Ben yorgancida diktirmistim altına yatak olarak kalındı halada kıllanıyoruzBiz park yatağı almıştık kızlar, bi ara oda mı yapsak diye düşündüm ama zaten yanımızda yatacak bi süre o yüzden park yatak aldık da şu içindeki şilte nasil bisey olsun ona karar veremedik park yatak silteleri var ama ince gibi geliyor bana
Masallah kirkbir kere :)Kızıma bakım teyzeleri kocaman olmuş
Maşallah kuzcuga büyümüş annesi artık ekranlara da sığmıyoruz ❤Kızıma bakım teyzeleri kocaman olmuş
ay maşallah güzelliğine Allah nazarlardan korusun sağ salim kavuşun inş. ay özledim şimdi bebişimi yaa yarın gitcem bende özlem gidermeye.Kızıma bakım teyzeleri kocaman olmuş
Ben daha bugün yaptırdım sonucu 10 gün sonra alicammerhabalar kızlar benim de 3,5 yaşında oğlum var ikinci bebeğimi bekliyorum. sizlere bir sorum olucak 3 lü taram testi yaptıran varmı? var ise sonucu ne zaman çıktı?
Benim annem yaptı ama foto yükleyemiyorum malesefKizlar meraba geriye baktm ama cok sayfa var kacirdim sanirim su hamile pantolonu aparati bi atar msnz tekrar terziye mi yaptirym napiym nasil biseydi
Gözün aydın Allah kimseyi korktuğuna uğratmasınGünaydın kızlar
Amniyosentezin 2.inci raporu perşembe günü çıkmıştı.Biz dün gittik sonucu almaya çok şükür ilk rapor gibi o da temiz çıktı.Çok mutlu oldum.tamamen rahatladım artık
Allahım yüreği ağzında her türlü sonuç bekleyenlerin sonunu benim gibi yapsın inş amin ...
Dün oğluma ilk cicilerini aldık
Maviye elim hiç gitmedi
Oraganik beyazhastane çıkşı aldım
Beyaz zıbınlar patikli altlar aldım
Ne çok şey var alınacak
Ama dayanamadım daha fazla
Kızıma da bi şeyler alıp çıktık
Gece 11i geçiyordu eve geldiğimizde
Hadi gözün aydın canım ins. Böyle temiz sonuclar alir haber bekleyen tüm arkadaşlarımız.Günaydın kızlar
Amniyosentezin 2.inci raporu perşembe günü çıkmıştı.Biz dün gittik sonucu almaya çok şükür ilk rapor gibi o da temiz çıktı.Çok mutlu oldum.tamamen rahatladım artık
Allahım yüreği ağzında her türlü sonuç bekleyenlerin sonunu benim gibi yapsın inş amin ...
Maviye elim hiç gitmedi
Ne çok şey var alınacak
Kizlar meraba geriye baktm ama cok sayfa var kacirdim sanirim su hamile pantolonu aparati bi atar msnz tekrar terziye mi yaptirym napiym nasil biseydi
Merhaba hoş geldin sağlıkla kucağına alırsın inş kızını :) erkek annesi olarak bulantı ile çok uğraşmadım şükür ama arada bulanıp geçiyor olacak o kadar.merhabalar bende mayıs annesi olacam inşallah 3,5 yasına girecek bir oğlum dr bu hamilelğime %80 kız dedi mide bulantım hala gecmedi ara ara var herseyden tiksiniyorum
Maşallah maşallah kuzum hadi artık için rahatlasin çok stres yaptın, gözlerimiz aydinnnnGünaydın kızlar
Maviye elim hiç gitmedi
Ne çok şey var alınacak
Ay maşallah canım hep güzel haberler alın inş. Ben de mavileri alamıyorum yaa beyazlar çok tatlı geliyor bir de siyah asil duruyor :) Darısı bizlere inş biz de güzel haberler alırız. Doktorum 20 haftalarda hissedersin diyor ama ben bir haftaya yakındır baya tekme gibi bir şeyler hissediyorum çok mutlu oluyorum sende de oluyor mu ikinci bebiş senin daha çabuk hissedersin. Bir de hep açım sağlıklı besleniyorum ama yetmiyor gibi yaa. şimdiye kadar 3 kilo aldım inş böyle gider.Günaydın kızlar
Maviye elim hiç gitmedi
Ne çok şey var alınacak
Hoş geldiniz Allah tamamına erdirsin inşallahmerhabalar bende mayıs annesi olacam inşallah 3,5 yasına girecek bir oğlum dr bu hamilelğime %80 kız dedi mide bulantım hala gecmedi ara ara var herseyden tiksiniyorum
Ben test sonucunu görmedim. Doktorun ekranında çıkıyor sanırım. Sen rahat ol. Benim 45 yaşlarında bile doğum yapan akrabalarım oldu. Turp gibi maşallah çocuklar. Geçenlerde k.k bir konu okudum. Tüm testler yapıldığı halde sonuçları iyi cikipta. Bebekleri down sendromlu olarak dünyaya gelen. Her şey bizim için. Yumurta kalitesi düşüyor yaş geçtikçe. Hakkında hayırlısı olsunCanım senin yasa bagli risk kac cikti
bende 37 den gün aldım yaşa bağlı down sendromu riski 1:292 ve hastaneler de sıkıntı yaşadım sıvı aldırmam için.
Birde ben 2. yi doğurmadan 39-40 gibi 3. yu düşünüyordum. Ama o kadar sıkıntı yasattilar ki şimdi kararsizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?