- 24 Nisan 2010
- 4.149
- 5.727
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #1.101
Ben hemde ikiz gebelikŞu anda Hiç belirti yaşamayan anneler var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hemde ikiz gebelikŞu anda Hiç belirti yaşamayan anneler var mi
Benimde ikinci bebeklik ıns oğlum şu an 23 aylık bende 7.haftayi bekliyorumSelam arkadaşlar. Benimde ilk bebeğim 3 yaşında Allah bağışlarsa. Şimdi de 2. gebelik heyecanı :) yalnız ben ilkinde de böyle yapmıştım testi yaptım beklemedeyim. söyle bi 7 hafta olsun Allahın izniyle o zaman kese kalp atışı fln görünürse İnşallah o zaman dr a gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden ayaklanmadım yani ama tabi folik asit kullanmaya başladım çoktan
Oo masallah Allah tamamına.erdirsinBen hemde ikiz gebelik
Cuma kontrolüm ama gelmiyor sanki :)) bulantım var. Kusma olmadı daha ama sürekli tiksinti bulantı. Az önce canım önce zeytin istedi. Koca kase yedim. Şimdi bulantı çekiyorum zaten bundan şüphelenmişti çevremdekiler. Bi heves yemeğe oturup sonra midem bulanıyor diyordum. Ama zerre ihtimal vermedim. Rabbim mucizesini gönderdi elhamdülillah. Bide sağlıklı olduğunu öğrenirsem daha benden mutlusu yok :) ha bide kız olursa mutluluktan çıldırırmNihayet beni anlayan biri :) buradaki herkesin ikinci gebeligi masallah. Ben korkudan takvim bile koyamiyorum
Canım hayırlı olsun. Kaçıncı haftadasın ve değerin kaç çıktı ?Ben hemde ikiz gebelik
Canım moralim cok bozuk sabahtan belli düşünmekten kafayi yiycem.adetime göre 6 hafta 3 günlük ama bugün 5 hafta 1 günlük dedi doktor bir tanede komşu kese var olabilir dedi düşük tehlikem var kanaman var dedi ben Allaha emanet dedim geldim.bir sürü kan istemişti bende dayanamadım baktım internetten evet değerim cok yüksek 25995.91 ama progesteron cok düşük ikiz gebelik icin tek gebelik icin bile düşük içime bir koz düştü.Canım hayırlı olsun. Kaçıncı haftadasın ve değerin kaç çıktı ?
Benim 3. Hamileliğim daha önce doktorum söylemişti gerekmedikçe alttan muayene olmanın doğru olmadigini benim tüm hamilelikerimde cinsel birliktelik yasağım var mesela burda arkadaşlar bir iki gün erken keseyi görebilmek adına altan muayene olmak istiyorlar daha öncede yazmıştım sırf bunun için tercih etmesinler diye Dr öyle olsun diyorsa öyle olacak tabi ama beni uyaranda bir doktor ve cinsel ilişkiye yasak getiriliyorsa sert bir aletle müdahale edilmesinin zararlı olması bana çok mantıklı geliyor.Abim kadin dogumcu ve alttan ultrason hakkinda hic boyle seyler demiyor?? Siz neye dayandırıyorsunuz bu tehlikeyi??
evet var benimm :)Adanadan olan hamiş var mı
Progestan verdimi doktorun ?Canım moralim cok bozuk sabahtan belli düşünmekten kafayi yiycem.adetime göre 6 hafta 3 günlük ama bugün 5 hafta 1 günlük dedi doktor bir tanede komşu kese var olabilir dedi düşük tehlikem var kanaman var dedi ben Allaha emanet dedim geldim.bir sürü kan istemişti bende dayanamadım baktım internetten evet değerim cok yüksek 25995.91 ama progesteron cok düşük ikiz gebelik icin tek gebelik icin bile düşük içime bir koz düştü.
O sonuçları görmedi bana bir hafta sonra gel dedi sonuçlara da o zaman bakarım dedi ben internetten baktım sonuçlara..olmassa özele gideyim degil miProgestan verdimi doktorun ?
