2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ne güzel yiyebiliyorken yiyin bende hep açım ama daha bardağı görünce bile çıkarıyorum ne su ne yemek benim yerimede yiyin hataa

D&r da bakmstm bende. Yabanci yazarlarda vardi Turklerde vardi. Eşimle ona bak buna bak karar veremedk:) havada bugun sicak gibi istanbulda. Ay bide diyorm kalbinide duyuyum oyle aliyim.kafamda deli sorular:)
Aynen canım ben 3 ay dolmadan hiçbir şey almayı düşünmüyorum bazen isim düşünürken yakalıyorum kendimi bir de o isimleri kendi kendime sayıklıyorum kulaga güzel gelecek mi diye :)) insallah Gönül rahatlığıyla düşündüğüm günler gelir. ben de cok titizimdir yani her gün elektrik süpürgesi yapası gelen bir insanım ama tutuyorum kendimi. Eşim yardim ediyor simdilik ama öğrendiği ilk zamanlarin hevesi sanki garibim teknik direktör tanimlamana bittim

Aynen canim ama tam aksine sutyensiz rahatım ben de ama bulanti filan yok şükür mü edeyim korkayım mi bilemedim sürekli açım sigara da içemeyince iyice yemeğe verdim kendimi

Kızlarrr merhaba, aramıza yeni gelenler de hoşgeldiniz hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum hepimize

Arkadaşlar dr sizden kan testleri istedi mi hemogram hormon açlık kan şekeri vs
Benim 2.hamileliğim ve bu kez 7 tüp kan verdim ayrıca idrar. Ne var ne yok inceliyo galiba :)

Ne güzel yiyebiliyorken yiyin bende hep açım ama daha bardağı görünce bile çıkarıyorum ne su ne yemek benim yerimede yiyin hataa
Yaaa kiyamam boyle deme gececek kuzum hepsi gececek. Belliki suan hormonlar en ust seviyede. Benim anneminde cok rht gecmis bulanti fln olmamis. Bana benziyosn dio.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim. Psikolojik olarakta zor snn icin.ama gececek kuzum hepsi gececek

Aynen canim ama tam aksine sutyensiz rahatım ben de ama bulanti filan yok şükür mü edeyim korkayım mi bilemedim sürekli açım sigara da içemeyince iyice yemeğe verdim kendimi
Bulanti olmasn ya.ben midem bulanip ustune cikarirsam agliyorm. Oyzdn cikarmakrn ck korkarm.istisnasizda aglarm hep:))
Hadi ozaman kahvaltilar hazirlansin. Mamalar yensin.cevizler findiklar bademler eksik edilmesiiin:)

Oyy bi arkadaşım vardı, şuan senin anlattıgın gibiydi ama ilk üç aydan sonra rahatlamaya başlamıştı. İnşallah bir an önce atlatırsın sende canım

Esimde sagolsun dun bildgn yaz temizligi ypti.kuzum kiyamam ya.nslda yoruldu.nazar degmesin onlara:)))

Günaydın kızlaarr..

5+6dayız bugün bakalım.. bu aralar öyle bi ruh hali çöktü ki üzerime hiçbir şey yapasım gelmiyor.. işyerinde işleri attım kenara bekliyor, evde deseniz kılımı kıpırdatasım yok.. yaşamaya bile mecalim yok gibi sürekli yatsam yatsam uyusam modundayım..
gün içinde hep üzerimden kamyon geçmiş gibi oraya buraya devriliyorum.. sizde durumlar nasıl? Sıcaklardan hamur olduk zaten iyice, bir de hormonlar eklenince iyice pert durumdayım ben

çok şanslısın benim annemde 9 ay boyunca kusmuş bende ona benzemişim belliki inşallah benim 9 ay sürmez birde iyi bir doktor bulamadık özele gidiyoruz ama berbat ötesi...

Oyy bi arkadaşım vardı, şuan senin anlattıgın gibiydi ama ilk üç aydan sonra rahatlamaya başlamıştı. İnşallah bir an önce atlatırsın sende canım
Ayy inşallah canım böyle örnekler umut oluyor bana tez zamanda benim de geçer inşallah kendimi düşünmüyorumda bebiş ne durumda kimbilir aç susuz rabbim onu korusun

Ben 4 ağustosta tatile cikicamda o yüzden sordum gitmeden muayene olmak istiyorum ama bilemedim gözükür mu diye

Teşekkürler hepimize hayirli olsun3 gün önce 69,03 çıkmıştı kan degerim

Geçmiş olsun umarım en kisa zamanda atlatirsin

Ben 4 ağustosta tatile cikicamda o yüzden sordum gitmeden muayene olmak istiyorum ama bilemedim gözükür mu diye

Bence gözükür diye düşünüyorum Canım

Teşekkürler hepimize hayirli olsun3 gün önce 69,03 çıkmıştı kan degerim

Hadi bakalım inşallah hayırlısı ile yğkselir ve en yakın zamanda kese ve kalp atışı gözükür

Bende öyle valla, bazen bi güç geliyo kalkıyorum herşeyi yapıcak gibi ama iki dakika sonra yine pelteleşiyorum
Ayy inşallah canım böyle örnekler umut oluyor bana tez zamanda benim de geçer inşallah kendimi düşünmüyorumda bebiş ne durumda kimbilir aç susuz rabbim onu korusun
Bebiş senden besleniyor, vücudundaki vitamini vs emiyor şuan. Hem hiçbişey olmaz korkma, gerektiğinde ilaçla talviye veriliyor, dr.una söylersin mutlaka takibini yapar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…