• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

S sapsik-88 arkadaşım dedigin gibi ozel olsun istiyorsun ama onu bebek değil sen kullanacaksın. Sonuç ta herşey maddiyata bakıyor.
Eğer sıkışık durumdaysanız. Odanızı boyarken kartondan şekiller yapıp şekilli boyayabilirsiniz. Tavana fosforlu yıldızlardan yapıştırabilirsiniz. Düz renk bir dolap alıp üzerine yapıştırma yapabilirsiniz.
Ama öncelikle bi konsept belirleyip yaparsanız çok güzel bir bebek odasına sahip olabilirsiniz.
Alış-veriş için 7. Aydan sonrası uygundur. Merak etmeyin yetistirisiniz sonuçta durmadan yeni begendikleriniz çıkacak. Ve aldiklariniz o kadar güzel gelmeyecek. Iciniz hep alamadiklariniz da kalacak

Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkürler kızlar:KK66:
Şimdi bazıları çok işime yarayacak fikir olarak ama şu da var bebek odası yapacağım odada şu an benim tek kişilik yatağım 3 kapılı dolabim ve çalışma masam var gayette yeni sayılırlar:KK66:
Şimdi bazılarına göre oraya bir beşik alsam iş görür :halay:
Nedense ben böyle düşünmüyorum ya ne bileyim belki masrafcisin diyecekler olur ilk bebeğim olacak tüp bebek belki bu yüzden biraz daha ozel mi olsun istiyorum ne anlamadim

Neyse bakacağız artık ama inanılmaz heyecanlıyım
Umarım herkes gönlüne sinen birşeyler almayı başarır

Lütfen aldıkça ya da fikir edindikçe yazalım yoksa ben ne var ne yok alıp evi eşya ile dolduracagim:KK1:
Canım gayet doğal ilk bebek hevesli olman. Bende oğlumda oda aldim newjoydan herkes alma büyünce al dedi ama ben yaptım hevesim vardı.yataginda 1 gün bile yatmadı ama dolabı ve sifonyeri 3 yildir kullanıyorum.ayri ayri alcama takim aldim pişman degilim.heee belki simdi alsaydim o odayi tek avantajı ogluma sectirirdim.
Kardeşine oda yapmicam ama simdilik oglumun sifonyeri yeter şimdilik ki 3 yaşına kadar benle yatcak park yataginda

Ben oglumun bebek odası için ben 3 kapılı dolap birde şifonyer aldım ikisi de beyazdı üzerine sticker aldım. Hatta dolap tutacaklarını bile değiştirebiliyorsunuz o yüzden o takımlara yüklü miktar vermenize gerek yok. Tabii maddi durumunuz müsaitse içinizde kalmasin.
Sonuçta 2-3 yaşına kadar çocuk değil siz kullanıyorsunuz sizin için kullanışlı olan hangisi ise ( raf veya cekmece) ona gore alabilirsiniz.
Oğlum 6-7 aylık olana kadar ayak ucumuzda park yatağında yattı. Ben yanında yatırma taraftarı değildim. Bir de kendime güvenemiyordum açıkçası küçücük ya ezersem diye. O yüzden hiç yatarak da emzirmedin bebeğimi.
Neyse beşik yada büyüyen beşik alanlar cevremde pişmandılar. Oğlum 26 aylık hala park yatağı kullanıyoruz. Bebişim doğduğunda oğlum 32 aylık olacak ve park yatağı kardeşine tahsis edicez.
Ayrica arkadaşımızın dediği gibi katla istediğin yere görür bende annemlere götürmüştüm bebek nerde yatıcak yere düşer mi derdi olmuyor hem cok yer kaplamiyor
Kesinlikle öyle bende anneme ve kv me götürüyordum gittim yerde de büyük rahatlık

Peki anne yanı park yataklar var, ön tarafı açılıyor yatağa göre ayarlıyorsun o nasıl olur acaba?
Nacizane fikrim.o açık yerden senin yatağına dönebilir biraz hareketlenince. Sallanan istiyorsan ilk 7 ay icin cok pratik. Sallamaya alistirmicam diyosanda park yatağı ilk yuksek kademede ayaklaninca da alt kademeye indirilebiliyor

Peki anne yanı park yataklar var, ön tarafı açılıyor yatağa göre ayarlıyorsun o nasıl olur acaba?

