- 24 Nisan 2010
- 4.149
- 5.728
-
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.681
Evdeki çocuklar kac yasindaAyy ne guzell benimkide ikiz olsa keske yaanne ve baba tarafimda da var ikiz cokca ama bende niye yok anlamadim
Can'ımArkadaşlar bugün 5.haftayı doldurduk şükür. Önümüzdeki hafta doktora gitsek kalp atışını duyar mıyız acaba? 6haftalıkken duyan var mı?
İyiyiz cok sukur Can'ım sen nasılsın benim de fena göğus agrimNasilsiniz taze hamişler benim agrim kayboldu gögus uclarim kasiniyor baska belirti yok protein asermelerim devam ediyor...
Ara ara anı kalkınca basım donuyor bende Suan batma cok var alt tarafta dun gece adet sancısına benzer sancimMide bulantılarım başladı, iştah kesildi daha erken değilmi. Sizler ne duurmdasınız
Canım kaç mm dedi sana mesala bana 12 mm dediKızlar ya ben şimdi hamileyim ya 6 haftalık geçen gün gittim kalp atısı yoktu kese cok ufak büyümüştü ve bebekte yoktu içinde. Haftaya gel dedi doktorum boş kese riski var sanırım o da öyle dedi simdi 6 haftalık kesesini. Resmini atıcam bi bakarmısınız. haftaya kalp atısı olmazsa kürtaj olucam:/
Büyük kese kızımın 6. Haftadaki ultrasonu diğeri simdiki gebeliğimin
Belki geç dollenmedir bir anda büyüyen keseler var çok erken bence birseyl er demek icin....Kızlar ya ben şimdi hamileyim ya 6 haftalık geçen gün gittim kalp atısı yoktu kese cok ufak büyümüştü ve bebekte yoktu içinde. Haftaya gel dedi doktorum boş kese riski var sanırım o da öyle dedi simdi 6 haftalık kesesini. Resmini atıcam bi bakarmısınız. haftaya kalp atısı olmazsa kürtaj olucam:/
Ben kapl atisini 6+2 de duydum cnm. Ayrica herkeste ayni zaman duyulck diye bisiy yok. 8. Hftaya kadar duyuluyor hatta 10..hafta duyan bile var. Sakin hemen kurtaj olayim deme sen doktorlara bakma onlr hemen kotuyu cagiriyoe. Nefret ediyorum hepsinden. Sakin stres yapma.Kızlar ya ben şimdi hamileyim ya 6 haftalık geçen gün gittim kalp atısı yoktu kese cok ufak büyümüştü ve bebekte yoktu içinde. Haftaya gel dedi doktorum boş kese riski var sanırım o da öyle dedi simdi 6 haftalık kesesini. Resmini atıcam bi bakarmısınız. haftaya kalp atısı olmazsa kürtaj olucam:/
Ben sen 5+2 günlük hamileyim aynısı bende de oluyor sancı giriyor normaldir diyorum korkutmuyorum kendimi günlerimiz de aynıymış nerdeyseArkadaslar 5+1 günlük hamileyim. Ara ara alt karnıma kramp giriyor. Sonra geciyor. Kanama lekelenme yok çok şükür. Böyle belirtiler normal mi? Yaşayan var mı?
Belki geç dollenmedir bir anda büyüyen keseler var çok erken bence birseyl er demek icin....
Koreanmom Can'ım acele etme yaa 6. Hafta da kalp atisi duyulmuyor Kı genelde bebim oglumda da 8. Haftanin basında duyulmadı bos olabilir Dedi cok üzülmüştüm sonra 8. Haftanin sonunda duyuldu gec dollenme Dedi doktor bekle Lutfen iki haftası daha var en azından
Ben kapl atisini 6+2 de duydum cnm. Ayrica herkeste ayni zaman duyulck diye bisiy yok. 8. Hftaya kadar duyuluyor hatta 10..hafta duyan bile var. Sakin hemen kurtaj olayim deme sen doktorlara bakma onlr hemen kotuyu cagiriyoe. Nefret ediyorum hepsinden. Sakin stres yapma.
