2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
güzelyalı hastanesi celal ardıca gittim bir kez daha ikinciye de kalp atışı için ona gideceğim ama sonra değişirim belki çünkü hastane yeri evime çok ters gitmem zor oluyor bakacağım araştıracağım canım sen kime gidiyorsun?
Merhaba celal beyi cok tavsiye ettiler hamile kalmak için tedavi görmek istiyorum nasıl bi doktor yardım ederseniz cok sevinirim

Arkadaşlar dr sizden kan testleri istedi mi hemogram hormon açlık kan şekeri vs
Evet istedi hatta benden kedi ve köpek tüyü ile ilgi bir test var onuda istedi , kedim olduğu için.
Bide üç düşük yaptığım için çiğ sebze ve et de bulunan bişey varmış düşük sebebi olabiliyor Muş onuda istedi ama çok şükür hepsi temiz çıktı

Kızlar günaydın
Aranızda evinde hayvan besleyen var mı ?
Benim çok tatlı bir kedim var adı karamel. Üç düşüğümden sonra sokakta bulduk onu annesiz kalmış. O kadar küçüktü ki anlatamam. Kızlarım sahiplenmemiz konusunda ısrar edince aldık.
Ben ona anne oldum o bana giden üç evladım oldu.
Şimdilerde ufak bir kıskançlık başladı gibi gelenin farkında sanki :emir_bebek:
Doktora sordum bebeğiniz çok şanslı hayvan sevgisi ile büyüyecek dedi :KK9:

ilk gebeligimde ayni durum olmustu progestan kullanmistim yan etkisi cok ciddi baş donmesi yaptı.o yuzden kullanmak da istemiyorum yerlesme lekelenmesi diye umut ediyorum sizinki ne kadar surede gecti
Progestan verdiyse doktorunuz mutlaka kullanın. Baş dönmesi için çare yatmadan önce için
Ben günde üç tane kullanıyorum

Mrb bende mart annesi olacağım inşallah tüp bebekle hamile kaldım benim de öğrendiğimizde değerim 198 çıkmıştı yani transferin 10. Günü 12. Gün 498 çıktı sağlıklı şekilde ilerliyoruz bi gün bu topiklere katılacağımdan umutsuzdum ama Allah'a şükürler olsun :anneadayı: :emir_bebek:
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizizde kucağımıza alırız

Bende varımmm:halay: dün öğrendim gebeliğimi. Henüz 4haftalik

Gözün aydın Canım hayırlı olsun. Kana baktırdın mı kaç çıktı ?

kizlar bugunndoktora gittim kesem gorundu kalp atisini 2 hafta sonra duyucaz dedi..beklemeler basladi...sonrada cinsiyeti bekleriz:)

Maşallah ne güzel. Ben gittiğimde henüz hiç bişey görmemiştik haftaya cuma randevumuz var belki süpriz yapar hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarız

Birsey sormak istiyorum
ağustosun 1-4 u arası doktora gitsem kese ve bebek görünurmu karnimdan vajinal ultrason istemiyorumda

Onu bence doktoruna sor .doktorum bana beta hcg 3000 in üzerinde olması lazım keseyi karından görebilmemiz için demişti.
Bende o yüzden sık sık kan verip değerime bakıyorum . En son Perşembe 1252 di belki bugün hastahanede veririm yine bakarım.

6 gün önce hamile olduğumu öğrendim Beta HCG 163 çıkmıştı, haftaya doktora gideceğim. İzmir'de Egepol'e gitmeyi düşünüyorum. İstediğim doktora randevu alamadım Dr ve hastane önerisi alabilirim.

Gunaydin kizlar. Dun evde temizlik vardi.teknik direktor edasiyla olaya mudahele etsemde yorulmsm. Temizlik takintim var hafiften.ama bu halimle eski performansimi gosteremiyorm elbette:)
Sutumu cevizimi findigimi yiyimde sonra kahvaltimi yaparim.
Buarada kimse kitap almadi mi hamilelikle ilgili.tavsiye sormstm ama kimse cevap vermedi.

