• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Bence detaylıda bişey çıkmıycak canım zaten o kadar çok farklı bi değerin yoktu...gönlünü ferah tut ne güzel beslenmiş büyümüş annesi ben şimdiden 5 kilo aldım popom kocaman
İnş cnm doktor bu risk de bariz şeyler olur biz görürüz ama sizde bir sorun göremiyorum tabi çok küçük bir şeyse onu perinatolog görür dedi, inş sağ salim gelecek yavrularımız. 3 kilo aldım ama göbişte (popom zaten genişti Allahtan o büyümedi ) Normal ama artık 5.e giriyoruz yavaş yavaş gelir kilolar.

Evet oglum da hic ikiletmedi tamam dedi şimdi ise Gül koyalım bari diyo annesini kiramiyo galiba benimde eskiden gül istediğimi biliyorsa ne bilim b3n annesinin adının gülistan olduğunu ya:KK43: bizim ailede herkes bilir benim gül ismini sevdiğimi gonca kendi adım hep goncagül derlerdi hatta bide eşim taraf hep güllü gülistan var koymak istemiyorum artık herkes üzerine alinacak
Ben kesinlikle istemiyorum koymam desen n der eşin kesin ve net olunca belki anlar seni

İnş cnm doktor bu risk de bariz şeyler olur biz görürüz ama sizde bir sorun göremiyorum tabi çok küçük bir şeyse onu perinatolog görür dedi, inş sağ salim gelecek yavrularımız. 3 kilo aldım ama göbişte (popom zaten genişti Allahtan o büyümedi ) Normal ama artık 5.e giriyoruz yavaş yavaş gelir kilolar.
Ins. Icinizi ferah tutun.bende verdim kilolari alıyorum yavas yavas.gobek cikti biraz aynen popo zaten var ama ilerde oraya da gelir kilolar

Kızlar bugün devlet hastanesine gittim 4 lu testim hakkında başka doktordan yorum almak istedim. Doktor saolsun açıklayıcı oldu AFP yüksekliği nelerden kaynaklanır diye ama hiç bir sorun da olmayabilir dedi. Perinatolog önerdi ki ben 18 Aralık gün almıştım en iyisini yapmışsın dedi. 18+3 normalde haftamız ama 19+6 çıktık şok oldum doktora ısrarla değil dedim ama o gelişimi bu yönde dedi, 22 cm boyumuz. Ben göremedim ama ekran bana dönük değildi o yüzden özlemim hiç geçmedi saolsun oynuyor bebiş arada :emir_bebek:
Oy maşallah güzel kuzumaaa, Ben daha hiç hissetmiyorum bi sorun mu var acaba :( zaten son kontrolde benim de doktor bana gostermemisti çok sinir olmuştum bu gidisimde artık yeter gosterin dicem

Üzülür b
üzülür büyük ihtimal ama napim ya bi tarafim köy diyo zaten gül ismini seviyorum ama iste bu kadar denk gelmesine üzülüyorum ya:KK43:(
Sende haklısın canım aslında kv ne ragmen koyardın ama hem bebegini istememesi ters konuşması itici geliyo

Oy maşallah güzel kuzumaaa, Ben daha hiç hissetmiyorum bi sorun mu var acaba :KK43: zaten son kontrolde benim de doktor bana gostermemisti çok sinir olmuştum bu gidisimde artık yeter gosterin dicem
Ay ben ilk kez devlete gittim ama bir ekran bile yok anneni bakabileceği ne büyük eksiklik yazık. Eşler de giremiyor içeriye sırf bu yüzden özele gidiyorum sonuçta tekrarı olmayacak günler. Cnm daha küçüktür bebişin hissetmezsin zaten o haftalarda seyirme gibi geliyor bebişin hareketlerinin titreşimleri :) 20. haftaya kadar sabır bizimkinin gelişimi büyük çıktı ondandır hissetmem.

Ay ben ilk kez devlete gittim ama bir ekran bile yok anneni bakabileceği ne büyük eksiklik yazık. Eşler de giremiyor içeriye sırf bu yüzden özele gidiyorum sonuçta tekrarı olmayacak günler. Cnm daha küçüktür bebişin hissetmezsin zaten o haftalarda seyirme gibi geliyor bebişin hareketlerinin titreşimleri :) 20. haftaya kadar sabır bizimkinin gelişimi büyük çıktı ondandır hissetmem.
Ben bi de ozele gidiyorum doktor değişti bu doktoru da sevdim tonton bisey ama ekranı kendine çevirdi manyak göstermedi bana.esimle ikisi baktılar bu defa ben de bakcam diye cirkeflik yapcam:sopa:
Bizim şu an normalde 17+4 ama 18+1 ultrasona göre önde ama hissetmiyorum inşallah 20ee hissederim:olamaz:

Ben bi de ozele gidiyorum doktor değişti bu doktoru da sevdim tonton bisey ama ekranı kendine çevirdi manyak göstermedi bana.esimle ikisi baktılar bu defa ben de bakcam diye cirkeflik yapcam:sopa:
Bizim şu an normalde 17+4 ama 18+1 ultrasona göre önde ama hissetmiyorum inşallah 20ee hissederim:olamaz:
Maşallah cnm. Kız kocan video çeksin o zaman biz öyle yapıyoruz görmeden olur mu yaaaaa...

