2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benm de 6. Ve 7. Haftada kalbi durdu. Ve ben de troid hastasiyim. Cok ortak noktamiz varmis. Kan sonucum biraz once cikti pozitif cok sukur. Doktoruma mesaj attim hemen igneye baslamaliyiz yarin gel dedi
Troid içinde hemen git doktora hamilelikte daha sık kontrol edilip bebise göre ayarliyorlar. Ben her gün iğne oluyorum göbekten kendim yapıyorum allahım izniyle kalp atışlarını görünce 2 günde bire düşeriz dedi doktorum

iyi akşamlar tatlı anne adayları bende yeni anne adayıyım. doktor bana progestan verdi düşük tehlikem yok ama kasık ve karın ağrım var dedim ve corasprin de verdi sizce bunları kullanmamda sakınca olur mu biraz tedirgin oldum da ben yardımcı olursanız sevinirim.
Hayırlı olsun inşallah :anneadayı:
Progestan düşük tehlikesinde veriliyor tedbir amaçlı yada Progestan değerin düşüktür o yüzden ver iş olabilir
Coraspirin kan sulandırıcı onunda yine kan tahlilinde görmüş olabilir ,ama ikisinde SSK'dan bi zararı olmaz sanırım

Troid içinde hemen git doktora hamilelikte daha sık kontrol edilip bebise göre ayarliyorlar. Ben her gün iğne oluyorum göbekten kendim yapıyorum allahım izniyle kalp atışlarını görünce 2 günde bire düşeriz dedi doktorum
Gecen hafta gitmistim troid icin ama bu hafta da gidicem. Keseyi kacinci haftada gordun

O sonuçları görmedi bana bir hafta sonra gel dedi sonuçlara da o zaman bakarım dedi ben internetten baktım sonuçlara..olmassa özele gideyim degil mi
Evet bi an once git progestan igne versinler hatta depo olanini proluton igneyi. Bu kadar.dusuk olmasi iyi degil yarin git hatta vakit kaybetme cnm

Merhaba kizlar. Bugun evde test yaptim pozitifi gordum cok sukur. 2 tane kurtajim var. O yuzden cok sevinemiyorum. Daha cok korku var.
Kan pihitilasmasi olup igne kullanan var mi aranizda. Ne zaman basladiniz igneye
Ben kullanicam cnm benimde bir bebeğimin kalbi durdu rabbim bida yasatmasun inş.keseye kadar aspirin keseden sonra clexane basliycaz cnm

Canım moralim cok bozuk sabahtan belli düşünmekten kafayi yiycem.adetime göre 6 hafta 3 günlük ama bugün 5 hafta 1 günlük dedi doktor bir tanede komşu kese var olabilir dedi düşük tehlikem var kanaman var dedi ben Allaha emanet dedim geldim.bir sürü kan istemişti bende dayanamadım baktım internetten evet değerim cok yüksek 25995.91 ama progesteron cok düşük ikiz gebelik icin tek gebelik icin bile düşük içime bir koz düştü.

Rabbim korktuklarınla imtihan etmesin. Ben öyle salak bi doktora denk geldim ki. Progestoronu bırak hcg bakmayacaktı.b böyleleri neden doktor olur anlamam ! Şimdi benimde içime kurt düştü. Bakan eden olmadı. Benim kaç acaba ?

ayy Allah'ım gönlüne göre versin canım :KK200::KK200::anne: tiksnti olması güzel bende henüz hiçbir belirti yok. bir arkadaşım da hiç hamile gibi değildi sonra bebeğinin kalp atışı durdu. korkuyorm o yüzden midem bulansa mutlu olcam sanki töbe töbe :KK14:

Öyle bakma canım ya. Demek senin bünyen tepki vermiyor. Ben tahminime göre daha 2-3 günlük hamileyken bulantım vardı. Benim midem sürekli bulanır zaten. Acayip hassas. Şimdi hepten. Ve gün geçtikçe artıyor :KK43: Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. İnşallah.

Şu anda Hiç belirti yaşamayan anneler var mi
Ben hic belirti yapamıyorum o yüzden sürekli testi tekrarlıyorum gercekten hamile miyim diye. Ama normaldir cünkü cunku bundan once iki gebelik geçirdim ikisi de 6. Hafta doyduktan sonra başladı. Gerçi biri 14 haftalıkken düşük oldu. Bi oğlum var su an cok şükür.

