- 25 Şubat 2015
- 123
- 103
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
Oğlumu hala emziriyorım bi zararı yoktur değil mi? Ne zamana kadar emzirebilirim bilgisi olan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlumu hala emziriyorım bi zararı yoktur değil mi? Ne zamana kadar emzirebilirim bilgisi olan var mı?
Cok bulantim yok canim arada bir acsyipmidem kazıniyor okadar ilk çocuğumda o bile olmamisti ama bundaozellikle bugun basladi bianda midemkaziniyorsanki hic bi sey yememisgibi oluyorumHayırlı olsun.aynıyız hemen hemen bulantıların başladı mı?
Hoşbulduk sağol canım
Evet benim 2.si2. Bebeği olan cok galiba takip ettiğim kadarıyla
Evet senin baya küçükmüş. Benim 20 aylık oğlum ama sıcaklar gecene kadar emzirmeyi duşunuyordum. Bizim buralar baya sıcaktaBende kazazadeyim... bu ay spiral takmak için adetimi beklerken hamile kaldım..kızım 4 aylık emziriyorum ama sütüm azalmıstı. Doktorum emzirebilirsin zararı yok dedi.sende
Emzirebilirsin bence ama bebeğin 1 bucuk yasını gectiyse bırak canım gücün düşer hem yeterince emzirmis olursun
2 yavrum var arası cok yakındı iki ay emzirdim ama ben cok zorlandım kafamı kaldıramıyordum uyku dan bir sakıncası yok ama annenin cok kaliteli cok beslenmesi gerekiyor diye biliyorum...Oğlumu hala emziriyorım bi zararı yoktur değil mi? Ne zamana kadar emzirebilirim bilgisi olan var mı?
Canım aynı yerde mi farklı yerlerde mi ölçüm yaptın ölçümleri alet farklı olduğundan farklı sonuçlar çıkabiliyormuş..sakn strese girme stres baş düşmanımız hayırlısı olsun birsey yoktur insaAllahKızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
O zaman 2 haftaya kadar ayırmam lazım bulantım başlayınca Hic birsey ağzıma süremiyorum. Bide emzirirken cok halsiz düşerim2 yavrum var arası cok yakındı iki ay emzirdim ama ben cok zorlandım kafamı kaldıramıyordum uyku dan bir sakıncası yok ama annenin cok kaliteli cok beslenmesi gerekiyor diye biliyorum...
Hoşgeldin canm sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhepimize hayırlı olsun İnşallah arkadaşlar. Nasipse bende 2. bebeğimi bekliyorum. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin...
Kızlar az önce ikinci sonucu aldım hiç katlanmamışdelircem cuma 211 di simdi 358 kotü bişeyler mi oluyor yaa
Eğer beslenemiyeceksen kesinlikle emzirmeyi bırak ben yiyebildigim halde kaldıramadım.cunku ikiside senden tüketi yor..O zaman 2 haftaya kadar ayırmam lazım bulantım başlayınca Hic birsey ağzıma süremiyorum. Bide emzirirken cok halsiz düşerim
Alemsin yaa sevin işte hamilesin :)Değildir değildir diye diye dün test yapti m çizgiler kırmızıda degil mor çıktı ve hic bir belirtim yok hemde hic psikolojik olarak reddediyor olabilirim belki
..
Benimde 6hafta 2 gün bu gün keseyide kalp atımınıda gördük çok şükür darısı size tamamına ermeyi hepimize nasip etsin rabbimBende yarın icin randevu aldım benimki 6 hafta 2 günlük duruyor ..ben ikinci oğlumda cok üzülmüştüm yalan soyliyemem ama şimdi cok pişmanım iyiki erkek olmuş ikisi kardeş sırdaş arkadaş dost herşey oldular olacaaklar ileride insaAllah cok şükür bunun içinde beni kıza odaklamayın erkek de olabilir nasip takdir diyorum hayal kırıklığı olmasın hatta kendimi erkeğe odakladım hayırlısı diliyorum sağlıklı olsunlar bundan daha buyuk mutluluk mu var
Allahım yardımcımız olsun inşallah canım bendede bi tane var ve daha 2yasindaCanım benimde 6 hafta 2 günlük tahminimce cok erken gebelik cunku günleri biliyorum elh.. iki tane yavrum var olmaz insaAllah
Aaa neresinden canimMerhaba canım ben de Sakaryadanım
Ne guzel inşaAllah bakalim yarın ben ne yapacağım..Benimde 6hafta 2 gün bu gün keseyide kalp atımınıda gördük çok şükür darısı size tamamına ermeyi hepimize nasip etsin rabbim