Bu doktorlar insanı deli ederler.. :KK53:11. Haftamda cinsiyeti için belirtiler kız yönünde dedi. 15. Haftamda kesin kız dedi bende artık kız olarak alıştırdım kendimi tabi ilk bebeğim yani kız erkek değil derdim. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Ama belirsizlik sinir ediyor insanı şuanda 19 hafta dayım doktorum erkek dedi tabi ben şok.. Bide hastaneye gitmeden önce gittim pembe ciciler baktım kızım için doktor erkek deyince inanamadım. Tabi bu seferde kesin konuştu değişmez artık dedi ben tepki verince inanmam için pipisini gösterdi o_O ama ben bi doktora daha gideceğim zaten.. Yinede ne bileyim insan sinir oluyor daha öncede kesin konuştu kız dedi bi yanılma payı bıraksa bari tamam ama yok net konuştu hep şimdi oğlum olacağı gerçeğine alışamadım :KK12: Psikolojimi etkiledi bu durum ikinci bi doktora gitsem de artık şüpheliyim doğduğu zaman emin olabilirim anca başına gelen var mı böyle bir durum :olamaz:

Bu doktorlar insanı deli ederler.. :KK53:11. Haftamda cinsiyeti için belirtiler kız yönünde dedi. 15. Haftamda kesin kız dedi bende artık kız olarak alıştırdım kendimi tabi ilk bebeğim yani kız erkek değil derdim. Sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil. Ama belirsizlik sinir ediyor insanı şuanda 19 hafta dayım doktorum erkek dedi tabi ben şok.. Bide hastaneye gitmeden önce gittim pembe ciciler baktım kızım için doktor erkek deyince inanamadım. Tabi bu seferde kesin konuştu değişmez artık dedi ben tepki verince inanmam için pipisini gösterdi o_O ama ben bi doktora daha gideceğim zaten.. Yinede ne bileyim insan sinir oluyor daha öncede kesin konuştu kız dedi bi yanılma payı bıraksa bari tamam ama yok net konuştu hep şimdi oğlum olacağı gerçeğine alışamadım :KK12: Psikolojimi etkiledi bu durum ikinci bi doktora gitsem de artık şüpheliyim doğduğu zaman emin olabilirim anca başına gelen var mı böyle bir durum :olamaz:
Bana da erkek demişlerdi sonra kız olduğunu öğrendim canım. Ayrı ayrı 2 doktora daha git "henüz cinsiyeti ogrenemedim" de ama. Diğerlerinin söylediğini söyleme

Bana da erkek demişlerdi sonra kız olduğunu öğrendim canım. Ayrı ayrı 2 doktora daha git "henüz cinsiyeti ogrenemedim" de ama. Diğerlerinin söylediğini söyleme
Aynen özellikle cinsiyet öğrenmek için geldim diyeceğim.. Canım birde bişey daha soracağım benim hesabım ve nette ki ay hesabı aynı değil hafta ve ay işi kafamı karıştırıyor benim 19 haftadayım şuan kaç aylık oluyor bir bilgin var mı

Aynen özellikle cinsiyet öğrenmek için geldim diyeceğim.. Canım birde bişey daha soracağım benim hesabım ve nette ki ay hesabı aynı değil hafta ve ay işi kafamı karıştırıyor benim 19 haftadayım şuan kaç aylık oluyor bir bilgin var mı
Son adet tarihin ne canım ona göre hesaplayalim

Sende haklısın canım aslında kv ne ragmen koyardın ama hem bebegini istememesi ters konuşması itici geliyo
Aynen öyle ya dün gece bile herkesin içinde sana çok kızıyorum erken yaptın oğlun daha küçük falan dedi istemiyorum falan başka dedi tüplerini baglaticam falan diyo hatta kafayı yemiş iyice eşimde anne biz 3. De istiyoruz ilerde dedi bende evet dedim sırf catlasın diye ama sinirlerimi bozuyo yatak odasına dahi karışması artik nasıl koyim iste şimdi ismini yada gül Allah görüyo valla çok seviyordun kendi adımdan dolayı ama yapamam galiba bilmiyorum ya napicam gercekten

Back