BilmiyorumHaftaya Cuma günü doktora gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Benim de doktorum 3000 de daha rahat görülür kese ve kalp atışı dedi. Bende bugün 1252 deyim. Haftaya Cuma günü gidicem doktora. Bakalım artık hayırlısı.
Benim çok uykum geliyor, ve göğüzlerimde, karnımda ağrı var başka bi belirtim yok imdilik çok şükür.
Katılıyorum sana. Bende Fotoğrafçıyım, düğün fotoğrafları çekiyorum. Sürekli arazideyim, denizde, gün batımı, ormanlık yol... Üstelik benim 6. gebeliğim. Çok şükür Allaha sağlıklı iki kızım var ve üç düşüğüm var. Öyle olduğu halde doktorum çalışmaya devam et dedi. Sadece kendime dikkat etmemi bol su içmemi istedi.
Her gün akşam kızlarımla gezmeye gidiyorum. Tabi ki yaşadığım düşükler sebebiyle aklım bebişimde, ama dediğin gibi onu yaratan Rabbim herşeyi benden iyi bilir ve korur. Yavrularımız yaratana emanet.
Neden seni bu kadar sık kontrole çağırıyorlar ?
Birden kendi yaşadığım o anlar geldi aklıma benim SAT 10 haziran , tedaviyle oldu ovülasyon 24 hazirandı.
1 Temmuzda aceleci davrandım ve kan testi yaptım 11,65 çıktı doktorum fazla sevinme dedi, 3 temmuzda tekrar baktım ve değer 5'e düştü bende iç çeke çeke ağladım. doktorun yanına gittim ve bi daha ki ay tekrar denicez adetini bekle dedi.
adet olamayınca 7 Temmuzda evde test yaptım hafif silik çizgi çıktı, 8 temmuzda gittim değer 160,5 , 10 temmuz 380, 11 temmuz 491 ve 13 temmuz 1252. Doktorum haftaya Cuma yı bekleyim dedi.
O kadar umudumu kayıp etmiştim ki, doktorum bile şaşırdı, kanda pozitif çıkınca. Çok şükür Allaha inşallah hayırlsı ile kucağımıza da alırız sağlıklı bir şekilde.
Bence kullan eğer sabah kullanman gerekiyorsa evden çıkacağın saate göre üç saat önce kalk bişeyler ye ve ilacı iç ve uyu. Sonra günlük hayatına devam et. Örneğin sabah 9 da evden çıkacaksan saat 6 da kalk .
Tamam tamam sozunu dinlicem :)Aynen cnm cok dinleme kendiniiii :)
Allah yardımcın olsun canim kolaylıklar diliyorum hakkında hayırlısı olsunDaha önce bir gebelik geçirdim böyle. 9. Haftaya kadar bekledik kalp atısı olmadı doktorum eger bebek olusumu olmazsa alırız dedi cünkü kese hem az büyüdü hemde bebek olusması gerekiyordu cünkü on gün önce göründü kese 10 günde bu kadar büyüdü o yüzden anladık doktorumda bende
Canımm cevabın icin tesekkur ederim. Haklısın rahat olmamiz gerek. Kese icin ne zaman gideceksin doktora. Ben pazartesi gidecegim bakalim gorunecek mi:)Ben sen 5+2 günlük hamileyim aynısı bende de oluyor sancı giriyor normaldir diyorum korkutmuyorum kendimi günlerimiz de aynıymış nerdeyse
Oglum 10 kizim 3 yasinda :)Evdeki çocuklar kac yasinda
Allah yardımcın olsun canim kolaylıklar diliyorum hakkında hayırlısı olsun
Benim de pazartesi ilk kontrolüm Görürüz inşallah minnoşlarıCanımm cevabın icin tesekkur ederim. Haklısın rahat olmamiz gerek. Kese icin ne zaman gideceksin doktora. Ben pazartesi gidecegim bakalim gorunecek mi:)
MaşaAllah rabbim hayirli evlat eylesinOglum 10 kizim 3 yasinda :)