2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Arkadaşlar bugün 5.haftayı doldurduk şükür. Önümüzdeki hafta doktora gitsek kalp atışını duyar mıyız acaba? 6haftalıkken duyan var mı?

Canım biz 5+3 olduk. Dün gittik malesef sadece kese var. Bebiş yada kalp atışı göremedik. Onun için 2 hafta sonra gidicez. 7-8 den önce duyulmuyor minnoş kalpleri :)

Nasilsiniz taze hamişler benim agrim kayboldu gögus uclarim kasiniyor baska belirti yok protein asermelerim devam ediyor...
Merhaba canım. Benimde göğüs uçlarım çok hassas. Dokunnca acayip acıyor. :) yanları falanda sanki günlerce çok aıkı sutyen takmış gibi bi ağrılı bi huzursuz :) bebişlerin sütü hazırlanmaya başladı sanırım :)

Mide bulantılarım başladı, iştah kesildi daha erken değilmi. Sizler ne duurmdasınız
Benimde bulantılarım var. Ta adet öncesinden beri hemde. Gün geçtikçe şiddetleniyor. O yüzden hiç iştahım yok. Sırf bebek gelişimi için zorla bişeyler yiyorum. Yoksa sadece su. Çok iğrenç halde midem

Kizlar benim açık kahverengi bir kanamam oldu sizce önemlimidir. .
Kanama cok onceden oluyor ve asagi inene kadar rengi kahverengiye donusuyor bu yuzden rengi boyle ama yinede dr.a git bence yine olursa yada dinlen bi sure...

goguslerimdeki kasinti beni delirtiyor :KK43: bu arada pek onemi yok ama cinsiyetine takmis durumdayim sirf merak yani tek dilegim saglikli olmasi zaten bi kizim bi oglum var cok sukur :) nub teorisi diye bi gruba katildim tavsiye ederim

Canım doktorum bana kahverengi akıntıların olabileceğini ancak kanamanın rengi kırmızıya döndüğü anda tehlikeli olduğunu söyledi
Sakin öyle düşünmeyin kahverengi akıntının damlası bile bazen çok önemli ben hiç kırmızı leke görmeden birkaç damla kahve akıntı ile bebeğimi kaybettim herkeste aynı sorun olacağı için demiyorum tedbiri hiç elden bırakmayın diye diyorum arkadaşlar.

Kanama cok onceden oluyor ve asagi inene kadar rengi kahverengiye donusuyor bu yuzden rengi boyle ama yinede dr.a git bence yine olursa yada dinlen bi sure...

goguslerimdeki kasinti beni delirtiyor :KK43: bu arada pek onemi yok ama cinsiyetine takmis durumdayim sirf merak yani tek dilegim saglikli olmasi zaten bi kizim bi oglum var cok sukur :) nub teorisi diye bi gruba katildim tavsiye ederim
Benimde 3. Bebeğim hatta 4 liyebilirim ikiz olabilir iki oğlum var

Nub teorisi ne ?

X