- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.721
Arkadaşlar dr sizden kan testleri istedi mi hemogram hormon açlık kan şekeri vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hatta hiv aids idrar hepatit 6 7 tüp kan aldilarArkadaşlar dr sizden kan testleri istedi mi hemogram hormon açlık kan şekeri vs
Merhaba celal beyi cok tavsiye ettiler hamile kalmak için tedavi görmek istiyorum nasıl bi doktor yardım ederseniz cok sevinirimgüzelyalı hastanesi celal ardıca gittim bir kez daha ikinciye de kalp atışı için ona gideceğim ama sonra değişirim belki çünkü hastane yeri evime çok ters gitmem zor oluyor bakacağım araştıracağım canım sen kime gidiyorsun?
Ben beş haftalıkken duydum canım inşallah sende duyarsın :)Arkadaşlar bugün 5.haftayı doldurduk şükür. Önümüzdeki hafta doktora gitsek kalp atışını duyar mıyız acaba? 6haftalıkken duyan var mı?
İnşalşah Canım hepimiz inşallah sağlıklı bebilşerimizi kucağımıza alırızMasallah, hep boyle devam eder insallah. Senin ne kadarlik bebisin :) ikbal05
Evet istedi hatta benden kedi ve köpek tüyü ile ilgi bir test var onuda istedi , kedim olduğu için.Arkadaşlar dr sizden kan testleri istedi mi hemogram hormon açlık kan şekeri vs
Progestan verdiyse doktorunuz mutlaka kullanın. Baş dönmesi için çare yatmadan önce içinilk gebeligimde ayni durum olmustu progestan kullanmistim yan etkisi cok ciddi baş donmesi yaptı.o yuzden kullanmak da istemiyorum yerlesme lekelenmesi diye umut ediyorum sizinki ne kadar surede gecti
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizizde kucağımıza alırızMrb bende mart annesi olacağım inşallah tüp bebekle hamile kaldım benim de öğrendiğimizde değerim 198 çıkmıştı yani transferin 10. Günü 12. Gün 498 çıktı sağlıklı şekilde ilerliyoruz bi gün bu topiklere katılacağımdan umutsuzdum ama Allah'a şükürler olsun
Bende varımmm dün öğrendim gebeliğimi. Henüz 4haftalik
kizlar bugunndoktora gittim kesem gorundu kalp atisini 2 hafta sonra duyucaz dedi..beklemeler basladi...sonrada cinsiyeti bekleriz:)
Birsey sormak istiyorum
ağustosun 1-4 u arası doktora gitsem kese ve bebek görünurmu karnimdan vajinal ultrason istemiyorumda
içimi rahatlattınız insaallah öyledir bugun de beklicem devam ederse yarın gidicem doktora insan 2.deneyim de olsa endise duyuyor ister istemez hamilelik güzel oldugu kadar zor bir surec insaallah kazasiz belasiz atlatirizBende gecen hafta pembe kan gordum cok korkmustum, doktoru aradim agrili bi sekilde kirmizi kan gormedikce dusuk degildir korkma dedi. Cok sukur o gece kesilmisti ondan beride hicbisey gelmedi. Yerlesme lekesi oluyormus bunlar
Ben bugün bakıcam onlara. E bebekte national geographic' in bi kitabını gördüm.Gunaydin kizlar. Dun evde temizlik vardi.teknik direktor edasiyla olaya mudahele etsemde yorulmsm. Temizlik takintim var hafiften.ama bu halimle eski performansimi gosteremiyorm elbette:)
Sutumu cevizimi findigimi yiyimde sonra kahvaltimi yaparim.
Buarada kimse kitap almadi mi hamilelikle ilgili.tavsiye sormstm ama kimse cevap vermedi.
Insallah bir an once skntilari atlatirsin. Uzuldm okuyunca. Beslenememek surekli mide bulantisi normalde bile zor cekilen bisey. Guzel haberler alirsin insallah.Bulantı ve kusmalarım geçmiyor 1 haftadır ne yemek ne su 20 dk da bir kusuyorum serumla ayaktayım ayrıca doktorun biri 6.5 cm kistin var çok önemli dedi öbürü önemli değil dedi kafam allak bullak zor bir hamilelik olacak belliki bugün 7+2 olduk inşallah bebeğim sağlıklıdır silivride yaşıyorum buradaki doktorların hepsi birbirinden berbat en yakın çorluyamı gitsem doktor önerisi olan varmı aramızda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Ne zaman başladı kusma ? Ben 5+4 olduk bugün. Bulantım çok ama kusma yok. Ben direniyorum biraz. Ama sanki başlayacak gibiBulantı ve kusmalarım geçmiyor 1 haftadır ne yemek ne su 20 dk da bir kusuyorum serumla ayaktayım ayrıca doktorun biri 6.5 cm kistin var çok önemli dedi öbürü önemli değil dedi kafam allak bullak zor bir hamilelik olacak belliki bugün 7+2 olduk inşallah bebeğim sağlıklıdır silivride yaşıyorum buradaki doktorların hepsi birbirinden berbat en yakın çorluyamı gitsem doktor önerisi olan varmı aramızda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
6+3tüm ilk kontrolüme gittiğimde ozamandan beri aralıksız durmadan kusuyorum öğürüyorum off çok zor inşallah benim gibi olmazsınNe zaman başladı kusma ? Ben 5+4 olduk bugün. Bulantım çok ama kusma yok. Ben direniyorum biraz. Ama sanki başlayacak gibi
D&r da bakmstm bende. Yabanci yazarlarda vardi Turklerde vardi. Eşimle ona bak buna bak karar veremedk:) havada bugun sicak gibi istanbulda. Ay bide diyorm kalbinide duyuyum oyle aliyim.kafamda deli sorular:)Ben bugün bakıcam onlara. E bebekte national geographic' in bi kitabını gördüm.
Yanında anne karnında yaşama yolculuk belgeseli hediye. O belgeseli seneler önce izledim. Ama her kadının ömründe en az 1 kere izlemesi gerekiyor :) mutlaka tavsiye ediyorum