2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın canım ben çok ağrıyınca parol içiyorum bende kalp atışları için 24ünde gidicem :) ama ben çok sabırsızım belki bu hafta önce başka bi dr a gidebilirim :)
Ben bayadır ağrı kesici içmedim ama çok mecbur kalırsam parolu kırıp içetim galiba :)) ya ben de sabırsızım aslında ama duyulmazsa üzülürüm diye 24 ünü beklemek istiyorum..

Sen bu hafta gidip de duyarsan haber ver etiketle beni olur mu :) inşallah duyarsın canım içimiz rahatlar vallahi..

Kizlar 40 hafta saymamiz gerekmio mu.ben 3haziran son adet baslangic tarihim. 40hafta sayinca martin sonu nisanin basi olmuo mu ki. Ben mi hata yapiyorm.

Kızlar bu kabızlık sorunu maalesef bende de var... çünkü geçen senelerde fissür(çatlak) vardı hamile olunca tekrarladı hatta zorlandığımda kanama bile yapıyor... kayısı iyi geliyor mu????

benimde 2. olacak ama bunda biraz değişik bir hamilelik geçiriyorum en azından hiç kusmadım ama bulantım yok değil ,oğlumda serumların biri takılıp biri çıkıyordu ,halsizim şuan bugün decavit verdi doktorum iyi gelir inşallah ,buna razıyım iş yerinde zor oluyor ,bugün izinden döndüm millet dağılmışsın diyor toparlanıp geleceğine bilmiyorlar hamile olduğumu :)))

Kızlar bu kabızlık sorunu maalesef bende de var... çünkü geçen senelerde fissür(çatlak) vardı hamile olunca tekrarladı hatta zorlandığımda kanama bile yapıyor... kayısı iyi geliyor mu????
Canım kabız olmamız lazım.. kayısı iyi geliyor çiğ ya da kuru hergün ye mutlaka.. sabahları ben hep haşlanmış yumurta yiyorum o da çalıştırıyo bağırsakları.. domates de iyi geliyor kabızlığa..

hamile olduğunu neden söylemiyorsun cnm, söylesen çok iş yüklemezler bence iş sektörünü görevini bilmiyorum ama ben söyledim yapamayacağım işleri yapmıyorum.

Canım benimkiler tüp bebek hemşireler iki tane parol içebilirsin diye of heyecandan öleceğim bakalım gidersem mutlaka haber veririm

Bende bas donmesi de yapıyor. Ama olsun hergun o yakici igneyi bile yapıyorsam o hapi da icerim yeter ki bu sefer kucagima alabileyim bebegimi
Clexane mi vurunuyorsun? Cok yakiyor degil mi bende de pihlasma var valla gobegim simdiden harita gibi clexane yuzunden. Bu arada progesteronu fitil olarak kullanıyorum ben

hamile olduğunu neden söylemiyorsun cnm, söylesen çok iş yüklemezler bence iş sektörünü görevini bilmiyorum ama ben söyledim yapamayacağım işleri yapmıyorum.

iş yükleme olayı olmaz bende cnm o konuda sıkıntım yok rahat çalışıyorum 15 gün geçsin söyliycem myhasebeye kağıt vericekmyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…