2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Evet canım duyduk kalbinin sesini..çok minnak..5mm daha..neslihan gürbüz hangi hastanede? Ben doktorum dan memnunum sıkıntı bana uzak olması ve örneğin 9 Randevusu 10 da anca giriyorsun.hep ameliyatta. .kapının onu hep dolu ama çok güven verici..
Rabbim bize de nasip etsin o minik kalplerini duymayı . Neslihan Gürbüz Batı Anadolu tıp merkezinde. Çınarlı,Mavişehir,Bayraklı da şubeleri var. Ben çınarlı'ya gideceğim balçovada oturuyorum en yakın orası çünkü. Neslihan Gürbüz de yoğun diyorlar bakalım memnun kalmazsam Melek Hanımı da denerim. İçimize sinen doktoru bulana kadar devam.

Bilmiyorum :anneadayı: Haftaya Cuma günü doktora gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur.

Birden kendi yaşadığım o anlar geldi aklıma benim SAT 10 haziran , tedaviyle oldu ovülasyon 24 hazirandı.
1 Temmuzda aceleci davrandım ve kan testi yaptım 11,65 çıktı doktorum fazla sevinme dedi, 3 temmuzda tekrar baktım ve değer 5'e düştü bende iç çeke çeke ağladım. doktorun yanına gittim ve bi daha ki ay tekrar denicez adetini bekle dedi.
adet olamayınca 7 Temmuzda evde test yaptım hafif silik çizgi çıktı, 8 temmuzda gittim değer 160,5 , 10 temmuz 380, 11 temmuz 491 ve 13 temmuz 1252. Doktorum haftaya Cuma yı bekleyim dedi.

O kadar umudumu kayıp etmiştim ki, doktorum bile şaşırdı, kanda pozitif çıkınca. Çok şükür Allaha inşallah hayırlsı ile kucağımıza da alırız sağlıklı bir şekilde.

Canım aslında ben kasık ağrısı sebebiyle gitmiştim acile erkenden bebeği öğrenmek değildi niyetim ama içten içe dua ediyordum olsun diye işin garibi benim değerim 0.012 küsurlu birşey çıktı doktor kesin hamilelik yok önümüzdeki aya inşallah dedi. Evde yaptığım testte bile çift çizgiye inanamadım. Kesin hamile değilim test bozuk dedim ama ovülasyon testi de pozitif çıkınca regl günü hemen kan verdim. Şükür ki doktorlar yanıldı Rabbim ol dedimi oluveriyor gerçekten kim ne derse desin.

Su 22 temmuz felsefe pıt pıt sesleri duysal hayirlisiyla bakalım ligde bulantıları bende gün geçtikçe bas gösteriyor kizimda 8haftada başlamıştı bunda başladı şimdiden nerelere atam kendimi oyy :))
Ahhh 22 temmuz ahh :KK14: gelemedin bulantısı olmakta güzel ben burdayım biyere gitmedim:KK76: diyor annesi benim bulantilarim çok azaldı endiseleniyorum:110::110:

Ahhh 22 temmuz ahh :KK14: gelemedin bulantısı olmakta güzel ben burdayım biyere gitmedim:KK76: diyor annesi benim bulantilarim çok azaldı endiseleniyorum:110::110:
Kızlar benim hiç bulantım olmuyor normal mi sizce? Arada çok hafif kasık ağrım var bide göğüs hassasiyeti okadar. İlk hamileliğimde düşük oldu onda da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum:KK43:

Eğer hamile isem son doğumtarihi 02/04/2018 görünüyor ama sezeryanla ilk doğum olduğu için Mart sonunda bebiş doğar öncelikle hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Rabbim Sağlıkla kucaginizda göstersin inşallah evladlarinizi İnşallah aranıza katilirim bende

O da kötü ya, inşallah çabuk atlatırsın canım. elma, leblebi, galeta, tuzlu çubuk bunlardan ara ara atıştırsan faydası olabilir belki
tuzlu çubuk yiyorum şuan tek besin kaynağım , diğerlerini de deneyeceğim teşekkürler
Su 22 temmuz felsefe pıt pıt sesleri duysal hayirlisiyla bakalım ligde bulantıları bende gün geçtikçe bas gösteriyor kizimda 8haftada başlamıştı bunda başladı şimdiden nerelere atam kendimi oyy :))
benim de geçen hafta yavaştan başlamıştı 2 gündür tavan yaptı, çok kötü sıcak basıyo, gece 11 de çıkarıyorum. ben de kendimi nerelere atam modundayım
benim de geçen hafta bi ara azalmıştı şuan tavan yaptı merak etme, o mide bulantıları gelince bugünleri arayacaksın
Kızlar benim hiç bulantım olmuyor normal mi sizce? Arada çok hafif kasık ağrım var bide göğüs hassasiyeti okadar. İlk hamileliğimde düşük oldu onda da hiç bulantım olmamıştı korkuyorum:KK43:
sonradan da olabilir, hiç olamayabilir de, görümcem mide bulantısız geçirdi sadece halsizlik vardı onda, ne şanslı insanmış

