- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #35.401
İyi akşamlar kızlar. Ya ben bu aralar eşimi çok arzuluyorum. Garibim işten güçten takati kalmıyor. Banada yetişemiyor. Nolacak böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahhhha aiiii guldum valla adam sevunir isteİyi akşamlar kızlar. Ya ben bu aralar eşimi çok arzuluyorum. Garibim işten güçten takati kalmıyor. Banada yetişemiyor. Nolacak böyle
Seviniyorda o her gece olsa her gece yapar nerede haftada 1 olsa ona şükür . Adam çalışıyor çok yoruluyor.hahhhha aiiii guldum valla adam sevunir iste
evet biz 2 aylık olduk bile 5 mart doğumlu. Valla ben diğer çocuklarımda da yapmamıştım hiç eksikliğini hissetmedim :)Kız senin benden önce değil miydi bebek..yapmadn mı anı olurdu :)
Evet yoruluorlar benimki sor beklio gevnedimi kanama dikisin neolduu valla kanama gecince naail kacacam adamdan bilmiimSeviniyorda o her gece olsa her gece yapar nerede haftada 1 olsa ona şükür . Adam çalışıyor çok yoruluyor.
Niye kaçmak istiyorsun ki, ben kanamam bitince sevindim :))Evet yoruluorlar benimki sor beklio gevnedimi kanama dikisin neolduu valla kanama gecince naail kacacam adamdan bilmiim
Kız nereye kadar kacacaksin. Ver gitsin benim adam yorulmasa ben her gece olur derimEvet yoruluorlar benimki sor beklio gevnedimi kanama dikisin neolduu valla kanama gecince naail kacacam adamdan bilmiim
ataktır canım yüksek ihtimalle söyle kendimden örnek verim bizim kız tam bir ay erken doğdu ama normalde doğması gereken tarih yani 40.haftanın dolduğu tarih 10Marttı 10martta doğmuş gibi hesap yapıyorum benPek anlamadim 20 martta dogdu mesela 20 nisanda mi atagi oluyir bana bu gece atagi varmis gibi duruyor surekli emiyor mama yiyir uyumuyor ne oldu ya
gidicem canım bu gidişle zaten o diil başka yerlerimdede ağrılar oldu bende enfeksiyondan süphe duydum artk karnımın üst kısmında ağrı var göbeğim düştü sandk diilmiş galiba oda bundan kaynaklı en kısa zamanda dr yolu gözüktü bana bide benim 89gün olduCanm taharetlenirken elime geliyor ordan biliyorum Geçen kocaman bir ip çıktı solucan kadr çok korktum :)
Canm bebek nasl oldu?
Benim akıntı da devam ediyor ama kokulu değil bir de çok azaldı. 40ım çıkmadı benm daha. Doktor demişti ki akıntın kokulu mu? Enfeksiyon belirtisi cnm. Bence sen bebekle ve yanında birisi ile dr a git. Hemen 5dakkada kontrol olursun bebeğinden de ayrılmamış olursun. Antibiyotiğe başlayabilirler..Var mı imkanın?
Ağır geçen ishale karşı yapılıyormş cnm. Ya 2.ve 4.ayda, ya da 3.ve 5.ayda. Tercih senin oluyor. 2kez yapılıomş.
canım su iç bolbol bol soğanlı bulgur pilavı ye dediğin damlayı kullanmadm ama bunlar süt arttırıyor birde benim bebe 15gün küvözde kaldı az geliyodu ilk bi kaç gün humana still kullandm iki günde baya arttırdı bebeğin sık emmese bile sen sağ sütünü inş düzelirKizlar sut artirmak icin galactago diye bi damla var hic kullanan varmi aranizda
Esim tuttuydu henuze cozum bulamadimOlabilir canım , katater fazla gitmiş olabilir bebeğin ağzına benim kızda ilk verdiğimde kusuyo gibi öğürdü.
Sen biberon dökülmesin diye bi çözüm bulabildnmi?
Nereye koyuyosun emzirirken
Benimki de öyle ya sallicaksin sürekli ya emecek bütün işimi biraktim onunlayim hep çünkü uyuyamadigi zamanda çok huzursuz oluyokizlar benim bebek artık uyanmamayi birakti buyudu güçlendi sariliktan dolayi cok uyuotdu ya simdi de gozler cipil cipil uyumuyordaha dogrusu soyle memede kucakta uyyyor yatirinca surekli bi kikirdanma gozleri acna ve girtlagindan ses cikarma var dalamiyo bi turlu sizlerde de var mi nasil basa çıkıyo snuz bi saattir emiyor ama emzikniyetine yatrmaya korkuyorum su an uyancak diye
aynen canım ya tum gun yapisigiz hamak alicam ben onla rahat ederim belki ramazanda geliyo bundan sonra tamam en kendim bakicam gece uykusu da yok allahim nasil yapicam analik gucu ver bana yarabbim:) hepimize ver amin:)Benimki de öyle ya sallicaksin sürekli ya emecek bütün işimi biraktim onunlayim hep çünkü uyuyamadigi zamanda çok huzursuz oluyo
Hahhaha sen bu gidisle yine kalirsin bak bebis ve dus meselesi sor oluor yaKız nereye kadar kacacaksin. Ver gitsin benim adam yorulmasa ben her gece olur derim
Ben salliorum suan ayagimda ya memede kalcak yatirinca uyanio dun geceden beri salliom jafif ayaginda islerim yemek yapamiom yaaynen canım ya tum gun yapisigiz hamak alicam ben onla rahat ederim belki ramazanda geliyo bundan sonra tamam en kendim bakicam gece uykusu da yok allahim nasil yapicam analik gucu ver bana yarabbim:) hepimize ver amin:)
esin ne istiyo yemek mi ay nasıl yapiyosunBen salliorum suan ayagimda ya memede kalcak yatirinca uyanio dun geceden beri salliom jafif ayaginda islerim yemek yapamiom ya
Amin Rabbim guc versin eh bide adam var oda hersey istio
Biz kırk taş, alyans ve çeşitli çiçekler ve yapraklar koyduk. Kirk tas suyu bi kovaya doldurduk. Önce bebis yıkandı kalan suyu da ben kullandım.Kızlar kırkında bebişleri nasıl yıkıyoruz :) gül yaprakları taş filan duydum da. Sırası filan nasıldır..
Allah'ım olmayanlara versin kız. Zaten Haziran'da gidip spiral taktıracam kafam rahat olur artık. Hapı unutma derdi yok . Evet bazen duş almak banada isgence gibi geliyor. Ama ne yapalım şart .Hahhaha sen bu gidisle yine kalirsin bak bebis ve dus meselesi sor oluor ya