mı bu gaz damlası işe yarıyor mu
Canım gaz damlası biz "nurse harveys" kullanıyoruz 3-4 damla. Işe yarıyor gibi. Bir de maranki 'nin bi tarifi var kaynamis suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatiyosun sonra 2 silme çay kaşığı şeker karıştırıp tülbentten geçiriyorsun bi kaç çay kaşığı veriyorsun ıliyınca bebise. O da işe yaradı. Annem daha fazla verdi ama bi kaç çay kasigindan biberonla

Canım gaz damlası biz "nurse harveys" kullanıyoruz 3-4 damla. Işe yarıyor gibi. Bir de maranki 'nin bi tarifi var kaynamis suya 1 dolu çay kaşığı kimyon atıp bi taşım kaynatiyosun sonra 2 silme çay kaşığı şeker karıştırıp tülbentten geçiriyorsun bi kaç çay kaşığı veriyorsun ıliyınca bebise. O da işe yaradı. Annem daha fazla verdi ama bi kaç çay kasigindan biberonla
Kimyon yaptım tadı acımsı vermedim daha ama denerim bida insanin içi gid iyor

Meraba arkdaslar nasilsniz ? Biz yarin bir aylik oluyoruz oglumla normal dogum yapmstm ama hala gobegm var morlaim cok bozluyo iner mi ? Birde kabizlik problemi yasyrm emzirrken yapabilceklerm sinirli onerisi olan vsr mi
Canim zeytinyaginin icine kuru incir doğra sabahları aç karnına ye

Hayirli olsun kizlar dun gece itibariyle gaz sancilarimiz baslamis bulunmakta :(
Ozel olarak yaptiginiz bise var mi? Kimyon kaynatip verdim gaz damlasi da kullaniyorm onun disinda onerilere acigim

Günde 1 çay kaşığı iyi geliyor mu n kadar veriliyor gunde kimyon
Bide hemen fayda ediyor mu ki bizde daha fayda etmedi yarimsaat oldu vereli

Kızlar merhaba ilk hamılelıgımı ogrendıgım gunler 3 gun fılan cok belım agrıdı sankı adet olcakmısım gibi sancılarım oldu hep şimdi pek bir ağrım yok belim filan ağrımıyor kötüye mi gidiyor değerim 38 çıkmıştı adetten 6 gün önce öğrenmiştim yarında normalde adet günüm adetimle birlikte sökülmez dimi :/ çok korkuyorum ya

Buradayız canım herkes diğer topikte :)
Kiz ben topikleri karistirmisim yaa ahhshs
Ben de diyorum niye benden baska kimse yok lohusa kafasi iste anacim. Internette bi video var ya belki gormussundur kucaginda bebe bos besigi sallayan kadin ona dondum resmen ahahah cok guldum suan kendime :D

Kızlar merhaba ilk hamılelıgımı ogrendıgım gunler 3 gun fılan cok belım agrıdı sankı adet olcakmısım gibi sancılarım oldu hep şimdi pek bir ağrım yok belim filan ağrımıyor kötüye mi gidiyor değerim 38 çıkmıştı adetten 6 gün önce öğrenmiştim yarında normalde adet günüm adetimle birlikte sökülmez dimi :/ çok korkuyorum ya
Canim adetinden sonra yani gunun gecince iki gunde bir hcg degerine baktir yukselmesi gerekiyo adetten once normalde az cikar degerler korkma benimde sancilarim olmustu belki yerlesmeden dolayidir

Kiz ben topikleri karistirmisim yaa ahhshs
Ben de diyorum niye benden baska kimse yok lohusa kafasi iste anacim. Internette bi video var ya belki gormussundur kucaginda bebe bos besigi sallayan kadin ona dondum resmen ahahah cok guldum suan kendime :KK70:
Lohusa direk ne yapsa yeridir :deli:

Canim adetinden sonra yani gunun gecince iki gunde bir hcg degerine baktir yukselmesi gerekiyo adetten once normalde az cikar degerler korkma benimde sancilarim olmustu belki yerlesmeden dolayidir
Yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşadım ben damla akıntım geldi doktora sordugumda normaldir bebek kendini yerleştirmiştir dedi yarın kan testi vericem bakalım

Özel Pendik Şifa hastanesine gidiyorum şuan 20+3 hafta gebelik. Doktorum Soner Bey, çok iyi ve ilgili bir doktor, sorularının yanıtını alabiliyorsunuz, kafanıza bir şey takılırsa aradığınızda ulaşabiliyorsunuz, müsait değil ise dönüş yapıyor muhakkak. ama bayan doktor isterim ben derseniz iki tane de bayan doktorları var, muayene beklerken diğer doktorların hastaları ile laflıyoruz , genel olarak herkes doktorundan memnun, herşeyden önce çok abartılı tetkik istemiyorlar, istedikleri tetkikler devlet hastanesi, sağlık ocağı veya başka bir hastanede yaptırıp görtürsen bile kabul edilyorlar.. . Personelin çok ilgili ve güler yüzlü.. eski bir hastane olması nedeniyle çalışanlar tecrübeli, hiç bir işleminizde zaman kaybı olmuyor, herkes çarkın bir dişlişi gibi üstüne düşeni yapıyor...
şuan muayene ücretleri şuan ssklı 75 TL. Doğum ücretleri oda seçeneklerine göre Normal doğum 800-1250TL , Zorunlu Sezeryan : 1350-2250TL normal yapmak istemiyorsan isteğe bağlı sezeryan 2500-3250TL arasında. Muhakkak en azından 1-2 muayeneye gidip kararınızı öyle verin... doğum fiyatlarını abartmış ve şişirmiş diğer hastanelerden hiçbir bir eksik tarafları yok bence...

Kızlar merhaba. Salı günü doktor kontrolümüz vardı. Kızım 2 ay 22 günde 2200 gr almış. Dr mama yiyen bir bebek için biraz az kilo alımı dedi. Bebeklerin böbreklerinde yetişkinlerinkinden daha çok kum ve taş görülebiliyormuş diye böbrek ultrasonu ve idrar tahlili istedi. Ultrason temiz çıktı. İdrarda da çok düşük enfeksiyon var dedi. Aşağıda fotografını paylaştıgım ilacı yazdı. Günde 3 defa 1 çay kaşığı kullan 1 hafta sonra da kontrole gelin dedi.
Aranızda bu ilacı kullanan var mı? Fayda gördünüz mü? Ve enfeksiyon da düşük olmasına rağmen neden kilo alımı az acaba? Mama ile besleniyor kızım ve iştahı yerinde çok şükür. Nasıl kilo almaz ya :(

Eklentiler

• 7214371C-D772-46FB-97D0-06E9ABCEA10A.jpeg
    7214371C-D772-46FB-97D0-06E9ABCEA10A.jpeg
    34,4 KB · Görüntüleme: 118
Back