2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar birde benim kızım vsr erkek olsun istiyorum bunu allah nasip ederse.. çin takviminde kız cıktı yüzük testi yaptım erkek birde cok dua ediyorum sizde edin lütfen inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladım olur :// birde yüzük testini deneyip tutturan oldumu daha önceden veya simdi.. birde böyle birsey duydum kızım olmadan önce hep sola yatardım sonra hamile kaldım kızım oldu. ondan sonra kızımın beşiğini sağa aldık esimle yer değiştirdim hep sağa yatıyorum simdi. Erkek genellikle sağ yumurtalıkta oluyormus diye duydum sizce doğrumu( bilincli bir sekilde sağa yatmıyordum yeni duydum) :))))
Cnm o yuzuk testi simdi yapiliyor muki nasil yaptin ben de duymustum ama nasil yapildigini bilmiyorum :KK70:

Merhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
Yaaa inanmiyorum :KK43: cok gecmis olsun cnm benim yaa Rabbim beterinden korusunn. Insallah sagliklica gebe kalirsin

Sağ yumurtalık erkek sol yumurtalık ta kız oluyor diyorlar bakalım benimde kızım var ve gerçekten sol yumurtamdaydi buda solda bakalım ne olacakicime kızım olacakmış gibi doğuyor ama bakalım artik nasip sağlıklı olsun da :)

Oooooo daha özellikle ilk bebeği olanlar için hangi arabayı alsak hangi şampuanı kullansak hangi beşik daha iyi telaşları başlayak her 3 ayın ayrı bir telaşı oluyor ve boylece geçip gidiyor zaman.şimdi oğlumla muhabbet bile ediyoruz artık çok güzel günler bu gunler çok özel günler

Sağ yumurtalık erkek sol yumurtalık ta kız oluyor diyorlar bakalım benimde kızım var ve gerçekten sol yumurtamdaydi buda solda bakalım ne olacakicime kızım olacakmış gibi doğuyor ama bakalım artik nasip sağlıklı olsun da :)

Nasıl anladın canım soldan oldugunu? Bende öyle biliyorum cinsel ilişkiden sonra sağa yatanın erkek sola yatanın kız oluyor. Birde bende kızımdan önce hep sola yatardım simdi sağa yatıyorum beşiğimiz o tarafta oldugu için. Allah gönlümüze göre versin

Merhaba arkadaşlar Hepimize hayırlı olsun. Benim ikinci hamileliğim. Dört yıl önce 2013 ocak annesiyim. Bir kızım var. Allah nasip ederse beklenen Doğum tarihimiz 2 mart. Hayırlısı bakalım.
Sağlıklı hamilelikler diliyorum hepimize
Hayırlı olsun canım, bende 2013 ekim :)
Merhaba ben üzülerek aranızdan ayrılıyorum mol gebeligim bugun kurtajla sonlandirildi 1 yil hamile kalmamam gerekiyormuş.hepinize saglikli hamilelikler dogumlar dilerim.
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah daha beterinden sakınsın, vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla nasip etsin yine inşallah

Kızlar ikiz üçüz derken beni de kıllandırdınız yaaaa :))
Ben salı günü kan vermiştim, beta hcg 3231.07 yazıyo.
Değerlerden hiç anlamıyorum çok mu ya :S

Kızlar birde benim kızım vsr erkek olsun istiyorum bunu allah nasip ederse.. çin takviminde kız cıktı yüzük testi yaptım erkek birde cok dua ediyorum sizde edin lütfen inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladım olur :// birde yüzük testini deneyip tutturan oldumu daha önceden veya simdi.. birde böyle birsey duydum kızım olmadan önce hep sola yatardım sonra hamile kaldım kızım oldu. ondan sonra kızımın beşiğini sağa aldık esimle yer değiştirdim hep sağa yatıyorum simdi. Erkek genellikle sağ yumurtalıkta oluyormus diye duydum sizce doğrumu( bilincli bir sekilde sağa yatmıyordum yeni duydum) :))))
sen yazınca ablama sordum ilk yeğenim kız, çin takvimine göre erkek çıkıyormuş. yanlış çıkmış

