2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar gaviskon veya rennie kullananlar vardı. Ben dr.dan yazmasını istemiştim bana rabby-d diye bir hap yazmıştı. Bu sabah içtim aç karna, mideme dokunacak şeylerde yedim biraz ama şuan şükür bir sıkıntı olmadı. Normalde dikkat ettiğim halde her aksam mutlaka yanıyor ve ağzıma geliyordu. Eğer sorunu geçmeye varsa dr.una danışıp kullanabilir belki diye yazdım.
Canim merhaba bu ilacın gebelik katagorisi b dir,yani az da olsa bebeğe geciyor demek onun yerine a katagorisindeki gaviscon ve renne dou yu kullanmani oneririm evet bu ilacin da zararli oldugu kanıtlanmamis ama neden a katagoriler dururken b yi kullanasinki.gavisconu bol bol kullansanda bi zarari yok bebeğe geçmiyor a katagoride çunku.

Bende bu aya kadar kilo almadığımı sanıyordum ama 3 kilo da ben almışım :KK66: az mı çokmu bilemedim. 57 den 60 çıkmışım.
İyidir yaa ayda bir kilo alsak doğuma 9 kilo eder :) :)
12-13 arası doğumdan sonra tamamen gider diyorlar inşallah öyle olur...
Bende 18.haftada tartıldım 3 kilo almıştım. 56 ile baslaeım en son 59du. Hemşire bişey demedi kiii kilo konusunda takıntılı kadın :))
İlk doğumda 17 kilo almıstım ve doğum sonrası 40 çıkasıya kalmadan 10 kg gitmişti bile. Bir iki ay içinde de tamamen eski kiloma döndüm. Onca sey yiyip içtiğim halde süt olsun diye. Cok terlemiştim lohusayken onunda katkısı oldu sanırım

Canim merhaba bu ilacın gebelik katagorisi b dir,yani az da olsa bebeğe geciyor demek onun yerine a katagorisindeki gaviscon ve renne dou yu kullanmani oneririm evet bu ilacin da zararli oldugu kanıtlanmamis ama neden a katagoriler dururken b yi kullanasinki.gavisconu bol bol kullansanda bi zarari yok bebeğe geçmiyor a katagoride çunku.
İçimi rahat ettirmeyen kısımda burası canım. İlkinde hep gaviskon kullandım. Bunda dr ikidir rabby yazıyor. Bugün içim rahat etmedi diye almadım. Kullananları araştırdım baya da fazlalar. Günde 2 3 kere kullanan bile var. Kafam allak bullak oldu ama içmedim yine:(

Bende 18.haftada tartıldım 3 kilo almıştım. 56 ile baslaeım en son 59du. Hemşire bişey demedi kiii kilo konusunda takıntılı kadın :))
İlk doğumda 17 kilo almıstım ve doğum sonrası 40 çıkasıya kalmadan 10 kg gitmişti bile. Bir iki ay içinde de tamamen eski kiloma döndüm. Onca sey yiyip içtiğim halde süt olsun diye. Cok terlemiştim lohusayken onunda katkısı oldu sanırım
Senin doğumunda mı yaz sıcaklarıma denk gelmişti. Ben oğlumu temmuz sonu doğurdum dediğin gibi aşırı sıcaktı ve terlemekten de kilo kaybettim. 15 kilo almıştım son doğumumda diğerindede 12 ilkinde hiçç kalmadı eve geldiğimde bütün kıyafetlerim oluyordu. İnşallah çok coşmayız

56 ile hamile kaldim suan 62 yim . 1 kilo fazlam var ozaman ama son aylar birden kilo aliniyor diyorlar onu da düsünmek lazim :)
Valla bende anlamıyorum vücuduma bakıyorum sadece göbeğim kilo almış gibi :)
Bebeğe bakıyorum 150 gr cık :) kedi burdaysa et et burdaysa kedi nerede demek geliyor içimden :KK76::dondurma::KK51:

Kızlar günaydın ben doktora gittim doktorum sürpriz yaptı renkli ultrasona soktu beni oğluşumun cinsiyeti aynı 19 haftalık 330 gram 23 cm boyundaymış resmini atayım bir bakın keyfine diyecek yok ama onu çok seviyorum babaya da yolladık videosunu o da çok mutlu oldu bir de biraz kıyafet aldım oğluma her şey güzel gidiyor şükürler olsun

