2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkadasım hic belirtim yok diyodu 8. Haftada bebeginin kalbi durdu :/ alakasi var midir bilemicem :/
ben geçen hafta dr. a sordum hatta kahverengi leke gelince mide bulantılarım durdu alakası var mı dedim.
yok zaten mide bulantı hiç olmayabilirse, senin çok fazla olmayacak demek ki bulantın dedi. gerçi benim perşembe cuma ve cumrtesi çok fazla oldu, bugün hafifledi.
benim görümcem de 5 aylık hamile hiç bulantısı olmadı sadece ara ara çok halsizlik oluyor sonraki gün geçiyor demişti.
bi arkadaşımında çok fazla bulantısı vardı onunkinin de kalbi duru.

Takip etmek gerekiyor patlayabilir alınması gerekebilir falan demişti ama ben buradaki doktorlardan memnun değilim benim anormal şekilde kusmalarım var kistten olabilir belkide biraz ağrımda var bulantı için metpamit ve zofer iç dedi bana size ne verdi çorluya gelmeyi düşünüyorum sedat beyi duymuştum birde semra tezcan var vatanda ama nasıl acaba

Bayanlara iyi demez burdakiler açıkçası blmiyorum nedense kadın doğumda erkekler daha güvenilir geliyo bana:) orhan ataşerde iyi ama ben senelerdr sedata gidiyorum sezeryanımda çok rahattı zofer verdi bana bişi dha yazmıştı yanımda diil kağıt, bi uğra bi kere istersen

Uffff bende doktora gittimde sormadım daha kullanmaya da baslsmadim bu çarşamba sorayım folbiol en iyisi ama diye duymustum
Evet Can'ım folbiol guzel ama baslamak lazım hatta daha uc au öncesinden başlamalı ben iki senedir kullandığım icin ocaktan beri bırakmıştım artık ümidim kalmadığı icin perşembeden beri evde kalanları ictim bugun nöbetçi eczaneden alacağiz onemli cunku

Banada erkek doktorlar daha güvenilir gelir ama kadın doğumda bayan olursa daha rahat ederim diye düşünmüştüm buradada bayana gittim ama hiç ilgilenmiyorlar haftaiçi gelmeyi düşünüyorum ya sedat beye ya semra hanıma bide seval hanım mı ne varmış onu önermişti birisi ama pek bilgim yok

İnşallah ben de aranıza katılırım. Dün gece dayanamayıp yaptığım test bu.. 1.si sabah çektim. Alttaki, ilk 5 dk da çıkan sonuç. İki kez düşük yaşadım. aylardır r klomen içiyorum. Hiç bu kadar net vw hemen çıkmazdı test. Bir anda umutlandım yine. İnşallah bu ay gelmiştir bebeğim.. Takvime baktım 3 haftalık olma ihti mali yüksek.. Sizve var mı?

Eklentiler

• IMG_20170716_132622-01.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20170716_035136-01.jpeg
    23,8 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20170716_034452.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 51
Canım memisler mevzusuna deginmissin çocuğum olmadan önce memisler masallahti 85-90beden sutyen takardim enem emzirdim emzirme donemi bitti o memelerden eser kalmadı civkidi sarkti koca kari memesine dondu simdi gene hamile kaldım ve goguslerimden anladım memelerin eskisi gibi oldu :) tabi kesin geçici bi donem bu emsirmeden sonra eski fiyaskoluguna döner :))

Ztn göbekten bakıyo ilk başta dediğim doktorlara git bi baktr sen blrsin tbi benm için farketmez erkek olması

Silik çıkması pozitif olduğunu gösteriyor aslında ama tabi en güveniliri kan testi...

Merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın inşallah gerçekten zor bir süreç bu.Siz bchg takibini düzenli yaptınız mı acaba kaç kaç arttı?yani normalde 2 günde 2 katına çıkıyor ya sizin bchg de artışı nasıl gözlemlediniz?16 bine çıktığında ne kadarlıktı mesela?

sebebi araştırıldı mı canım? benim eşimin sperminde baş anomalisi ve morfoloji düşüklüğü var ben de korkuyorum o yüzden :/

sebebi araştırıldı mı canım? benim eşimin sperminde baş anomalisi ve morfoloji düşüklüğü var ben de korkuyorum o yüzden :/
Evet genetik tanı için ankaraya gönderdik. Trizomi4 çıktı... doktorlar bunun bi şansızlık olduğunu kaza gibi düşünmemizi söylediler... ama insan yinede korkuyor... size ne dedi dr lar peki?

Evet genetik tanı için ankaraya gönderdik. Trizomi4 çıktı... doktorlar bunun bi şansızlık olduğunu kaza gibi düşünmemizi söylediler... ama insan yinede korkuyor... size ne dedi dr lar peki?
morfoloji ile bunların ilgisi yok dediler ama morfoloji oranımız baya düşük eskaza yapısı bozuk bir sperm de döllemiş olabilir diye korkuyorum. doktorlar ise herkes kadar senin düşük yapma ihtimalin dedi :/ sanırım sizin eşinizin sperminde bir sorun yoktu değil mi? bu arada yaşadığınız şey için çok üzüldüm bu korkudan dolayı hamilelik takvimi bile koyamıyorum :/

Evet canım aslında dr lar bu tarz şeylerle çok karşılaştığı için daha rahat... eşimin sprem testleri temiz çıkmıştı. Ama bir kere böyle bir şey yaşayan biri için ikinci hamilelik hep stres oluyor. Sen şuan kaç haftalıksın? Milyonlarca sperm var ya en sağlıklısıyla döllenmişse :) bir de böyle düşün... :)

4+4 teyim henüz canım çok erken yani.. keseyi bile görmedik daha. ya boş gebelikse ya bebeğimin kalbi durursa diye içim içimi yiyor. tüp bebek tedavisine başlayacaktık biz tam. yeni öğrendim yani hem sürpriz oldu hem zor oldu. eşimin sperm sayısı iyiydi ama kendimi çok inandırmıştım morfoloji düşük diye doğal yoldan olmayacağına... Allah'ım şu 3 ay dolmadan içim rahat etmeyecek :)

Gerçekten miiii? Ne kadar büyük bir mucize, inan çok sevindim :) aynı korkular eminim çoğu anne adayında vardır. İlk 3 ay dolmadan ben de rahat etmeyeceğim sanırım :) folik asit kullanıyorsun değil mi? Bana dr um imom kullanırken ek olarak vinelac diye bir vitaminde verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…