Allah yardimcimiz olsun benimde 3. Hamileligim ilk 2 sini 6. 7. Haftada kaybettim kalp atışını bende dört gözle bekliyorum allah herkesin yavrusuna tez zamanda kavuşmasını nasip etsinBenim doktorum 3000-4000lerde kese gözükür dedi. Sıkışık da bakmadi alttan muayenesiz nasil gorecek acaba o degil de ben bos gebelikten kalp atisi alamamaktan cok korkuyorum. İlk gebeligim ve cok zor oldu bu cocugu yıllardır bekliyoruz. rabbim imtihanımız olarak yazdiysa cekicez elbet gerci..
ayy Allah'ım gönlüne göre versin canım tiksnti olması güzel bende henüz hiçbir belirti yok. bir arkadaşım da hiç hamile gibi değildi sonra bebeğinin kalp atışı durdu. korkuyorm o yüzden midem bulansa mutlu olcam sanki töbe töbeCuma kontrolüm ama gelmiyor sanki :)) bulantım var. Kusma olmadı daha ama sürekli tiksinti bulantı. Az önce canım önce zeytin istedi. Koca kase yedim. Şimdi bulantı çekiyorum zaten bundan şüphelenmişti çevremdekiler. Bi heves yemeğe oturup sonra midem bulanıyor diyordum. Ama zerre ihtimal vermedim. Rabbim mucizesini gönderdi elhamdülillah. Bide sağlıklı olduğunu öğrenirsem daha benden mutlusu yok :) ha bide kız olursa mutluluktan çıldırırm
Merhaba benimde 3. Hamileligim bu sefer bende kan iğnesi kullanıyorum ilk iki bebeğimi 6. Ve 7. Haftada kaybettim ben aynı zamanda troid ve puko hastasıyım ama inanıyorum bu sefer olacak stres en büyük düşman sıyrılmaya çalış kendimden biliyorum zor ama moralini yüksek tutMerhaba kizlar. Bugun evde test yaptim pozitifi gordum cok sukur. 2 tane kurtajim var. O yuzden cok sevinemiyorum. Daha cok korku var.
Kan pihitilasmasi olup igne kullanan var mi aranizda. Ne zaman basladiniz igneye
Benm de 6. Ve 7. Haftada kalbi durdu. Ve ben de troid hastasiyim. Cok ortak noktamiz varmis. Kan sonucum biraz once cikti pozitif cok sukur. Doktoruma mesaj attim hemen igneye baslamaliyiz yarin gel dediMerhaba benimde 3. Hamileligim bu sefer bende kan iğnesi kullanıyorum ilk iki bebeğimi 6. Ve 7. Haftada kaybettim ben aynı zamanda troid ve puko hastasıyım ama inanıyorum bu sefer olacak stres en büyük düşman sıyrılmaya çalış kendimden biliyorum zor ama moralini yüksek tut
5+2 deKaç haftaliga denk geliyordu cnm
Arkadaşımın doktoru yapılan tüm tüp bebeklere progestan kullanılıyor onların bebekleri kıymetli bizimki degilmi diye progestan vermişti ben de 2 düşük yaşadığım için bende kullanmak istiyorum aslında doktorum vermedi bende söylemeyi unuttum heyecandan bu gittiğimde istiycem. Coraspine gelince yine gittiğim başka bir devlet hastanesi doktoru çıkan yönetmeliğe göre artık tüm gebeliklerde Coraspin veriyoruz demişti pihtilasmadan çok bebek kaybediliyor onu engellemek içiniyi akşamlar tatlı anne adayları bende yeni anne adayıyım. doktor bana progestan verdi düşük tehlikem yok ama kasık ve karın ağrım var dedim ve corasprin de verdi sizce bunları kullanmamda sakınca olur mu biraz tedirgin oldum da ben yardımcı olursanız sevinirim.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahÖncelikle hepimize hayırlı olsun kızlar
Ben 36 yaşındayım 16 ve 12 yaşlarında iki kızım var 2012 de 16 haftalık gebeliğim ani kalp durması sonucu son buldu peşine birer yıl arayla biri 5 diğeri 8 haftalık iki düşüğüm daha oldu.
Bu sefer çok ümitliyim
Her gün karnımdan iğne vurunuyuyorum , progestan günde üç tane içiyorum , birer adet ecoprin ve folik asit içiyorum.
Ama his ediyorum çok güzel olacak inşallah