Kızlar ikiz üçüz derken beni de kıllandırdınız yaaaa :))
Ben salı günü kan vermiştim, beta hcg 3231.07 yazıyo.
Değerlerden hiç anlamıyorum çok mu ya :S
canım seninle benim aramda 4 gün var bende geçen hafta çarşamba kan verdim yani 28 haziranda 2300 küsür çıktı normal sanki değerin

canım seninle benim aramda 4 gün var bende geçen hafta çarşamba kan verdim yani 28 haziranda 2300 küsür çıktı normal sanki değerin

Tmm o zaman cokta farklı değil :) ilkinde hcg felan hiç takip etmedim, zaten idrar vermiştim. Kadın doğumda verdiğim kanda yazıyodu ama herşey normal olunca önemsememiştim. Bu kez kadın doğumada pzts randevu almıştım, o yüzden tereddüt ettim :)

Tmm o zaman cokta farklı değil :) ilkinde hcg felan hiç takip etmedim, zaten idrar vermiştim. Kadın doğumda verdiğim kanda yazıyodu ama herşey normal olunca önemsememiştim. Bu kez kadın doğumada pzts randevu almıştım, o yüzden tereddüt ettim :)

ben gebematik diye biyer var kan değerini yazıyorsun orada haftasını yazıyor seninkine baktım tahmini 5 hafta diyor

ben gebematik diye biyer var kan değerini yazıyorsun orada haftasını yazıyor seninkine baktım tahmini 5 hafta diyor
Güzelmiş uygulama :) tşk canım

Yüzükle cinsiyet testini denediniz mi kızlar? Babannemde denedim az önce doğru cıktı. İlk gebeliğimde de erkek sonraki kız çıkmıştı. Şimdi yine yaptım ilki erkek oldu zaten 3,5 yasında, şmdikide kız çıkıyo ama arkasından bi kız daha çıktı, hayırlısı olsun hepimiz için:)

Nasıl anladın canım soldan oldugunu? Bende öyle biliyorum cinsel ilişkiden sonra sağa yatanın erkek sola yatanın kız oluyor. Birde bende kızımdan önce hep sola yatardım simdi sağa yatıyorum beşiğimiz o tarafta oldugu için. Allah gönlümüze göre versin
Dr sol yumuryan çatlamış dedi senin sağa veya sola yatmanla alakalı bsey değil canım hangi yumurtanın çatlar ve dollenirse o olur

Benim kaynvalde uğur böceğiyle cinsiyet bakıyo:KK70: iki kere denk geldm tutturdu bakalım bu seferki tutcakmı, sizede anlatim uğur böceğini elinize alın hemen uçarsa erkek bekleyip gezerse hatta sıvı bırakırsa kızmış ben inanmam böyle şeylerede belki tarot gibi niyet ediyosun Allah sana cevap veriyodur:)

Çok geçmş olsun hayırlısı böyleymiş 1 sene beklemek çok diilmi acaba birde belirti oldumu

Kizlar kahvaltiyi gec yaptiginiz da mideniz bulaniyormu iki gundur oglene dogru yapiyorum kahvaltiyi yapana kadar mide bulantisindan öluyorum yapinca gecio. Istemiom bulanti kusmakkk:mad:
Aynen benimde öyle oluyo , ilk hamilelğimde 6. Hafta başladı ama felaketti 16 haftaya kdr yattım nerdeyse bu sefer bu kdr erken başlaması hafifte olsa daha betermi olucam diorum :KK43: bulantısı olan 6. Haftadan snra başlıyor 9. Hafta tavan yapıyo bekleyip görücez

Aynen benimde öyle oluyo , ilk hamilelğimde 6. Hafta başladı ama felaketti 16 haftaya kdr yattım nerdeyse bu sefer bu kdr erken başlaması hafifte olsa daha betermi olucam diorum :KK43: bulantısı olan 6. Haftadan snra başlıyor 9. Hafta tavan yapıyo bekleyip görücez
benim de 2-3 gündür oluyor açken özellikle.. hurma yiyince geçiyor. çok şiddetli değil. artar mı kesin bu bulantılar çünkü başladı hafiften. tatil planlarımıza el sallarız

X