Bende gecen hafta pembe kan gordum cok korkmustum, doktoru aradim agrili bi sekilde kirmizi kan gormedikce dusuk degildir korkma dedi. Cok sukur o gece kesilmisti ondan beride hicbisey gelmedi. Yerlesme lekesi oluyormus bunlar
içimi rahatlattınız insaallah öyledir bugun de beklicem devam ederse yarın gidicem doktora insan 2.deneyim de olsa endise duyuyor ister istemez hamilelik güzel oldugu kadar zor bir surec insaallah kazasiz belasiz atlatiriz

Bulantı ve kusmalarım geçmiyor 1 haftadır ne yemek ne su 20 dk da bir kusuyorum serumla ayaktayım ayrıca doktorun biri 6.5 cm kistin var çok önemli dedi öbürü önemli değil dedi kafam allak bullak zor bir hamilelik olacak belliki bugün 7+2 olduk inşallah bebeğim sağlıklıdır silivride yaşıyorum buradaki doktorların hepsi birbirinden berbat en yakın çorluyamı gitsem doktor önerisi olan varmı aramızda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz

Gunaydin kizlar. Dun evde temizlik vardi.teknik direktor edasiyla olaya mudahele etsemde yorulmsm. Temizlik takintim var hafiften.ama bu halimle eski performansimi gosteremiyorm elbette:)
Sutumu cevizimi findigimi yiyimde sonra kahvaltimi yaparim.
Buarada kimse kitap almadi mi hamilelikle ilgili.tavsiye sormstm ama kimse cevap vermedi.
Ben bugün bakıcam onlara. E bebekte national geographic' in bi kitabını gördüm.
Yanında anne karnında yaşama yolculuk belgeseli hediye. O belgeseli seneler önce izledim. Ama her kadının ömründe en az 1 kere izlemesi gerekiyor :) mutlaka tavsiye ediyorum

Bulantı ve kusmalarım geçmiyor 1 haftadır ne yemek ne su 20 dk da bir kusuyorum serumla ayaktayım ayrıca doktorun biri 6.5 cm kistin var çok önemli dedi öbürü önemli değil dedi kafam allak bullak zor bir hamilelik olacak belliki bugün 7+2 olduk inşallah bebeğim sağlıklıdır silivride yaşıyorum buradaki doktorların hepsi birbirinden berbat en yakın çorluyamı gitsem doktor önerisi olan varmı aramızda arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
Insallah bir an once skntilari atlatirsin. Uzuldm okuyunca. Beslenememek surekli mide bulantisi normalde bile zor cekilen bisey. Guzel haberler alirsin insallah.

Ne zaman başladı kusma ? Ben 5+4 olduk bugün. Bulantım çok ama kusma yok. Ben direniyorum biraz. Ama sanki başlayacak gibi :KK43:

Ben bugün bakıcam onlara. E bebekte national geographic' in bi kitabını gördüm.
Yanında anne karnında yaşama yolculuk belgeseli hediye. O belgeseli seneler önce izledim. Ama her kadının ömründe en az 1 kere izlemesi gerekiyor :) mutlaka tavsiye ediyorum
D&r da bakmstm bende. Yabanci yazarlarda vardi Turklerde vardi. Eşimle ona bak buna bak karar veremedk:) havada bugun sicak gibi istanbulda. Ay bide diyorm kalbinide duyuyum oyle aliyim.kafamda deli sorular:)

Sizin bulantilari okuyunca bende korku basliyor. 6+1 oldu bugun. Sutyensiz durursam goguslerim cok sizliyo ve aciyor yanlari.sutyen biraz daha iyi gelio sanki.sicak gunlerde eve geliyimde sutyeni cikariyim olayini yapamicam belliki:)
Bende hala tik yok. Suanda kahvaltiya krep mi yapsam die plan ypiyorm o derece.ne oburiksmişim

X