2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benim doktorumun ozel muayenehanesi var oraya gidiyorum yalniz ilk dogumumda dogumumu egopolde yaptirmisti doğuma kendi hemsireleri girdi ama tabi dogum oncesi ve sonrasi hastanenin ebeleri ilgilenmislerdi ilgilerine diyecek sözum yok yalniz ebeler okadar küçüķ kızlarki daha yeni mezunlar bi çok konuda sorun yasadim ornek dogumdan once elimden damar yolunu bi turlu acamadilar dogumdan sonra bebektwn topuk kanini bi turlu almayi beceremediler bebek bi anda morardı kosturarak hemen yogun bakima goturduler vs birdahski doğumumda doktoruma soyluycem baska bir hastane ayarlasin.ama tabi arti yonleri de var ornegin yenidoğan yoğun bakim uniteleri var bu her hastanede yok bir de doğum fotoğrafcilari varki ben acil doğuma girdigim icin benim icin guzel bi supriz olmustu.tek sorun ebeler cok ilgili iyiler ama acemiler.

çok şanslısın benim annemde 9 ay boyunca kusmuş bende ona benzemişim belliki inşallah benim 9 ay sürmez birde iyi bir doktor bulamadık özele gidiyoruz ama berbat ötesi...
Çok az bi kısım 9 ay kusuyo merk etme ben bizim gelin kadar kötü olanı görmedim 7 kilo vermşti aldrmayı bile düşündü hep sürcek sandık ama 16. Haftada geçti ha bazen tiksindiği şeyler oluo o kdr olur benm bile kaldı ilk çocukta tiksindğim şeyler, benimde her gin daha artıyo şmdi kusmaya doğru gidicek hissediyorum yemekler boğazmda tam 9. Hafta en kötüsü onu atlatrsak bidaha azalmaya gidiyo

Aynen canim ama tam aksine sutyensiz rahatım ben de ama bulanti filan yok şükür mü edeyim korkayım mi bilemedim sürekli açım sigara da içemeyince iyice yemeğe verdim kendimi
Aman kızlar sütyensiz gezmeyin ben öyle bi hata yaptım ztn emme başlayncada sarkmaya meyilli oluo sürekli emzir sağ memeler açık oluo emzrme sütyenleride gevşiyo zamanla dimdik göğüslerim sarkmaya başladı

Bu yazdığını yeni gördüm bnde çorludayım vatanda sedat tomruğa gidiyorum ikncisi benm , banada 7cm kistin var nrmalde 2-3 cm olurmuş ama önemli diil belki ağrı yapar bebeğe zararı olmaz dedi, çok önemli diyen niye öyle dedi nolurmuş, bulantı hapı verdi en etkili bnlar dedi dha başlamadm yarn alıcam

Benimkiler zaten sarkık canım sönmüş balon gibi kilo alıp vermekten ki hic cocugum yok çocuk fasli bitince toplatmayı düşünüyorum

Canm bende o nedenlerden dolayı kullanmak istemedim üç gün sürdü şimdi tamamen geçti ins seninkindede bir sknti olmaz
ilk gebeligimde ayni durum olmustu progestan kullanmistim yan etkisi cok ciddi baş donmesi yaptı.o yuzden kullanmak da istemiyorum yerlesme lekelenmesi diye umut ediyorum sizinki ne kadar surede gecti

Mide bulantılarım başladı, iştah kesildi daha erken değilmi. Sizler ne duurmdasınız
benimde 6. haftada yavaş yavaş başlamıştı 2 gündür kötüydüm bugün daha iyi gibiyim
Canım doktorum bana kahverengi akıntıların olabileceğini ancak kanamanın rengi kırmızıya döndüğü anda tehlikeli olduğunu söyledi
ben de geçen hafta kahverengi akıntı için gitmiştim dr. her renkli akıntı düşük tehlikesidir dedi ve progestan verdi.progestan kullanınca hemen geçti lekeler. bu çarşamba progestan biticek ve kontrole gideceğim.
lakeler iyi değil hamilelikte
ablamda serumla beslenmişti 3.5 aylıkken geçti bulantılar. bulantı ilaçları veriyor d.r lar ablama fayda etmemişti ama sana faydası olur belki. benim 1-2 gün tavan yapıyo bulantılar sonra azalıyo sonra yine artıyo.
bende aynı durumdayım dün 12 saat falan uyudum heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…