2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Hakkı'nızda hayırlısı olsun Can'ım .. Bu Bebek dimi 10
Gun once kesesi görünen

Birsey sormak istiyorum
ağustosun 1-4 u arası doktora gitsem kese ve bebek görünurmu karnimdan vajinal ultrason istemiyorumda

Arkadaslar henuz doktora gitmedim folik asit ne kullanıyorsunuz Suan da ben bir ara folbiol kullandım bitti almadim bir daha

arkadaşlar sat a göre 7.haftadayım şimdiye kadar sorun yoktu bugün iki kere kahverengi lekelenmeler oldu çok tedirgin oldum doktorumu da aramak istemedim.aynı durumu yasayan arkadaslar siz ne durumdasiniz

Benim
arkadaşlar sat a göre 7.haftadayım şimdiye kadar sorun yoktu bugün iki kere kahverengi lekelenmeler oldu çok tedirgin oldum doktorumu da aramak istemedim.aynı durumu yasayan arkadaslar siz ne durumdasiniz
Benim kahverengi sonrada çok açık kan rengi kanamam oldu ama kendiliğinden geçti hiçbirşey yapmadim ama tabiki senle aynı şey olcagi anlamına gelmiyo canm genede doktoru ara progestan verir bise bol su ic der

Benim

Benim kahverengi sonrada çok açık kan rengi kanamam oldu ama kendiliğinden geçti hiçbirşey yapmadim ama tabiki senle aynı şey olcagi anlamına gelmiyo canm genede doktoru ara progestan verir bise bol su ic der
ilk gebeligimde ayni durum olmustu progestan kullanmistim yan etkisi cok ciddi baş donmesi yaptı.o yuzden kullanmak da istemiyorum yerlesme lekelenmesi diye umut ediyorum sizinki ne kadar surede gecti

Mrb bende mart annesi olacağım inşallah tüp bebekle hamile kaldım benim de öğrendiğimizde değerim 198 çıkmıştı yani transferin 10. Günü 12. Gün 498 çıktı sağlıklı şekilde ilerliyoruz bi gün bu topiklere katılacağımdan umutsuzdum ama Allah'a şükürler olsun

Gozun aydin. Allah saglikli bir gebelik sureci ve bebis nasip etsin canim

Bana doktorum lekelenme olursa beni ara demişti. Ama bi başka doktor kırmızı kan görünce gel. Lekelenme vs normal demişti. Sen yarın acile git. Ne olur ne olmaz

Bende gecen hafta pembe kan gordum cok korkmustum, doktoru aradim agrili bi sekilde kirmizi kan gormedikce dusuk degildir korkma dedi. Cok sukur o gece kesilmisti ondan beride hicbisey gelmedi. Yerlesme lekesi oluyormus bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…