- 27 Haziran 2016
- 2.988
- 3.595
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.921
Ben bayadır ağrı kesici içmedim ama çok mecbur kalırsam parolu kırıp içetim galiba :)) ya ben de sabırsızım aslında ama duyulmazsa üzülürüm diye 24 ünü beklemek istiyorum..Günaydın canım ben çok ağrıyınca parol içiyorum bende kalp atışları için 24ünde gidicem :) ama ben çok sabırsızım belki bu hafta önce başka bi dr a gidebilirim :)
İnşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤Benimde perşembe günü dr kontrolüm var kızlar, dua edin lütfen her şey yolundadır umarım
Sorma beni de.. Biranda uyku bastırması ve kabızlık.. Hele o, mahvoluyorum..Benim yarin kontrolum var progeatan yarin verir. Ama beni mahvediyor progestanbende de adet sancisi var normalmis rahim genisliyor bebise yer aciyor
Bana kabizlik deme:))) dun kuru kayisi yedim ustune su ictm.sabah ise yetisemicem zannettm:)))Sorma beni de.. Biranda uyku bastırması ve kabızlık.. Hele o, mahvoluyorum..
Bende bas donmesi de yapıyor. Ama olsun hergun o yakici igneyi bile yapıyorsam o hapi da icerim yeter ki bu sefer kucagima alabileyim bebegimiSorma beni de.. Biranda uyku bastırması ve kabızlık.. Hele o, mahvoluyorum..
Evet yeter r ki bu sefer , kucağımıza alıp koklaya koklaya öpelim inşallah, Rabbim sağlıkla kavuştursun..Bende bas donmesi de yapıyor. Ama olsun hergun o yakici igneyi bile yapıyorsam o hapi da icerim yeter ki bu sefer kucagima alabileyim bebegimi
Ayy bende kaç gündür tık yok. Yarın öbür gün wc de savaş çıkacak, korkıyorum ıkınırken bişey olacak bebeğime diye... Gecede n mi yedin kayısıyı?Bana kabizlik deme:))) dun kuru kayisi yedim ustune su ictm.sabah ise yetisemicem zannettm:)))
Insallah canm saglikli olur vakti geldiginde gorunur:)ozaman benim daha görünmez miki benim gecen pazartesi 67 idi
Aminn canım hepimiz inşallahİnşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah ❤
Benimde kahverengi akintım devam ediyor...Merhaba kizlar.Bende de iki gündür hafif hafif bulantı başladı , ve canım hiçbirşey yemek istemiyor,ağzımın tadı hiç yok . Su bile icesim yok .
Canım kabız olmamız lazım.. kayısı iyi geliyor çiğ ya da kuru hergün ye mutlaka.. sabahları ben hep haşlanmış yumurta yiyorum o da çalıştırıyo bağırsakları.. domates de iyi geliyor kabızlığa..Kızlar bu kabızlık sorunu maalesef bende de var... çünkü geçen senelerde fissür(çatlak) vardı hamile olunca tekrarladı hatta zorlandığımda kanama bile yapıyor... kayısı iyi geliyor mu????
hamile olduğunu neden söylemiyorsun cnm, söylesen çok iş yüklemezler bence iş sektörünü görevini bilmiyorum ama ben söyledim yapamayacağım işleri yapmıyorum.benimde 2. olacak ama bunda biraz değişik bir hamilelik geçiriyorum en azından hiç kusmadım ama bulantım yok değil ,oğlumda serumların biri takılıp biri çıkıyordu ,halsizim şuan bugün decavit verdi doktorum iyi gelir inşallah ,buna razıyım iş yerinde zor oluyor ,bugün izinden döndüm millet dağılmışsın diyor toparlanıp geleceğine bilmiyorlar hamile olduğumu :)))
Canım benimkiler tüp bebek hemşireler iki tane parol içebilirsin diye of heyecandan öleceğim bakalım gidersem mutlaka haber veririmBen bayadır ağrı kesici içmedim ama çok mecbur kalırsam parolu kırıp içetim galiba :)) ya ben de sabırsızım aslında ama duyulmazsa üzülürüm diye 24 ünü beklemek istiyorum..
Sen bu hafta gidip de duyarsan haber ver etiketle beni olur mu :) inşallah duyarsın canım içimiz rahatlar vallahi..
Clexane mi vurunuyorsun? Cok yakiyor degil mi bende de pihlasma var valla gobegim simdiden harita gibi clexane yuzunden. Bu arada progesteronu fitil olarak kullanıyorum benBende bas donmesi de yapıyor. Ama olsun hergun o yakici igneyi bile yapıyorsam o hapi da icerim yeter ki bu sefer kucagima alabileyim bebegimi
hamile olduğunu neden söylemiyorsun cnm, söylesen çok iş yüklemezler bence iş sektörünü görevini bilmiyorum ama ben söyledim yapamayacağım işleri yapmıyorum.