- 25 Şubat 2015
- 123
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.661
Arkadaşlar bugün 5.haftayı doldurduk şükür. Önümüzdeki hafta doktora gitsek kalp atışını duyar mıyız acaba? 6haftalıkken duyan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bugün 5.haftayı doldurduk şükür. Önümüzdeki hafta doktora gitsek kalp atışını duyar mıyız acaba? 6haftalıkken duyan var mı?
Merhaba canım. Benimde göğüs uçlarım çok hassas. Dokunnca acayip acıyor. :) yanları falanda sanki günlerce çok aıkı sutyen takmış gibi bi ağrılı bi huzursuz :) bebişlerin sütü hazırlanmaya başladı sanırım :)Nasilsiniz taze hamişler benim agrim kayboldu gögus uclarim kasiniyor baska belirti yok protein asermelerim devam ediyor...
Benimde bulantılarım var. Ta adet öncesinden beri hemde. Gün geçtikçe şiddetleniyor. O yüzden hiç iştahım yok. Sırf bebek gelişimi için zorla bişeyler yiyorum. Yoksa sadece su. Çok iğrenç halde midemMide bulantılarım başladı, iştah kesildi daha erken değilmi. Sizler ne duurmdasınız
İnşallah haftaya cuma randevum var doktor kalp atışını duyarız dedi 6+2 olucam :)Amin canım bir de kalbinin atışını duysaydık hayırlısıyla :)
Benim haftaya randevum var 6+2 olacağım doktor kalp atışını duyarız dedi.Arkadaşlar bugün 5.haftayı doldurduk şükür. Önümüzdeki hafta doktora gitsek kalp atışını duyar mıyız acaba? 6haftalıkken duyan var mı?
Canım doktorum bana kahverengi akıntıların olabileceğini ancak kanamanın rengi kırmızıya döndüğü anda tehlikeli olduğunu söylediKizlar benim açık kahverengi bir kanamam oldu sizce önemlimidir. .
Teşekkürederim canimCanım doktorum bana kahverengi akıntıların olabileceğini ancak kanamanın rengi kırmızıya döndüğü anda tehlikeli olduğunu söyledi
Kanama cok onceden oluyor ve asagi inene kadar rengi kahverengiye donusuyor bu yuzden rengi boyle ama yinede dr.a git bence yine olursa yada dinlen bi sure...Kizlar benim açık kahverengi bir kanamam oldu sizce önemlimidir. .
Cnm korkma ama acil doktoruna haber ver progestan bir se üçe cikar ve bolca dinlen.Kizlar benim açık kahverengi bir kanamam oldu sizce önemlimidir. .
Sakin öyle düşünmeyin kahverengi akıntının damlası bile bazen çok önemli ben hiç kırmızı leke görmeden birkaç damla kahve akıntı ile bebeğimi kaybettim herkeste aynı sorun olacağı için demiyorum tedbiri hiç elden bırakmayın diye diyorum arkadaşlar.Canım doktorum bana kahverengi akıntıların olabileceğini ancak kanamanın rengi kırmızıya döndüğü anda tehlikeli olduğunu söyledi
Benimde 3. Bebeğim hatta 4 liyebilirim ikiz olabilir iki oğlum varKanama cok onceden oluyor ve asagi inene kadar rengi kahverengiye donusuyor bu yuzden rengi boyle ama yinede dr.a git bence yine olursa yada dinlen bi sure...
goguslerimdeki kasinti beni delirtiyor bu arada pek onemi yok ama cinsiyetine takmis durumdayim sirf merak yani tek dilegim saglikli olmasi zaten bi kizim bi oglum var cok sukur :) nub teorisi diye bi gruba katildim tavsiye ederim
Nub teorisi ne ?Kanama cok onceden oluyor ve asagi inene kadar rengi kahverengiye donusuyor bu yuzden rengi boyle ama yinede dr.a git bence yine olursa yada dinlen bi sure...
goguslerimdeki kasinti beni delirtiyor bu arada pek onemi yok ama cinsiyetine takmis durumdayim sirf merak yani tek dilegim saglikli olmasi zaten bi kizim bi oglum var cok sukur :) nub teorisi diye bi gruba katildim tavsiye ederim
Hayırlı olsun inşallah? Bir türlü çift çizgi göremeyip kan testiyle öğrenenlerdenim bende
Bende 24temmuza randevu aldım. 6+2 oluyorum umarım duyarız bizde inşallahBenim haftaya randevum var 6+2 olacağım doktor kalp atışını duyarız dedi.
Face de bi grup cinsiyet tahmini yapiyorlar ultrason resimleriyle... cokda basarililar...Nub teorisi ne ?
Ayy ne guzell benimkide ikiz olsa keske ya anne ve baba tarafimda da var ikiz cokca ama bende niye yok anlamadimBenimde 3. Bebeğim hatta 4 liyebilirim ikiz olabilir iki oğlum var