Bende de 2 adet cikti sol yumurtalikta ama seninki kadar buyuk degil 3 er cm civari doktorum zararsiz dedi çoğu 12. Haftaya kadar kendiliğinden geciyormus ama tabi dikkatli olmamız gerekiyor doktor bana ani hareket yapmayi hoplayip ziplamayi ve bi sure cinsel iliskiyi yasakladi bir de zaman zaman ağri yapabilir dedi
Bana hiç birşey demedi önemli görmemişimdir oyüzden sölememişimdir falan dedi bakmadı bile tekrardan bugün bakmışlar ben bakmıyım pazartesi gel bidaha bakarız dedi :KK43:

Rabbim bize de nasip etsin o minik kalplerini duymayı . Neslihan Gürbüz Batı Anadolu tıp merkezinde. Çınarlı,Mavişehir,Bayraklı da şubeleri var. Ben çınarlı'ya gideceğim balçovada oturuyorum en yakın orası çünkü. Neslihan Gürbüz de yoğun diyorlar bakalım memnun kalmazsam Melek Hanımı da denerim. İçimize sinen doktoru bulana kadar devam.
Insallah canim saglikla aliriz hepimiz ..Evet içimize sinmesi çok önemli. .ben de balcova da çalışıyorum. .vergi dairesinde..beklerim vaktin olursa..
.

Günaydın kızlar içimde bir sıkıntı var. Bebek görmeden havaya giremiyorum en yakın arkadaşım boş gebelik yaşadı. Onun yaşadıklarına yakından şahit olmak bana da travma yaptı. Heyecan yapamıyorum :/ eşimin spermlerinde baş anomalisi vardı..
Hiç heyecan yapma..benim de eşimin de sperm morfolojisi düşüktü.ama bebiş var..bende de var gerçi böyle kuruntular..kötüyü cagirmayalim güzel düşünelim. .

Günaydın kızlar içimde bir sıkıntı var. Bebek görmeden havaya giremiyorum en yakın arkadaşım boş gebelik yaşadı. Onun yaşadıklarına yakından şahit olmak bana da travma yaptı. Heyecan yapamıyorum :/ eşimin spermlerinde baş anomalisi vardı..
Belirtisi var mıydı? Mide bulantısı yaşadı mı mesela?Bende pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymaya ama bende huzursuzum hiç mide bulantım yok sat 28 mayıs

Hiç heyecan yapma..benim de eşimin de sperm morfolojisi düşüktü.ama bebiş var..bende de var gerçi böyle kuruntular..kötüyü cagirmayalim güzel düşünelim. .
Aynen morfolojisi de yüzde 1 veya 2 çıkıyordu. Anomali başta olunca korktum ben. :KK43:
Belirtisi var mıydı? Mide bulantısı yaşadı mı mesela?Bende pazartesi gideceğim kalp atışlarını duymaya ama bende huzursuzum hiç mide bulantım yok sat 28 mayıs
Mide bulantısı ile ilgisi olmaz ki onun. Ablamın da hic midesi bulanmadı haftaya doğumu var

Canım içini ferah tut dua et bol bol Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah..

Gunaydinnnn. Burda mutsuz ve umutsuz bir arkadas cizmisler. Dur heken silgimi aliyim o asık surati gulen surat yapiyim.
Annemin kadin dogumcusu şunu demis,eger dusecegi varsa tum gun yat sdce isiga bak yine duser.
Anliyorm zor zamanlar yasamissin. Ama hepimiz bir degilizki,her hamilelik bile bir degil.
Bak ben ne bulanti ne baska bsy hic bir belirtim yok.sdce goguslerim sizliyo ve sisti.birde arada kasik batmasi saniyelik.onun disinda bsym yok. Niye yok die endise etmiyorm acikcasi. Eger olacagi varsa ben kendimi yerlerede atsam olacak. Ben duzgun beslenme saglikli beslenme tehlikeli seyler yapmama gibi sorumluluklarimi yerine gtriyorm.gerisi Allaha emanet.bence smdiden uzulmektense basina gelince uzul.eger hersey normal oldgnu ogrendiginde buseferde nie uzuldum nie bebegide strese soktm die uzulceksin.
Bence oluruna birak.uzulsektr sonucu degistiremiyoruz canim.
Hersey guzel olacak..

X