Bilmiyorum
Haftaya Cuma günü doktora gidicem inşallah hakkımızda hayırlısı olur.
Birden kendi yaşadığım o anlar geldi aklıma benim SAT 10 haziran , tedaviyle oldu ovülasyon 24 hazirandı.
1 Temmuzda aceleci davrandım ve kan testi yaptım 11,65 çıktı doktorum fazla sevinme dedi, 3 temmuzda tekrar baktım ve değer 5'e düştü bende iç çeke çeke ağladım. doktorun yanına gittim ve bi daha ki ay tekrar denicez adetini bekle dedi.
adet olamayınca 7 Temmuzda evde test yaptım hafif silik çizgi çıktı, 8 temmuzda gittim değer 160,5 , 10 temmuz 380, 11 temmuz 491 ve 13 temmuz 1252. Doktorum haftaya Cuma yı bekleyim dedi.
O kadar umudumu kayıp etmiştim ki, doktorum bile şaşırdı, kanda pozitif çıkınca. Çok şükür Allaha inşallah hayırlsı ile kucağımıza da alırız sağlıklı bir şekilde.
Canım aslında ben kasık ağrısı sebebiyle gitmiştim acile erkenden bebeği öğrenmek değildi niyetim ama içten içe dua ediyordum olsun diye işin garibi benim değerim 0.012 küsurlu birşey çıktı doktor kesin hamilelik yok önümüzdeki aya inşallah dedi. Evde yaptığım testte bile çift çizgiye inanamadım. Kesin hamile değilim test bozuk dedim ama ovülasyon testi de pozitif çıkınca regl günü hemen kan verdim. Şükür ki doktorlar yanıldı Rabbim ol dedimi oluveriyor gerçekten kim ne derse desin.