Eklentiler

• D5DDA99A-A456-4C60-B737-34A0E75FBF1B.webp
    D5DDA99A-A456-4C60-B737-34A0E75FBF1B.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 129
Senin doğumunda mı yaz sıcaklarıma denk gelmişti. Ben oğlumu temmuz sonu doğurdum dediğin gibi aşırı sıcaktı ve terlemekten de kilo kaybettim. 15 kilo almıştım son doğumumda diğerindede 12 ilkinde hiçç kalmadı eve geldiğimde bütün kıyafetlerim oluyordu. İnşallah çok coşmayız
İnşallah canım ya son aylardan korkuyorum.
Benim ekim sonundaydı. Ama fena ter attım, emzirmek için çok uğraştım, ileri derece kolikti oğlum. Bir tek geceleri rahatlarsa emiyordu. O zaman bile kıyafet değiştiriyordum.
Bende kıyafetlerime girebildim o yüzden çok güzeldi. 17 kilo alıp doğurup 3 gün sonra ince görünmek nasılda güzeldi :-)

İnşallah canım ya son aylardan korkuyorum.
Benim ekim sonundaydı. Ama fena ter attım, emzirmek için çok uğraştım, ileri derece kolikti oğlum. Bir tek geceleri rahatlarsa emiyordu. O zaman bile kıyafet değiştiriyordum.
Bende kıyafetlerime girebildim o yüzden çok güzeldi. 17 kilo alıp doğurup 3 gün sonra ince görünmek nasılda güzeldi :-)
İnşallah canım bu seferde öyle olur...
Kolik bebek çok zor :( yaşayan bilir ilk oğlum öyleydi şükür ikinci çok sakin bir bebekti.bakalım kızlarımız nasıl olacak ;)
Sen ayrıntılı ultrasona girmişmiydin canım devlete gidiyorum demiştin?

İnşallah canım bu seferde öyle olur...
Kolik bebek çok zor :KK43: yaşayan bilir ilk oğlum öyleydi şükür ikinci çok sakin bir bebekti.bakalım kızlarımız nasıl olacak :KK66:
Sen ayrıntılı ultrasona girmişmiydin canım devlete gidiyorum demiştin?
İnşallah ikincide öyle olmaz. Çok yıpratıcı gerçekten, ilk olunca tecrübede olmuyor, ne yapsan fayda etmiyor felan.. canları sağolsun iyi olsunlarda :)
Ayrıntılıya 3 kasımda giricem canım. 23.haftanın içinde oluyorum.

Kızlar günaydın ben doktora gittim doktorum sürpriz yaptı renkli ultrasona soktu beni oğluşumun cinsiyeti aynı 19 haftalık 330 gram 23 cm boyundaymış resmini atayım bir bakın keyfine diyecek yok ama onu çok seviyorum babaya da yolladık videosunu o da çok mutlu oldu bir de biraz kıyafet aldım oğluma her şey güzel gidiyor şükürler olsun
ayy cok guzel yaa masallahhh :) ben 16. haftada girmistim renkli ultrasona ama ozaman cok kucuktu hic bisey anlamamistim o renkliden seninki masallah tam net belli oluyor hepsi :)

Devletlerin prosedürü birbirinden farklı anladığım kadarıyla. Özeller genellikle aynı haftalara veriyor. Hayırlısı olsun canım napalım
evet degisiyor sanirim Randevu almaya gittigimde bir bayanla tanistim o 8.ayinda giriyordu ayrintiliya cok şaşırmıştim Nasil olur diye ama doktoru unutmus onceden simdi istemis

ayy cok guzel yaa masallahhh :) ben 16. haftada girmistim renkli ultrasona ama ozaman cok kucuktu hic bisey anlamamistim o renkliden seninki masallah tam net belli oluyor hepsi :)
Teşekkür ederim canım sağolsun jest yaptı doktorum bu arada bu ay 1 kilo almışım sadece çok iyi gidiyorsun dedi doktorum olsun net olmasa da insana anı oluyor videosunu da çektik ablası çekti

Ooyy sevsinler senii , gülüyor sanki yaaa maşallah . Anneye kur yapmış anlaşılan. ;)

Teşekkür ederim canım sağolsun jest yaptı doktorum bu arada bu ay 1 kilo almışım sadece çok iyi gidiyorsun dedi doktorum olsun net olmasa da insana anı oluyor videosunu da çektik ablası çekti
güzel bir hatira olarak kalicak ne guzel :) kacinci ayindasin toplam kac kilo aldin canim ?

Back
X