- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
Ben park yatağı çok güzel kullandim ilk önce üst kademesini, hareketlendiğinde alta indirerek derin halini, alt açma ünitesini...ebatları da biraz büyüktü galiba öyle düdük gibi minicik değildi...oğlum her zaman odasında yattı 3 aylık olduğundan beri...odasının tavanına ay ve yıldızlar yapıştırdık fosforlu müzikli uyku kaplumbağası vardı...yani oda yapmanız için illa ki bebek odası takımına para vermeniz de gerekmiyor...oğlumdan kalan park yatak, puset, mama sandalyesini kullanıcam, araba koltuğuna bir süre gerek yok o zamana kadar oğluma yükseltici alırız bebek de buyümüş olur koltuğa oturur...sadece bebek arabası alıcam onu birine vermiştimCanım bende bebek mobilyalarına baktım dün, 1,5 bin ile 4 bin arası değişiyor bütçene göre, çok daha pahalılar vardır elbette ama bence 4 bile çok fazla. Babymalle baktık, anne yanı beşiklere, hamaklara vs. Ama ben de tecrübesizim ne alcam ne yapıcam bilmiyorum, çevremdeki herkesin de bir fikri var sözde, oda almayın iki yaşına kadar kullanılmıyor diyorlar, bense bebeğin odasında yatmasını istiyorum. Kafam karışık tecrübeli anneler sizler ne dersiniz?