Yanı o yanında yatırmayı istemekle ilgili. O konuda hic tecrubem yok. Park yatakların üst kademesi de yattığım yerden elini uzattığında bebeğimi tutabiliyordum pispisleyebiliyordum.
Dediğim gibi ben hiç yanında yatırmadım. Hatta 6 aylıkken 1 ay hastanede yattık herkes bebeğinin yanında yatarken ben hiç uzanmadım bile. Ama 1 yasindan sonra yaninda yatip uyutmaya basladim :)

L lamezi canım benim park yatağında sallayabilme aparatı var di alttan açıyordun ama ben hiç kullanmadım
Dönencesi var di onu kullandım mesela onu bir süre izliyordu. Bu arada bende işimi yapabiliyordum.
EvBoregi EvBoregi

L lamezi canım benim park yatağında sallayabilme aparatı var di alttan açıyordun ama ben hiç kullanmadım
Dönencesi var di onu kullandım mesela onu bir süre izliyordu. Bu arada bende işimi yapabiliyordum.
EvBoregi EvBoregi
O sallanma aparatı benim işimi hiç görmedi yani oğluma hafif geldi.benim dediğim daha hızlı sallanıyor benetto mu öyle bi markaydı. Donencemizde bozuk çıkmıştı ilk gun onu kullanmakda nasip olmadi

O sallanma aparatı benim işimi hiç görmedi yani oğluma hafif geldi.benim dediğim daha hızlı sallanıyor benetto mu öyle bi markaydı. Donencemizde bozuk çıkmıştı ilk gun onu kullanmakda nasip olmadi

Çok kötü bir talihsizlik. :(

Cok işe yarıyorsa yenisini alırım şimdi dönence daha işimi görebilir oglumda küçük faydası olcaksa alirim

Canım bebisten bebise değişiyor aslında. Benim oğlum müziği çok severdi hala sever gerci. Hatta hastneye yatmadan önce radyo acardim biraz bizirdanirdi ama uyurdu. Belki de o yüzden dönence çok.isime yaradı. Butcenizi asmayacaksa tavsiye ederim

Canım bebisten bebise değişiyor aslında. Benim oğlum müziği çok severdi hala sever gerci. Hatta hastneye yatmadan önce radyo acardim biraz bizirdanirdi ama uyurdu. Belki de o yüzden dönence çok.isime yaradı. Butcenizi asmayacaksa tavsiye ederim
Benimkide bayılır müziğe ninniler masallah. Daha yeni aldım masal anlatan kuzu :) aşmaz canım sağol bakcam

Bence de işte :) kıyafetlerini aldım tamamladım, yelekler battaniyeler de hazır, artık odasını yerleştirsem diyorum ama işte herkes erken diyince cesaret edemiyorum :) şimdiden her bir yerim ağrıyor benim, 7 Aydan sonra nasıl olurum bilmem :anneadayı:
Maşallah hızlısın Ben daha sadece bebek arabasını aldım o da taksitli ödiyim diye Onun dışında kayınvalidemin bebek yokkenden aldığı ve ördüğü yelek ceket vs var

Kızlar bebek odası için araştırma yapıyor musunuz ben araştırıyorum bugün 2 3 aksesuar aldım internetten yani ne yapabilirim neler almalıyım diye
Mesela ilk doğduğunda anne yani yatakla birleşen mi yoksa park yatak mi
Ya da sıradan bir beşik mi yoksa büyüdüğünde de kullanabileceğiniz o buyuyenden mi almalı odam çok büyük değil ama bunlar için müsait
Duvar kağıdı düşündüm sonra sıkılırım diye stiker sipariş ettim bugün bilmiyorum internetten el yapımı lamba ya da dönence gördüm onları da kendim yapmak istedim