Selam arkadaşlar. Benimde ilk bebeğim 3 yaşında Allah bağışlarsa. Şimdi de 2. gebelik heyecanı :) yalnız ben ilkinde de böyle yapmıştım testi yaptım beklemedeyim. söyle bi 7 hafta olsun Allahın izniyle o zaman kese kalp atışı fln görünürse İnşallah o zaman dr a gitmeyi düşünüyorum. Şimdiden ayaklanmadım yani ama tabi folik asit kullanmaya başladım çoktan
Aynen bende bekliyorum en azından 6dolsun. Sonra gideyim diye

B
Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez gittim 4+2de keseyim göremedi 4+5 te tekrar çağırdı ve keseyi gördük şimdi 22 temmuzda tekrar gidicez inşallah kalp atışlarını gorucez
bende salı günü gittim iki gün önce henüz kese görülmedi . 10 gün sonra gel dedi.
Vajinal ultrason da mı gördü ?

Öyle bakma canım ya. Demek senin bünyen tepki vermiyor. Ben tahminime göre daha 2-3 günlük hamileyken bulantım vardı. Benim midem sürekli bulanır zaten. Acayip hassas. Şimdi hepten. Ve gün geçtikçe artıyor :KK43: Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin. İnşallah.
Benimde midem çok hassas üstelik baş dönmemde ara ara oluyor. Sağlıklı olsunlarda Allah'ın izniyle gerisi düzelir kendiliğinden inşallah

Hayırlı sabahlar güzel anneler:anneadayı:
Ben bu sabah bişeyler atıştırıp progestanı içtim ve kan sulandırıcı iğnemi vurundun.
Progestanı hep sabah altıda içiyorum. Bir hemşire arkadaşım "Progestan aşırı başdönmesi yapar bu yüzden sabah içeceksen erken kalk bişeyler ye ve iç demişti, çünkü ilacı aldıktan 2 saat sonra etkisi başlıyor 1 saat etkisi sürüyor sonra düzeliyor . Onunda yatakta veya uykuda geçirirsen daha rahat olur " demişti
Progestan kullanan güzel annelere duyurulur :anneadayı:

Ben bugün beta hcg ye tekrar baktırmam gerekiyor
Doktor iki günde bi takip edelim dedi.
Baktırmışken diğer değerlerimede baktırırım

Merhaba kizlar. Bugun evde test yaptim pozitifi gordum cok sukur. 2 tane kurtajim var. O yuzden cok sevinemiyorum. Daha cok korku var.
Kan pihitilasmasi olup igne kullanan var mi aranizda. Ne zaman basladiniz igneye
Hayırlı oldun öncelikle bence hiç endişelenme çünkü herşey olacağına varır. Ben biri 16 hafta diğer ikisi 8 er haftalık üç düşük yaptım.
Rabbim hepimize sağlıklı Ve hayırlı evlat versin inşallah
Bende kan pıhtılaşmasına karşın hergün iğne vuruluyorum ayrıyetten akşamları kan sulandırıcı ecoprin içiyorum.
Gönlünü ferah tut :KK36::KK15:

Hayırlı sabahlar güzel anneler:anneadayı:
Ben bu sabah bişeyler atıştırıp progestanı içtim ve kan sulandırıcı iğnemi vurundun.
Progestanı hep sabah altıda içiyorum. Bir hemşire arkadaşım "Progestan aşırı başdönmesi yapar bu yüzden sabah içeceksen erken kalk bişeyler ye ve iç demişti, çünkü ilacı aldıktan 2 saat sonra etkisi başlıyor 1 saat etkisi sürüyor sonra düzeliyor . Onunda yatakta veya uykuda geçirirsen daha rahat olur " demişti
Progestan kullanan güzel annelere duyurulur :anneadayı:

Ben bugün beta hcg ye tekrar baktırmam gerekiyor
Doktor iki günde bi takip edelim dedi.
Baktırmışken diğer değerlerimede baktırırım
ben progestanı akşam yatarken içiyorum cnm öylede gayet rahat oluyor :)

X