2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Belirtisi var mıydı? Mide bulantısı yaşadı mı mesela?Bende pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymaya ama bende huzursuzum hiç mide bulantım yok sat 28 mayıs
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah zor bir süreç ama evrene güzel mesajlar vermek lazım hiç belirti görmeyen çok insan var

Benim salı günü değer 95 ti ve bugün 4+3 üm.yumurtladığım günü emin olarak bildiğim için senin değerine göre doğumunun 13 mart olması sanki çok erken gibi geldi.4+5 yada 4+6 olabilir.
En son adet tarihime göre o çıkıyor şuan adetlerim düzensiz tam belli olmadığı için şuanlık öyle bu hafta içi kontole gittiğimde güncellerim. Düzensiz olduğu için haftadan tarihten emin olamıyorum

Merhaba arkadaşlar sürpriz bir hamilelik oldu 14 aylık bir kızım var İlk hamileliğimde yaşamadıklarını yaşıyorum birkaç damla kanamam oluyor ve midem kötü doktora sordum normal dedi var mı aynı şeyleri yaşayan

Belirtisi var mıydı? Mide bulantısı yaşadı mı mesela?Bende pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymaya ama bende huzursuzum hiç mide bulantım yok sat 28 mayıs
Zeynepkamis benimde sat 28 mayıs inanılmaz bir mide bulantım var burda midem bulanmıyor diyen arkadaşlara o kdr özeniyorum ki hiçbirşey yiyemiyorum su bile içemiyorum sürekli kusuyorum.

Kanamayı değil ama bulantıyı yaşıyorun sabahları az oluyor. Gün ilerledikçe artıyor. Hiç zevk almıyorum ne yediğimden ne yaptığımdan bende kusma fobisi var bide. Aklım gidiyor kusarım diye. Direniyorum. Ama sanırım artık korkum başıma gelecek. 5+3 üz daha

İnşallah geçer biran önce canım

ben son adete göre yazsam 7. haftada oluyor cnm belliki seninde geç çatlama olmuş, kese için ne zaman gideceksin ben perşembe inş görebiliriz.evet ultrason sonucuna göre güncellersin

ben son adete göre yazsam 7. haftada oluyor cnm belliki seninde geç çatlama olmuş, kese için ne zaman gideceksin ben perşembe inş görebiliriz.evet ultrason sonucuna göre güncellersin
Pazartesi kese için gel dedi bugün ama nasıl görecek bilemiyorum hemen bana göre erken gibi ama doktor pazartesi gel dedi kaç haftalık oldugu belli olsa da gelişimine baksam bende inşallah canım Bana da sanki 5 haftalık olmuştur gibi geliyo artık nasıl hissediyosam onuda kendimce

idrara sıkışık git cnm, inş görünür, bakalım kaç haftalık çıkacak.bana da haber ver cnm görünürse belki öne alırım randevumu vajinal bakmak isterse ben istemiyorum, sen?

idrara sıkışık git cnm, inş görünür, bakalım kaç haftalık çıkacak.bana da haber ver cnm görünürse belki öne alırım randevumu vajinal bakmak isterse ben istemiyorum, sen?

Araştırdım vajinal ultrasonu ama öyle çok sıkıntısı olan olmamış bende istemiyorum açıkçası o yüzden pazartesi değilde haftasonu cumartesi gitmeyi düşünüyorum en azından rahat görünür karından korkuyorum açıkçası vajinal olandan

Çok geçmş olsun hayırlısı böyleymiş 1 sene beklemek çok diilmi acaba birde belirti oldumu
Amin canim fiziksel bir belirti hissetmedim usg de görünmedi degerler oldukca yuksrj oldugu halde dopplerde de ilk etapta görünmedi 2 gun sonra molar gebeligi destekledi görüntü.en ufak bir parca dahi kalmis olma ihtimaline kardin 1 yil bhcg takibi yapılacak çünkü kansere cevirebilirmiş.bebek olursa anlasilmaz o yuzden yasak

O çok fazla artış mol gebelikte oluyor. Dış gebelikte değerler az az artıyor hatta bazen biraz düşüp yine artıyor plato çiziyor. Dış gebeliğin en büyük belirtisi düzensiz artan hcg ve yüksek değere rağmen ultrasonda gözlenemeyen kese

Hayırlı gunler guzel
Mart anneleri ben bugun ikinci beta testi verdim
Birazdan Alicam değerim iki katı olmustur umarım eger deger yolundaysa doktora onumuzde ki hafta sonu gitmeyi planlıyorum kese görünsün diye :) umarim
Hepimiz guzel haberlerle geliriz opuyorum sizi .. Yeni gelen anneler hosgeldiniz hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…