- 21 Aralık 2014
- 390
- 367
- 103
- 32
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.361
Canm taharetlenirken elime geliyor ordan biliyorum Geçen kocaman bir ip çıktı solucan kadr çok korktum :)Senin fikrin mi kontrole mi gittin canım sen. İyileşmiştir herslde yaa 36 gün olmuş.
Canm bebek nasl oldu?onceden vermek aklima gelmedi iste benim hatam oldu bilseydim boyle olacagini verirdim . 3. aşı ne aşısı canim bize gelecek ay aşı yok dediler
Benim akıntı da devam ediyor ama kokulu değil bir de çok azaldı. 40ım çıkmadı benm daha. Doktor demişti ki akıntın kokulu mu? Enfeksiyon belirtisi cnm. Bence sen bebekle ve yanında birisi ile dr a git. Hemen 5dakkada kontrol olursun bebeğinden de ayrılmamış olursun. Antibiyotiğe başlayabilirler..Var mı imkanın?selam herkese bi sra yazmıştm sarı akıntıdan muzdaribim diye kızlar hala bitmedi devam ediyo inanabiliyomsnz ?? çıldırcam artk bide pis kokuyo düşünün bebeğim 3aylık oluyo 3gün sonra napcam ben böyle bebeğim çok yaramaz bensiz duramıyo drada gidemedim benim drımda yok artk bırakmış hastaneyi böyle bişey yaşayan duyan bilen var mı nie böyleyim hiç anlamıyorum
Ağır geçen ishale karşı yapılıyormş cnm. Ya 2.ve 4.ayda, ya da 3.ve 5.ayda. Tercih senin oluyor. 2kez yapılıomş.Rota asisi ne oluyor ne zaman yapiliyor canm