Aklımda çok fikir var siz neler dusundunuz
benim eşim yapacak mobilyalarımızı ama ilk bebiş hiç fikrim yok hangisi kullanışlı olur bilemiyorum. Ama yatak yanı bir beşik istiyorum bir de odamız için sallanan büyük beşik sonra yatak olacak şekilde. Allah nasip ederse ikinci bebiş için ara vermicez kullanırız yine.
316991372_tn30_1.jpg nova-büyüyen-beşik.png

Kızlar bu kalça kemiklerim ağrıyor bir de dün çok iş yaptım şimdi yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor özel bölgedekiler. Sizce bisey olur mu dinlenince geçiyor o özel bolgedekiler ama kalça kemiklerim son zamanlarda hep ağrıyo yürüdükçe:KK43:

Kızlar bu kalça kemiklerim ağrıyor bir de dün çok iş yaptım şimdi yürürken bacak aramdaki kemikler ağrıyor özel bölgedekiler. Sizce bisey olur mu dinlenince geçiyor o özel bolgedekiler ama kalça kemiklerim son zamanlarda hep ağrıyo yürüdükçe:KK43:
Hareketsizlikten kasların zayıflığından oluyor bence...ben merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum kolum bacağım tutmuyor o ilk zamanlar yatıp uyurken vücutlar hantallaşmış, doktoruma söyledim biraz spor yapabilir miyim dedim yap dedi...sırt bel karın kol bacak kaslarımız komple çok güçsüz bence...Ben dün akşam itibariyle hamile pilatesine başladım, internetten Ebru Şallı' nın videolarını açtım evde zaten toplarım ve lastiğim vardı...

ben de dün azıcık ev temizledim resmen popomun üstündeki kemikler ağrıdı ben de spor şart diyorum ama onun dışında magnezyum eksikliği oluyormuş ondan olabilir sıkıntı.

benim eşim yapacak mobilyalarımızı ama ilk bebiş hiç fikrim yok hangisi kullanışlı olur bilemiyorum. Ama yatak yanı bir beşik istiyorum bir de odamız için sallanan büyük beşik sonra yatak olacak şekilde. Allah nasip ederse ikinci bebiş için ara vermicez kullanırız yine.
Eki Görüntüle 2074879 Eki Görüntüle 2074880
Eşinin yapacak olması n güzel bi duygu :)
Büyüyen yatak mantıklı ilerde genc yatagida olur.odana koycaniz sallanan besigide biraz büyük ebatlarda yapar

Canım o bende de var ilacını da aldım hafifliyor ama geçmiyor.kii daha cok erken başladı bende son aylarda bebek ağırlaşınca oluyor genelde

Hareketsizlikten kasların zayıflığından oluyor bence...ben merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum kolum bacağım tutmuyor o ilk zamanlar yatıp uyurken vücutlar hantallaşmış, doktoruma söyledim biraz spor yapabilir miyim dedim yap dedi...sırt bel karın kol bacak kaslarımız komple çok güçsüz bence...Ben dün akşam itibariyle hamile pilatesine başladım, internetten Ebru Şallı' nın videolarını açtım evde zaten toplarım ve lastiğim vardı...
Bende öğle düşünüyorum ben hala yatıyorum mesela gidersem arabayla en fazla 1 saat ayaktayım

Eşinin yapacak olması n güzel bi duygu :)
Büyüyen yatak mantıklı ilerde genc yatagida olur.odana koycaniz sallanan besigide biraz büyük ebatlarda yapar
Evet cnm babişkomuz her mobilyamızı yapıyor ve ben de ucundan tutarım anımız olur. büyüyen beşiği eşim önerdi bana göre ikinci bebişte yatardı içinde :D tabi o şimdilik ikinci bebiş düşüncesinde değil ama yaş 32 olunca ara vermek olmaz diye düşünüyorum bunu bir de doğum yaparken düşüncem tabi :halay:

Back